Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Wybaczcie za offa...
Wracajac do tematu aparatów...
Kurcze - extra te Wasze zdjecia wychodzą... Ja też przymieżam się do zakupu aparatu, ale szczerze mówiąc myślałam o czymś z 1 obiektywem...
Bo już mam w domu jedną, wielką, czarna skrzynkę, gdzie co zdjecie to zmiana obiektywu :angryy: (muszę przyznać szczerze, ze jestem jeszcze początkująca w temacie fotografii)
Może mogybyście mi polecić też jakiś dobry aparat, właśnie z jednym obiektywem...(żeby to też takie wielkie nie było jak to moje "bydle" :evil_lol:)

Aaa... I aparat powinien być w miarę wytrzymały... :evil_lol:

...

I extra wątek! Ja mam dużo zdjęć mojej suni podczas zabawy w wodzie, ale żadnego podczas skoku... Niestety Rucia już za TM :-(

Posted

Jeśli chcesz do takich zwykłych zdjęć to polecam Fuji s5700 mam taki od 2lat i sprawuje się świetnie i robi całkiem całkiem zdjęcia:)I ma wiele funkcji.Cena też przystępna ja płaciłem 700zł a teraz widziałem już po 500:cool3:

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:crazyeye: normalnie latajace psy, my takimi skokami to sie nie pochwalimy, nasz Akitkowy leniuch w wodzie to maksymalnie brodzi !!!!!:evil_lol: A jak sie go wsadzi do wody, gdzie nie czuje dna to plynie tylko do brzegu !!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...