brazowa1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dla ludzi 10letni piesek,to taki,co sie zabiera do umierania,kazdy dogomaniak wie,ze to nieprawda.Stad taki tytuł:) Od 2003 roku w schronisku...obecnie ma okolo 10ciu lat,czego po psiaku nie widac,bo piekna biszkoptowa barwa ujmuje mu lat. No i od 4 lat,zamiast w domu spi w schroniskowej budzie. Ares ma swoj punkt obserwacyjny-zawsze widze go na budzie,tam patrzy na odwiedzajacych,łasi sie i prosi o nagrodki.Powod dla ktorego nikt go ze schroniska nie zabiera? ciagle ten sam-wiek,wiek,wiek... Ares ma kolege-Bankowego,fajnego tricolorka,ktory przybyl do schroniska w 2002 roku.,az niemozliwe,ze ciagle tam jest...naprawde ładny pies.Razem siadaja na budzie,razem pozuja do fotek. Ares pokochal Millarce,bo zabrala go na wyteskniony spacer (nagroda za zabiegi weterynaryjne),ale nie udało jej sie wyjsc tylko z Aresem,bo Bankowy po prostu wychodził ze skory,ze on tez MUSI. Ares stracil podczas pobytu w schronisku na swojej słodyczy-musial nagle nauczyc sie egzystowac w grupie psow,walczyc po pozycje w stadzie,ale wiem,ze gdy przyjdzie do domu-odpocznie i z powrotem zamieni sie w fajnego kanapowca.Kto sie podejmie zmiany losu Aresa? Okazac mu troche cierpliwosci,troche miłosci,wyrozumiałosci i piesek bedzie uszczesliwiony... Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 I nasz bezowy starszy pan zawital w skromnych progach dogomaniakow!!!!! Czas przyszedl i na niego ,,i prawidlowo,,,bo tam z tylu jest czasem nie do uchwycenia,,,,jest ciekawie ubarwiony i niezbyt duzy ,,,jednak jak do tej pory nikt nie zwrocil na niego uwagi,,,, Pamietam ze najswietszy nie byl ,,ale takie sa prawa w schronisku ,,nigdy nie pokazuj ze jestes miekki,,,bo ciebie zjedza,,,,i tak tez mocno tej zasady trzymal sie kiedys Ares..... zawsze twardo pokazywal jaka jest jego pozycja,,ale czyz my ludzie wlasnie takich psiakow z charakterkiem nie szukamy???? to jest dobry pies ,,,,mily,,,,ktory potrafi sobie radzic,,,,, ale w jednym musimy mu pomoc ,,,,,,w znalezieniu domku,,,,,bo sam tego nie wypatrzy ,,,od tej pory dzialka nalezy do nas dogomaniakow!!!!!!amen:razz: wiewiorka,,,,,,,:eviltong: Quote
akucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Gabryjella']ale 10 lat to dla niektórych prawie, że żywy trup :oops: No masz... Szczera do bólu. :grab: Tuszę, że te tusze mają tu jakis wpływ... Ares chce do domu!!! Quote
akucha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nie moge tego czytać :placz: Wykasaowac posty-paskudki!!! Kwieciście i z sercem proszę! Quote
kaerjot Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No to, że tak powiem Gabi optymizmem nas nie przywaliła Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wariatki!!! Jak tak będziecie pisać, to ja pod takim tytułem wystawię go na trójmiejskich :cool1: A może tak zrobić? :hmmmm: Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Najkrócej można nawet na pól minuty :diabloti: Bo ja zalogowanam jest, wyżarłam się już i mogę robić, co chcę :siara: No, to dobra, ponowię jego ogłoszenie już pod nowym tytułem... Wczoraj go wystawiłam jako normalnego, to niech tam trochę posiedzi... Zobaczymy, co ludziska wolą. Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Muzą mi jesteś Gabi... i Twoje tusze też... Nie rozrabiarą, nie!!! Quote
akucha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 To nie takie proste... szkoda. Ares czeka na dom. Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Zombi sopockie nadchodzi!!! Jeszcze da radę i urodziwe nawet jest :lol: Quote
kaerjot Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No toście teraz pojechały, nic tylko do hallowen trza poczekać Quote
akucha Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Tyle czasu jeszcze?! Pies czeka na dom, nawet dwa psy, bo kumpel tez niczego... Quote
akucha Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dlaczego nikt do niego nie zagląda? :shake: Ładny pies marnuje się w schronie, on na kolana i na kanapę raczej... Quote
Recommended Posts