Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudia :-)']

Śliczności .... :loveu: Polna też bym chciała ją zobaczyć na żywo a nie tylko na zdjęciach ... :placz: Klaudiu a co jeszcze musisz sprawdzić ? Ja tam myśle że w domku jej będzie lepiej niż w schronisku, chociaż ... ostrożności nigdy niezawiele co do doboru domu ;)

Pozdro :cool1:
mam nadzieje,
że suczka trafi do dobrego domu :loveu:

Posted

Moja rola "pośrednika" w kontaktach właśnie się kończy. Przekazałam dzisiaj koledze nr telef do Klaudii. Niestety z powodu braku możliwości porozmawiania z nim wyslałam sms-a. Sądzę, że najpóźniej jutro powinien się odezwać.

Posted

zachowanie się stopniowo poprawia i z każdym spacerkiem jest lepiej,ostatnio zaczęła interesować się psami,czasami ludzmi,cieszy się jak zabieramy ją na spacer(chociaż w te upały chodzi mniej chętnie)
jezeli chodzi o zachowanie w ruchu ulicznym nadal się bardzo boi i potrzebuje więcej czasu,zeby się przyzywczaić

Posted

Do bani z takim domkiem.
Jak komus zależy to utrzymuje kontakt.

Ech lato, lato...
Jak jesteś radosne dla jednych, o tyle nie mozesz przynieść szczęścia drugim...:shake:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jak ten czas sie dłuży :roll: !

Do 04.06 jeszcze tyyyyyle dni :roll: :roll: .

Mam nadzieję, że potencjalny domek nadal zainteresowany?!

Może po prostu nie mogą wcześniej.
Ja też czekałam, żeby jechać po swoją i bałam się okropnie, że ktoś ją weźmie przede mną.
Może temu przyszłemu właścicielowi tez się dłuży. Oby!

Posted

Mój komputer prawie nie chodzi i nie mogę wszystkiego wyczytać. Napiszcie mi proszę ile ma lat sunia i jaka jest do innych suń. Zapytamy znajomego który ma 1 borderke i wspominał, że chętnie może wziałby drugą, ale musiałaby byc zgoda do suczek.

Piękna suka bardzo.

Posted

Czy ktoś mógłby nam napisac, czy ta sunia nadal szuka domu. Czy jest w schronisku. One się do schroniska nie nadają zupełnie. Może tymczasu poszukać. Tylko prosimy o wieści jakieś.