pumcia02 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 suczka została znaleziona w Marysinie. ma bardzo zaniedbaną siersc. Chętnie jechała w samochodzie i nie chciala z niego wychodzic. lgnie do ludzi, jest bardzo sympatyczna. moze ktos cos o niej wie? widzial ją kiedys? widzial zgloszenia o jej zaginieciu? SZUKAJMY JUŻ SUNI DOMU. NIKT SIĘ NIE ZGŁASZA :( Quote
pumcia02 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 sunia bardzo teskni :( caly czas piszczy Quote
Kostek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mala nazwana zostala robocza BUNIA na moje oko jest miksem welsh corgi...rzucilo Wam sie gdzies ogloszneie o zaginieciu takowej suczki?mala nawet nie chce jesc:( Quote
Kostek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bunia jak przystalo na dostojna suczke juz sobie ustawia inne psiaki;) tylko gdzie jej dom? Quote
pumcia02 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 no wlasnie zauwazylam... nawet Gryzaka goni... kiepsko bedzie z adopcja straszej suczki.. :( niech sie znajdzie domek... Quote
Kostek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 moze tytul zmien,co sadzisz?watpie aby ktos jej jednak szukal:( Quote
tanitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 no to w takim razie zostańmy z Bunią na tym wątku:razz: Quote
Lemoniada Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Boziu, jaka piękna kundelka!:loveu: może ma na szyjce ślad po obróżce? Nie wierzę, żeby ktoś zgubił celowo takie cudeńko... chociaż różne rzeczy się dzieją:-( Quote
tanitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Bunia smutna śmiesznotka szuka nowego domu!!!:-( Quote
pumcia02 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 smieszna jest dziewczyna :) jesli sie zgubila to nie wiem jakim cudem skoro ona no... wolno chodzi... ;) tymbardziej ze facet ktory ja znalazł powiedzial ze w okolicy nigdy nie widzial takiego psiaka... moim zdaniem suczka byla "za stara", albo znalezli sobie mlodszego psa czy cus... bo nie widze innego powodu zeby sie "pozbywac" takiego psiura. wczoraj byla pani, której sie spodobała Bunia, ale ona szukala jamnika.... na razie poczeka czy taki sie nie pojawi, a jak nie to chyba zdecyduje się na Bunie. No ale jak wiemy jak ktos mowi ze wroci to juz sie nie pokazuje z reguly... :( Quote
tanitka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 no to za pewne porzucona, już stara, nie potrzebna, takie NIC:-( Quote
Lemoniada Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Staruszka pewnie sama skakać wysoko nie umie, więc ja ją podrzucę. Hop!;) Quote
pumcia02 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 skakac nie umie, ale przechodzic pod ogrodzeniem potrafi ;) Quote
pumcia02 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 niklt poza tamta pania sie sunieczka nie interesuje :( poza tym nikt w ogóle nie przyjechał do adopcji :( Quote
Recommended Posts