Onaa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Dogo07 napisał(a):Psiak jest w schronie w Kielcach tak ? Pierwsza rzecz to chyba załatwienie leczenia , bo ból może powodować warczenie czy agresje psa! Czy on ma wydarzenie na fb ? Można by poprosić fundacje aby użyczyła konta swojego do wpłat na psiaka - wtedy byłoby można jakoś zbierać chociażby na leczenie psiaka, bo to duży pies i leczenie może być kosztowne. Trzecia rzecz - znam hotelik w Katowicach, ale nie wim czy przyjąłby psiaka warczącego i tak dużego - i ile by to kosztowało. Hotelik jest u stwz, na miejscu jest wet. Oczywiście diagnostyka, badania trzeby by pewnie robić w lecznicy, lub u specjalisty. Nawet jeśli by jakaś fundacja życzyła konta to tylko na potrzeby zbiórki ale nie brałaby odpowiedzialności za psa. Zawsze jest tak że ktoś musi na siebie wyciągnąć psiaka, a potem pomaga się wspólnie. Quote
beataczl Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 wplace cos jednorazowo konto prosze na pw Quote
Maciek777 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Aimez_moi napisał(a):Maciek777 a co sie dzieje? Nic aż tak strasznego, dzięki:) Po prostu ostatnio za bardzo rozpędzam się z zakupami na bazarkach:roll: Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Zaznaczam sobie psiaka...poczytam jutro... trzymaj się cudny! Quote
irysek Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 zaproszenia rozesłałaś, ale nic się w sprawie psa nie dzieje. nie ma osoby, która by prężnie w jego imieniu działała. a szkoda. bo okaże się, że twoja praca poszła na marne poziomko. Quote
kod4 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Nie prawda, jesteśmy bardzo wdzięczni Poziomce. <3 działamy, rozmawiamy i szukamy. Pojawiły się jak na razie jednorazowe rozmowy w sprawie dt. Dlatego znikamy na chwile. Wczoraj Karuś podskakiwał w boksie i tak strasznie prosił o spacer. Znowu widać że chyba długo nie był. Wybieg to nie jest dla niego żadna atrakcja. Ale kogo to tam obchodzi ?! Mam nawet fotki ze spacerku. A jedna w szczególności będzie niespodzianką ;) Quote
Aimez_moi Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Miejmy nadzieje, ze wszystko sprzyja temu aby chlopak w koncu mial spokojne miejsce i prawidlowe leczenie....... Quote
masza44 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 jestem na zaproszenie ale ponieważ mam tymczaskę którą utrzymuję sama i 3 własne psy nie dam rady teraz pomóc finansowo Quote
kabaja Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 czekamy na niespodziankę :cool3: kod4 napisz proszę w jakiś sytuacjach Karo warczy czy warczy też na was ,czy kogoś ugryzł .takie informacje pewnie się przydadzą . Mam do przesłania pieniądze z bazarku ,na jakie konto? Quote
kod4 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kabaja może chcesz na swoim zatrzymać żebyście mieli pewność? Nie przelewamy na konto schroniska od razu mówię. Możemy albo na konto fundacji albo na nasze- dla psiaków. Jak wolicie ? Quote
kod4 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 A o to nasza niespodzianka : Karo i jego najlepszy przyjaciel TOBIASZ ( z padaczką, jest wielkości jego głowy ;) ) Ale uwielbiąją chodzić razem na spacerki <3 tak słodko razem wyglądają Quote
Poziomka Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Warto było siedzieć i wysyłać zaproszenia by tyle cudownych osób tu zajrzało. A piesio taki piękny. Trzeba Mu pomóc. Quote
__Lara Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Poziomka napisał(a):Warto było siedzieć i wysyłać zaproszenia by tyle cudownych osób tu zajrzało. A piesio taki piękny. Trzeba Mu pomóc. Poziomko, zrobiłaś kawał dobrej roboty!!! :loveu: Ja mam wciąż pytanie o ten niedoszły dt - CZY TA OFERTA JEST JESZCZE AKTUALNA??? Quote
Poziomka Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Ja także miałam spytać wczoraj i zapomniałam po tych zdjęciach Karego. Kod4 dzwoniłaś do dt? Quote
kabaja Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Karo cudny :loveu: i jego towarzysz też piękny :lol: Quote
kabaja Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 kod4 napisał(a):kabaja może chcesz na swoim zatrzymać żebyście mieli pewność? Nie przelewamy na konto schroniska od razu mówię. Możemy albo na konto fundacji albo na nasze- dla psiaków. Jak wolicie ? kod4 proszę podaj wasze konto do psiaków ,bo chyba tak będzie szybciej aby w razie potrzeby Karo miał pieniądze . Może spisz w 1 poście deklaracje ,żeby było jasne ile nam brakuje. Czy są jakieś nowe wieści ? Quote
__Lara Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 No właśnie - prosimy o jakieś decyzje odnośnie dt.... Quote
Recommended Posts