Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia może się od wspomnianych pań zarazić głupotą .
Jednego razu przyszła do kliniki pańcia z kotem w transporterku Zuza moja stała dalej a pańcia proszę zabrać tego psa z taką nienawiścią to mówiła i obrzydzeniem bo warczy nie warczy tylko tak oddycha kot nie wie czy to oddychanie to ja juz nie wyrobiłam i mówię kocham koty również ale proponuje na lampę go postawić. Obrzydliwa baba jeszcze słowo i gotowa byłam policzyć pani ząbki tak dla przykładu może by cos jej się poprawiło.
Trzymaj się Tosiu kochana z poczciwą pańcią, która naprawdę kawał roboty odwaliła.
Pozdrawiam
Anka

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas facet oddawał swoją suczkę do Schroniska przed biurem pani paliła papierosa więc pan na to że dym z papierosa szkodzi jego suczce , ale oddanie starszej suczki która całe życie spędziła w domu a teraz ma siedzieć w zimnym boksie jej nie zaszkodzi no totalny bezmózgowiec :shake:

Posted

Paola - ja też mam kołdrę, którą mogłabym oddać, tylko jak ją dostarczyć? Jetsem uwiązana w domu, bo opiekuję się chorą mamą, nie dam rady nigdzie pojechać. Może ktoś z dogomaniaków miałby po drodze i mógł zabrać? Jestem ze Śląska, konkretnie z Pszczyny.
Ewentualnie pocztą...

Posted

chciałam zapytac czy Tosia ma juz taki domek na stałe,bo nie czytałam od poczatku.....(nie miejcie mi za złe tego) przeczytala ze kołdre ktos chce dac,a nie potrzebujecie gdzies do schroniska smyczy i obrozek,bo mam pare,po pieskach moich i znajomych.a wiem ze czasem chca do schronisk takie akcesoria psie,bo wiem ze wolontariusze wyprowadzaja pieski i przydaja sie takie rzeczy.dajcie znac.to wezmie sie zrobi paczke i przesle.

Posted

Figasia napisał(a):
chciałam zapytac czy Tosia ma juz taki domek na stałe,bo nie czytałam od poczatku.....(nie miejcie mi za złe tego) przeczytala ze kołdre ktos chce dac,a nie potrzebujecie gdzies do schroniska smyczy i obrozek,bo mam pare,po pieskach moich i znajomych.a wiem ze czasem chca do schronisk takie akcesoria psie,bo wiem ze wolontariusze wyprowadzaja pieski i przydaja sie takie rzeczy.dajcie znac.to wezmie sie zrobi paczke i przesle.

Podeślij najbliższemu twego miejsca zamieszkania schronisku, na pewno się przydadzą. ;)

Posted

Akitka napisał(a):
A propos wyrachowania... Dzisiaj spotkaliśmy się z wyrachowaniem właśnie w lecznicy. :roll: Były tam dwie wyfiokowane paniusie z trzecią zwyczajną normalnie ubraną dziewczyną. Wszystkie były z terierem szkockim. Ale oczywiście tylko ta zwyczajna go niosła, trzymała na smyczy, na kolanach, itd. Mój Daniel słyszał jak te "paniusie" mówiły do tej dziewczyny, żeby zabrała teriera od Tosi, bo jeszcze się od niej czymś zarazi. Nie powiem, co myślę o tych paniusiach... :angryy:

Kretynki - a zeby im uciekł do normalnych dobrych ludzi!

Posted

Figasia napisał(a):

kilka smyczy i obroży na pewno jest potrzebne pani Uli z Katowic, która ma u siebie 8 psów i kilka kotów, Paola jej pomaga
tu jest link do wątku, w którym jest napisane o Pani Uli i zdjęcia psiaków
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55987&page=74

Posted

ja mam dla pani Uli z Katowic 3 komplety smyczy z obrożą, ale nie wiem ile jej dokładnie jeszcze potrzeba, zapytam Paoli bo dziś się z nią będę widzieć :lol:

Posted

mi to obojetnie komu dam te fanty,wazne zeby jakiemus boroczkowi(psiakowi) sie przydalo.u nas w Żorach jest azyl,jest tam pies klatek na krzyz wiem ze oni nie potzrebuja,w rybniku jest tez sporo tych akcesoriow,dlatego pytam bo mi to lezy a po co jak mozna kozystac,no nie??

Posted

Wielu ludzi mailuje i dzwoni chcąc Tosie zabrać do siebie. Myślę jednak że Oleńka podejmie decyzje kiedy bedzie odpowiedni czas na "nowy domek" i rodzinkę. Kiedy jej zdrówko pozwoli - no i oczywiście jeżeli Paola zechce tymczasowiczke oddać..... ;))

Posted

Tosia ma już prawdopodobnie domek. Piszę "prawdopodobnie", ponieważ nie zostało to do końca ustalone. Na razie więcej chyba napisać nie mogę.
Gdy wszystko będzie dopięte i "rozpracowane", Ola z pewnością tu na forum dokładnie o tym wszystkim wam napisze.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam wszystkich wielbicieli Tosi. Szczególnie ciepło pozdrawiam Panią OIę, która zajmuje się psiną. Mam nadzieję, że Tosieńka odzyska wkrótce formę i będę mogła ją nareszcie przytulić. Chciałabym, żeby u mnie znalazła spokojny azyl i prawdziwy dom.

Posted

Serdecznie witamy na dogomani:loveu: remi czy to znaczy ze ty bedziesz przyszla wlascielka suni, jesli tak to bardzo ale to bardzo sie z tego cieszymy, bo Tosia juz przeciez tyle wycierpiala i zasluzyla sobie na cieply domek.:multi: :multi: :multi:

Posted

Badzo bym chciała, żeby Tosia do mnie trafiła. jeśli sobie na to zasłuże, radość moja nie będzie miała końca. Już mam jedną buldożke - uroczą 3,5- roczną Zoyę. Ona też czeka na przyrodnią siostrę.

Posted

Szczęściary jesteście, wszystkie trzy - Ty, bo będziesz miała buldożkowate szczęście podwójnie, Zoya, bo będzie miała kumpelę, a Tosia, bo wreszcie trafi do prawdziwego domku, gdzie będzie kochana i zadbana :loveu:

Posted

:lol: mam tylko nadzieję, że obie nie wejdą mi na głowę. bo to są małe spryciule i potrafią nieźle manipulować tymi, którym sie zdaje, że są w stadzie ALFĄ. cóż, c'est la vie. a im się również od tego życia coś należy.

Posted

Czy malutka będzie Warszawianką?
Do Oli już się zaczyna przyzwyczajać teraz musi iść do docelwego kochającego domu i dobrze, ze będzie miała towarzystwo bardzo się cieszę.
Jeśli będzie Warszawianką to moze uda mi sie ją wygłaskać i zapoznać z moją Zuzą i Gackiem.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Od: bodzia78
Do: Ula
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 20:47
Temat: buldozka
Witaj.
[SIZE="4"]Mam dom dla suczki BULDOŻKI...
moja weterynarz prosiła mnie abym miała oko na buldożka - nawet ixa- to jej marzenie... Prosze o kontakt ...
Miejsce sprawdzone - rodzina weterynarzy - opieka non stop... blisko mnie...
pozdrawiam.

Bogusia

Poniewaz na forum collie mam w podpisie link do Tosienkowej aukcji allegro, dostalam dzisiaj takiego priva z forum. Moze nie dla Tosi, ale dla innego buldozka w potrzebi byloby to dobry domek.