Jump to content
Dogomania

Pudle na JH

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Myślę ,że założycie nowy temat tutaj na pudlach,gdzie będziecie wpisywać wyniki i wklejać zdjęcia,a Ania sobie to ciągnie na stronę klubu. :smile:
Ok a wiec powstaje nowy temat dla młodych i nie tylko młodych handlerów zarażonych pudlostwem!

Anetce daje wyniki te które pamiętam
Aleksandra Główka (toy) Lisa De La Vega Raciborski Puch FCI 4 miejsce w Nowym Targu 2006 gr. Mł.
Danuta Ożarowska z Luckym gr. str -
3. lok w Bielsko-biala 2006
2. lok w Katowice 2007
3 lok w Opole 2007
1 lok. + zw. dnia Łodź 2007
Ala Nowak
1lok z (średniak) TAMARIS NERO Sabadiana w gr. ml. Będzin 2006
4 lok z (toy) Able William Velvet Garden w Opole 2006
Wiecej teraz nie pamiętam
Martyna a ty się sobą może laskawie pochwal jak nie pamiętasz innych ;P

Posted

Więc dodam jeszcze troszkę moich wyników:)

Martyna Sapała:
Leszno - lok.2,Tatiana Nero Sabadiana
Sopot - lok.2,Tatiana Nero Sabadiana
Poznań(Mistrzostwa Polski w JH) - lok.1,w porównaniu Vice-Mistrzostwo Polski,Tatiana Nero Sabadiana
Poznań(Światowa Wystawa Psów Rasowych)- zakfalifikowanie się do najlepszej 10,Tatiana Nero Sabadiana

I to tyle co osiągnęłam z wspaniałą Tatianką forumowej "Sonya-Nero" :)

Pozdr,

Guest Reyes
Posted

[quote name='Martyna2006']Więc dodam jeszcze troszkę moich wyników:)

Martyna Sapała:
Leszno - lok.2,Tatiana Nero Sabadiana
Sopot - lok.2,Tatiana Nero Sabadiana
Poznań(Mistrzostwa Polski w JH) - lok.1,w porównaniu Vice-Mistrzostwo Polski,Tatiana Nero Sabadiana
Poznań(Światowa Wystawa Psów Rasowych)- zakfalifikowanie się do najlepszej 10,Tatiana Nero Sabadiana

I to tyle co osiągnęłam z wspaniałą Tatianką forumowej "Sonya-Nero" :)

Pozdr,
Nie dodałaś że jesteś grupą mlodszą :) Gratuluje sukcesów

Guest Reyes
Posted

Ustroń 2006

Katowice 2007

Opole 2007

Martyna ;) czekam na fotki - nie wywiniesz się :P

Posted

Fotki moje i Tatianki z Mistrzostw Polski w JH :)

I to wszystko z mistrzostw:) Przepraszam za słabą jakość,ale niestety w hali nie było dobrego oświetlenia i zdjęcia są jakie są.
Pozdrawiam

Posted

I jeszcze Sopot'06,również z Tatianką :)

I to by było na tyle :) Mam jeszcze coś z Leszna(szczęśliwa wystawa,bo 1 raz pożyczyłam Tatiankę :) ),ale fotki z tej wystawy są na drugim kompie,więc później przesle i wstawie na forum :)
Pozdr,

Guest Reyes
Posted

Super fotki! Świetnie razem wyglądacie.
Teraz Anetko liczymy na Ciebie!
Ps. Mistrzostwa Polski nie były na ringu głównym? Co za żenada!! :shake:
Wstyd Poznaniu wstyd!

Guest Reyes
Posted

Martyna2006 napisał(a):
Dziekuje za miłe słowa :) No niestety, mistrzostwa byly na zwyklym ringu,na ktorym byly tez eliminacje do normalnego MP.

Śmieszne - cudzych podziwiacie swoich na boczne ringi z mistrzostwami dajecie...

Posted

wiecie zastanawiam sie jak to zrobić, po chyba nie pod działem "wystawy" ....
Myślałam tez dać osiągnięcia pudli w agility i PO , niech ludziska widzą jakie to wspamiałe psy :loveu: :loveu: :loveu: .

Guest Reyes
Posted

aneta napisał(a):
wiecie zastanawiam sie jak to zrobić, po chyba nie pod działem "wystawy" ....
Myślałam tez dać osiągnięcia pudli w agility i PO , niech ludziska widzą jakie to wspamiałe psy :loveu: :loveu: :loveu: .

W sumie pasuje tak pod Sport jak pod Wystawy :)

• 2 weeks later...
Guest Reyes
Posted

Hejka dostałam jeszcze dwa z opola- będą jakieś jeszcze chyba :)

• 2 months later...
Posted

[quote name='aneta']No to zerknijcie ;)

Świetnie,dziekujemy :loveu:

Nowe osiągniecia:razz: :
Martyna Sapała - Olsztyn - gr.młodsza - Fortuno Mio Amore Bi-Bi - Pudel Toy - I lok.
Martyna Sapała - Chojnice - gr.młodsza - Fortuno Mio Amore Bi-Bi - Pudel Toy - II lok.
Martyna Sapała - Sopot(sobota) - gr.młodsza - Fortuno Mio Amore Bi-Bi -Pudel Toy - III lok.
Martyna Sapała - Sopot(niedziela) -gr.młodsza - Fortuno Mio Amore Bi-Bi - Pudel Toy - lok.II
Martyna Sapała - Toruń - gr.młodsza - Fortuno Mio Amore Bi-Bi - Pudel Toy - lok.III

http://img174.imageshack.us/my.php?image=chojniceaposzb0.jpg
(Chojnice)

Niestety nie mam reszty zdjec :/ W niedziele wystawa we Włocławku więc jakies fotki będą noi mam nadzieje ze osiagnięcia też :evil_lol:

Pozdrawiam

Posted

aneta napisał(a):
No to zerknijcie ;)

Suuuuper jesteś XD ! Bardzo Ładnie to wyszło! :]
Ja się jeszcze dodam
Bielsko- Biała 2007 - Z luckiem lokata III gr.starsza
A w krakowie nie III a II :)

Martyna - w artykule w Moim Psie widziałam jeszcze jedną dziewczynkę z pudlem na JH. Kojarzysz ją? Przesłać artykuł? - może po zdjęciu poznasz...
Ps. Ja nie wiedziałam że ty tyle z Uno już zwojowałaś! I to w tak krótkim czasie! Gratuluje - świetny z was duet!

• 4 months later...
Posted

Danuta Ożarowska III lokata w gr. str. na Finałach Polski w Poznaniu z psem Lucky Larry z Altherosei.

Ps. Kraków lokata II nie III (nie żebym drobiazgowa była :] )

• 2 months later...
Guest Reyes
Posted

Wdarł się chochlik, poprawiam.
Ps. Anetko kochana jesteś, dzięki za tak szybką aktualizacje! :multi:

• 1 year later...
Posted

Cisza tu... ale ja się wkradam :evil_lol:
Więc piszę, ponieważ już niedługo (dobra jeszcze dwa miesiące, ale dla mnie to nie długo :diabloti:) zaczyna się nowy sezon wystawowy i chciałam podpytać właścicieli pudli, każdych rozmiarów :evil_lol: czy mogliby użyczyć pieska na młodego prezentera. Najlepiej, aby to był pies, który 'zna się na rzeczy', tzn. jest przyzwyczajony do wystaw, pójdzie z obcą osobą.
Ah... i szczerze mówiąc jeszcze nie wiem na jakich wystawach będę, stu procentowy jest tylko Szczecin :eviltong: I jeszcze jedna sprawa - mieszkam na odludziu w okolicach Szczecina, więc do dalszych miejsc nie mam jak dojechać, aby ewentualnie poćwiczyć, więc ćwiczyłabym na wystawie jak już ;)
Więc czekam na odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie !