Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
a chociaż przystojny ten doktor? bo nei widziałam, ale Ty to chyba wiesz, ze blondyn - masz zdjęcia? :)

Przystojny :) tylko kurna, za młody :( dla mnie oczywiście, no i żonę ma uroczą.
Blondyn, wysoki. Zdjęć nie mam. Ale jak będziecie to chytrze go sfotografujcie :)

Posted

Poziomka napisał(a):
Zbliża się czas płacenia za tymczas - pytam raz jeszcze ile mam wpłacić pieniędzy? Stara stawka 300 zł.?

mar.gajko napisał(a):
Pewnie, pewnie. O doktorze ... sympatycznym. To Andzia godzinami :p
A Miron będzie gentelmen i miłośnik zwierząt za brak Karo na tymczasie przecie brał nie będzie ;)

Bardzo bym chciał, ale sytuacje mam jaką mam i sporo bezdomniaków na głowie:P Miejsce cały czas czeka, zablokowane a w tym czasie muszę odmawiać innym psowatym :P
100 zł mogę podarować :) No chyba, że Karo od doktora pojedzie do nowego domku :D To oczywiście kaska wróci na jego konto. Lub zadecydujecie, że umieszczacie go gdzieś indziej :)

Cieszę się bardzo, że wariat dochodzi do siebie i mam nadzieję, że już żadnego psikusa nie zrobi :)

Posted

Sara2011 napisał(a):
Miron, dziekujemy że trzymasz miejsce dla Karo, który do Ciebie lada dzień wróci, o ile czegoś znowu nie złamie:-).

Miron ,dokładnie tak. Jesteśmy ci wdzięczne ,że nasz połamaniec ma dokąd wrócić :) Mam nadzieje ,że Karuś już więcej nic nie narozrabia ,bo już ma wystarczająco metalu w sobie ;)

Posted

Kiedyś robiłam Karusiowi ogłoszenia- te, które miały aktywacje na mojego maila regularnie odświeżam.
Obiecałam Poziomce, że zrobię mu kolejne pakiety, ale kiedy zapadła decyzja o zabiegu wstrzymałam się ale zrezygnowałam z zamiaru.
Jeśli podpowiecie mi na jakie województwo i na czyje dane zrobić ogłoszenia to je zrobię.
Jeśli macie pomysł na tekst- też nie pogardzę :)

Posted

Juldan napisał(a):
Kiedyś robiłam Karusiowi ogłoszenia- te, które miały aktywacje na mojego maila regularnie odświeżam.
Obiecałam Poziomce, że zrobię mu kolejne pakiety, ale kiedy zapadła decyzja o zabiegu wstrzymałam się ale zrezygnowałam z zamiaru.
Jeśli podpowiecie mi na jakie województwo i na czyje dane zrobić ogłoszenia to je zrobię.
Jeśli macie pomysł na tekst- też nie pogardzę :)

ja taki krotki ustulałam:

"Karo to ok. 4-5 letni duży ok. 70 cm w kłębie psiak o wadze 42 kg.

Karo jest oddany, przyjazny, ufny w stosunku do osób które zna, zdystansowany wobec obcych. Nowo poznana osoba musi zdobyć jego zaufanie, ale jeśli Karo już zaufa, to bezgranicznie. Potrzebuje częstego, bliskiego kontaktu z człowiekiem, nie powinien być zamknięty w kojcu.

Karo potrzebuje konsekwentnego, stanowczego, ale łagodnego traktowania i mądrego prowadzenia. Lubi ćwiczyć, szybko się uczy, jest aktywny, za smakołyki potrafi zrobić wszystko. Dobrze funkcjonuje z innymi psami. Lubi wspólne zabawy i gonitwy. Zachowuje czystość, załatwia się poza kojcem. Jest zaszczepiony, wykastrowany.

Karo 02.06 przeszedł operacje więzadeł obu tylnych łap metodą TTA Rapid. W tej chwili jeszcze przez kilka mies. powinien mieć ruch ograniczony do spokojnych spacerów."

myślę, ze na woj. małopolskie, mazowieckie, lódzkie móglby być ogłaszany

Posted

mar.gajko napisał(a):
Co tam u STYLOWCA HARDKAROWCA, nic sobie nie złamał ;)

wczoraj dzwonilam, ale nie rozmawialam z doktorem, bo zajęty - miał oddzwonić wieczorem i pewnie zapomniał...a dzisiaj ja zapomnialam :(
pani wet. powiedziała, ze wszystko jest ok, ale ze doktor powie więcej - jutro zadzwonię

Posted

[quote name='andzia69']wczoraj dzwonilam, ale nie rozmawialam z doktorem, bo zajęty - miał oddzwonić wieczorem i pewnie zapomniał...a dzisiaj ja zapomnialam :(
pani wet. powiedziała, ze wszystko jest ok, ale ze doktor powie więcej - jutro zadzwonię

Ciekawe, co więcej powie ;)
Może coś miłego?

co z moją sukienką?