Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ale suuuuper wiadomość :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nareszcie cos wiadomo :eviltong: . Bardzo się cieszę :loveu: :loveu: ! Quote
bellatriks Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jedzie do nowego domku? Super! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ufff ulżyło mi bo widok tego suczyska w kojcu mnie pozbawiał spokoju. Cieszę się że coś wiemy o niej. Mam nadzieję, że trafi do super domu. Poprosimy o wieści jak juz będzie bezpieczna. Quote
syla-a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziś bylismy u Barbie. Jest Cudna!!! Oczywiście wiemy , że będzie trzeba włożyc duuużo pracy aby powrócił jej uśmiech na pyszczku. W środe jedziemy odebrac naszego nowego pieska i już sie doczekac nie możemy. sylwia i marcin. ( Będziemy Was na bieżąco informować o postępach Barbie...) P.S Pozdrowienia dla Klaudii!!! Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Syla-a Będziemy czekac niecierpliwie na relacje z Waszego domku :p . Barbie ma tu wielu kibiców :diabloti: :diabloti: ! Quote
Klaudia :-) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Sylwia bardzo się ciesze,że sunia do Was trafi,napewno będzie szczęśliwa:-) Quote
bellatriks Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 syla-a napisał(a):Dziś bylismy u Barbie. Jest Cudna!!! Oczywiście wiemy , że będzie trzeba włożyc duuużo pracy aby powrócił jej uśmiech na pyszczku. W środe jedziemy odebrac naszego nowego pieska i już sie doczekac nie możemy. sylwia i marcin. ( Będziemy Was na bieżąco informować o postępach Barbie...) P.S Pozdrowienia dla Klaudii!!! Bardzo się cieszę, że Barbie będzie miała wreszcie kogoś, kto ją pokocha:loveu: Będziemy czekać na wszelkie informacje o suni, zdjęciami też nie pogardzimy ;) Quote
teqquila Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Barbie vel Bordi <nie wiem jak napisac ale chyba dobrze > :P dzis pojechala do swojego nowego domku !! syla-a czekamy na relacje jak wygladala podroz i jak sie zachowuje w nowym domku :) pozdro Quote
syla-a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Barbie, a właściwie to już Bordie jest już w nowym domku - czyli u nas :multi: Podróz minęla bardzo fajnie ( pomijając fakt że było gorąco) , właściwie to kimała przez pół drogi. Pierwsze kroki w nowym domu: no cóż zaraz jak tylko wyszła z auta zaczela biegac po calym ogrodzie i wymachiwac ogonem, potem upatzryla sobie jedno miejsce w gestej trawie i była juz baaardzo szczęsliwa, do tego stopnia, że zaczeła sie w niej tarzać, wywracać i zaczepiac , żeby tylko ją głaskać ( niestety tych ujeć nie mam bo bateria siadla) . Chyba nie będzie tak źle z ta depresją, choć faktycznie mimo wszystko widać troche tej jej nieufnośc do człowieka. Teraz leży sobie obok mnie - wygląda na padniętą - no i cóż sie dziwić po dniu pełnym wrażeń każdy chciałby wreście iść spać... p.s. niestety nie wiem , albo nawet nie moge wysłac zdjęć, jak tylko ta sztuka zostanie przez nas opanowana - wyślemy zdjęcia pzdr sylwia, marcin, bordie Quote
Klaudia :-) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 fajnie,ze suni podoba się w nowym domku,zdjęcia jak tylko mi wyślesz wstawie na forum,a potem spróbuje Ci wytłumaczyć jak się to robi, ja mam pare z waszego odjazdu to wstawie wieczorkiem Quote
syla-a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pierwsze kąpanko zaliczone. Była bardzo dzielna. Potem na ogrodzie skakała z radości i zobaczyliśmy pierwszy raz jak biega.:multi: Widać nawet, że próbuje się z nami bawić. Pzdr SMB Quote
Klaudia :-) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czekam na fotki wykąpanej Bordie,ona nie bardzo potrafi się bawić i narazie pewnie będzie to robiła tak jak z nami probowała czyli podgryzanie ręki,może nauczy się bawić zabawkami fotki z nowego domku Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 szczęśliwa mordzia:loveu::loveu::loveu: może czas zmienić tytuł ?:razz::razz::lol: Quote
Klaudia :-) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 tak trzeba zmienić tytuł,dział i imie wpisać:-) Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Klaudia :-) napisał(a):tak trzeba zmienić tytuł,dział i imie wpisać:-) nom, trzeba trzeba :) Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ale suuper :):):) widać, że jest szczęśliwa, i państwo też są szczęśliwi :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bellatriks Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Super fotki!:multi: To naprawdę cudownie, że Bordie jest już w nowym domku:loveu: Quote
Reno2001 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bardzo sie cieszę, że psiak juz u siebie w domku :loveu: :loveu: ! Quote
Healthy Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale się cieszę. To piękna sunia i zasługuje na piękny domek. To jest BC więc na pewno szybko przypomni sobie co to jest radość z bycia z człowiekiem. Sylwia, macie jednego z najpiękniejszych psów na świecie. Borderki to "ludzioluby" - na pewno szybko się z Wami zaprzyjaźni. A zdjecia z trawniczka i zdjątko padniętej Bordi rewelacyjne. Quote
dona20 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wspaniały widok.Bordi jest poprostu cudna.Nowi włascieciele powinni byc dumni , że maja taka wspaniałą psine. :multi: Quote
Jess Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Super :multi: :loveu: :multi: Właśnie koleżanka mi pisała że jakaś dziewczyna chce ją zaadoptować :lol: :D :) Quote
Klaudia :-) Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 w niedziele jedziemy odwiedzić Bordie,Jess jest jeszcze pare borderowatych do adopcji moze zdecyduje się na innego Quote
Jess Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A masz jakieś info, zdjęcia ... jakiś temat może jest ? :cool3: Quote
Recommended Posts