Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dino,to około roczny piesek ,na początku trochę lękliwy,ale już po chwili zaczepia do zabawy i delikatnie podchodzi do głaskania,bardzo lubi się bawić i chodzić na spacery.Piesek został wyrzucony,błąkał się przez ponad miesiąc,przeganiany,kopany przez ludzi,był bardzo smutny,tracił nadzieję,że jego życie się zmieni,któregoś dnia moja mama wzięła go do domu na dt gdzie zaczęła uczyć ,że człowiek nie jest zły,powoli się otworzył,a teraz biega ,bawi się ,nawet wchodzi na kolana ,żeby go głaskać,jest wrazliwym pieskiem,nagłe ruchy powodują ,że się kuli,był na pewno mocno bity,miał wystające żebra,jest pieskiem,który zajmuje się dużo sobą,sam się bawi,wywraca do góry nogami z zabawkami,teraz jest bezpieczny,ale jego czas powoli się kończy u mojej mamy,poniewaz moja mama niedługo wyjeżdża,nie wiem co wtedy będzie,jest zwyczajny z wyglądu,ale niezwyczajny z charakteru,poprostu kochany piesek,który potrzebuje człowieka,który mu zapewni miłość do końca.musial duzo w zyciu przejsc

Bardzo potrzebujemy domu stałego ,mama nie ma co z nim zrobić jak wyjedzie ,co wtedy????

Edited by gosiaczek1984
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, mogę zrobić wydarzenie na FB dla psinki, ale w czwartek 27 wyjeżdżam na 2 tygodnie do 11 lipca, bez dostępu do internetu (może sporadycznie, w kafejce uda mi się). Może ktoś poprowadziłby to wydarzenie i został współ- adminem? Bo inaczej to nie ma sensu, trzeba by prowadzić na bieżąco u wciąż uaktualniać....

Posted

Mama mowi,ze 6-7kg ,dzisiaj znajomy przyniosl mamie w worku rzeczy do szycia,jak Dino zobaczyl ten worek tak bardzo sie przestraszyl na widok tego worka,schowal sie w pokoju i nie chcial wyjsc,nie chce nawet myslec czemu tak bardzo sie przestraszyl tego worka

Posted

Wpis z FB
[h=5]"Jutro czwartek - dajcie ogłoszenie do prasy na piątek - mały,młody pies szuka domu, nr.tel."

Myślę, że ogłoszenie psiaczka w lokalnej prasie w wydaniu piątkowym to dobry pomysł. U nas takie ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje około 40 zł, ale daje efekty w postaci kilku, kilkunastu telefonów. Z tym, że trzeba dać zlecenie do wtorku lub środy, nie pamiętam dokładnie.

[/h]

Posted (edited)

Dinus zostal dzisiaj zaszczepiony

Byłam dzisiaj u Dinusia,dzisiaj mama za moją namową pierwszy raz puściła go ze smyczy co się działo jak on biegał w kółko był taki szczęśliwy

Edited by gosiaczek1984