Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u Dinusia na zaproszenie założycielki wątku.Jest bardzo fajnym i kochanym psiakiem,teraz tylko DS.Myślę,żę jak miesiąc mu pozostał aby nie trafić do schronu,trzeba spieszyć się i zmasować ogłoszenia.Można napisać do CatAngel.CatAngel robi 120-150 ogłoszeń i chyba to kosztuje 15zł.CatAngel zbiera tym sposobem pieniążki na dokarmianie kociaków i sterylkę.

Posted

Anula napisał(a):
Jestem u Dinusia na zaproszenie założycielki wątku.Jest bardzo fajnym i kochanym psiakiem,teraz tylko DS.Myślę,żę jak miesiąc mu pozostał aby nie trafić do schronu,trzeba spieszyć się i zmasować ogłoszenia.Można napisać do CatAngel.CatAngel robi 120-150 ogłoszeń i chyba to kosztuje 15zł.CatAngel zbiera tym sposobem pieniążki na dokarmianie kociaków i sterylkę.

wykupiłam już ogłoszenia u bazyliszek,ale czekam na nie

Posted (edited)

Hm, nie chcę marudzić, ale niestety te zdjecia w ogloszeniach sa kiepskie, a jak wiadomo zdjecia to podstawa przy ogloszeniach adopcyjnych. Przydaloby sie zrobic dobre zdjęcia, z poziomu psiaka, a nie z góry i w mozliwie fajnych ujeciach. Zeby zdjęcia wyszły, trzeba ich zrobic dużo i wybrac najlepsze, prstrykniecie trzy razy niestety nie da efektów... Moga być robione komórką, jeśli aparet jest dobry, ale te, ktore dałas do ogloszen sa zbyt zamglone. Niestety to zdjecia "sprzedają" psa w ogloszeniu... Nie wiem, co poradzić... Ty masz lepszy aparat w telefonie, więc może Ty zrób nowe zdjęcia. Zobacz w ogloszeniach innych psów, jak wygladaja zdjęcia i spróbuj zrobić mu podobne. Mam nadzieję, że moje "dobre rady" Cię nie wkurzają! Nie chcę nic krytykować, tylko kombinuję, jak tu coś poradzić, że znalazł dom.

Edited by beta ata
Posted

Gosiaczek zrób nowe zdjecia, to wykupie mu nowe ogloszenia. Nie szkodzi, że ma juz ogloszenia, nowe zdjecia i nowy tekst i mozna robic kolejne. Tamte ogloszenia juz "spadły na dół", gdy ktos wchodzi na strone z adopcjami, to ich juz nie znajdzie łatwo, bo sa na 30-tej stronie. Nowe będą na pierwszej stronie.

• 4 weeks later...
Posted

Tak ogloszenia sa kolejne wznowione,zaczelam pisac na watku Grysia i Antosia,bo tu nikt nie zagladal,smutne to,ale tez dzisiaj sobie troszke uswiadomilam,mam jeszcze dwa wyjscia,czekam na tel jajt one nie wypala to juz nie wiem co bedzie z Dinem,Dinus wazy z 8kg,jest do pol lydki,jestem w stanie dawac na jego utrzymanie 200zl,co za tym idzie musze wycofac swoje deklaracje stale na inne pieski,bo inaczej nie dam rady

Posted

Mama wraca za 3mce,dzisiaj dzwonilam po hotelikach po pdt nie ma miejsc,tylko u zuziM w kojcu jest,ale 320zl,czekam na odp od dziewczyny z Wroclawia moze jej ciocia wezmie na dt,i jeszcze joka ma porozma iac z rodzina,to sa dwa moje ratunki

Posted

Hotelik u ZuziM jest bardzo dobry. Lepszy oczywiście byłby domowy tymczas.
Nie mam teraz pracy ale dorzucę się 15zł miesięcznie.
PS.
O zgrozo trafiłam do psiaka z forum ogrodniczego.

Posted

[quote name='Jo37']Hotelik u ZuziM jest bardzo dobry. Lepszy oczywiście byłby domowy tymczas.
Nie mam teraz pracy ale dorzucę się 15zł miesięcznie.
PS.
O zgrozo trafiłam do psiaka z forum ogrodniczego.[/QUOTE]

Dziekuje pieknie,kazda pomoc na wage zlota,ja juz staje na glowie,zeby cos znalezc,ostatecznosc to bedzie hotelik u zuzi,bo tam niestety tylko kojce,he he a co Dinus robil na forum ogrodniczym:)