Jump to content
Dogomania

Ares,bezowy starszy pan,wyszedl po latach ze schroniska.Trzymamy mocno kciuki:)ma dom

Recommended Posts

Posted

Dla ludzi 10letni piesek,to taki,co sie zabiera do umierania,kazdy dogomaniak wie,ze to nieprawda.Stad taki tytuł:)

Od 2003 roku w schronisku...obecnie ma okolo 10ciu lat,czego po psiaku nie widac,bo piekna biszkoptowa barwa ujmuje mu lat.
No i od 4 lat,zamiast w domu spi w schroniskowej budzie.
Ares ma swoj punkt obserwacyjny-zawsze widze go na budzie,tam patrzy na odwiedzajacych,łasi sie i prosi o nagrodki.Powod dla ktorego nikt go ze schroniska nie zabiera? ciagle ten sam-wiek,wiek,wiek...
Ares ma kolege-Bankowego,fajnego tricolorka,ktory przybyl do schroniska w 2002 roku.,az niemozliwe,ze ciagle tam jest...naprawde ładny pies.Razem siadaja na budzie,razem pozuja do fotek.
Ares pokochal Millarce,bo zabrala go na wyteskniony spacer (nagroda za zabiegi weterynaryjne),ale nie udało jej sie wyjsc tylko z Aresem,bo Bankowy po prostu wychodził ze skory,ze on tez MUSI.

Ares stracil podczas pobytu w schronisku na swojej słodyczy-musial nagle nauczyc sie egzystowac w grupie psow,walczyc po pozycje w stadzie,ale wiem,ze gdy przyjdzie do domu-odpocznie i z powrotem zamieni sie w fajnego kanapowca.Kto sie podejmie zmiany losu Aresa?
Okazac mu troche cierpliwosci,troche miłosci,wyrozumiałosci i piesek bedzie uszczesliwiony...

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nasz bezowy starszy pan zawital w skromnych progach dogomaniakow!!!!!
Czas przyszedl i na niego ,,i prawidlowo,,,bo tam z tylu jest czasem nie do uchwycenia,,,,jest ciekawie ubarwiony i niezbyt duzy ,,,jednak jak do tej pory nikt nie zwrocil na niego uwagi,,,,
Pamietam ze najswietszy nie byl ,,ale takie sa prawa w schronisku ,,nigdy nie pokazuj ze jestes miekki,,,bo ciebie zjedza,,,,i tak tez mocno tej zasady trzymal sie kiedys Ares.....
zawsze twardo pokazywal jaka jest jego pozycja,,ale czyz my ludzie wlasnie takich psiakow z charakterkiem nie szukamy????
to jest dobry pies ,,,,mily,,,,ktory potrafi sobie radzic,,,,,
ale w jednym musimy mu pomoc ,,,,,,w znalezieniu domku,,,,,bo sam tego nie wypatrzy ,,,od tej pory dzialka nalezy do nas dogomaniakow!!!!!!amen:razz: wiewiorka,,,,,,,:eviltong:

Posted

[quote name='Gabryjella']ale 10 lat to dla niektórych prawie, że żywy trup :oops:

No masz... Szczera do bólu. :grab:
Tuszę, że te tusze mają tu jakis wpływ...

Ares chce do domu!!!

Posted

Najkrócej można nawet na pól minuty :diabloti: Bo ja zalogowanam jest, wyżarłam się już i mogę robić, co chcę :siara:
No, to dobra, ponowię jego ogłoszenie już pod nowym tytułem... Wczoraj go wystawiłam jako normalnego, to niech tam trochę posiedzi... Zobaczymy, co ludziska wolą.