Poker Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 A jak poza tym wygląda jego sytuacja? Ogłaszacie go jeszcze? Quote
beta ata Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) O, fajnie, że juz po kastracji. Bez kołnierza to prawie nigdy sie nie obchodzi u piesków. Jedne interesują sie raną bardziej, inne mniej, ale zawsze jest ryzyko, że sobie wyjmą szwy albo przynajmniej rozliżą. Czy Dino potrzebuje może szelek? (Takie bardzo wygodne :-) ) Edited September 28, 2013 by beta ata Quote
gosiaczek1984 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Cioteczki wlasnie ogloszenia sie koncza,zrobie kolejne,Dino jest dalej zlekniony,boi sie nowych miejsc,nowych ludzi,podchodzi z duzym dystansem,dzisiaj mama przyj do mnie z nim to minelo chwile zanim wszedl do kuchni,ale tylko dziwny dzwiek to odrazu uciekal do przedpokoju,nie wiem co poprzedni wlasciele mu zrobili,ale musial przezyc traume i to wielka,jedyna osoba ktorej ufa jest moja mama,boje sie,ze bedzie mu trudno znalezc dom,nie wiem co wtedy Quote
Recommended Posts