Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewab napisał(a):
Jak kcesz to trzymaj doktora w niepewności, ale ja bym chciała wiedzieć co u chłopaków.

ja też bym kciała wiedzieć

Posted

20.06.2014 na konto Karo wpłynęło 180 zł od Kabaja z bazarku. :) Kabaja jak to zapisać - na Karo czy na operację?
Stan konta 2064 zł w tym 1313 zł na operację.

Posted

Poziomka napisał(a):
. :) Kabaja jak to zapisać - na Karo czy na operację?
Stan konta 2064 zł w tym 1313 zł na operację.

bazarek był na leczenie czyli na operacje :)

Posted (edited)

dodzwoniłam wczoraj wieczorem, bo wcześniej doktor cały czas miał pacjentow, ale tak mnie głowa bolała, ze mnie się juz nic nie chcialo.

Karuś dzielnie zniosl kolejną operację i na razie wszystko jest dobrze i mam nadzieję, ze tak juz zostanie, ze nie wywinie jakiegos numeru - on to pewnie robi z braku normalnego ruchu i jak mu coś do głowy strzeli to myśli, ze już mu wszystko wolno :(

W przyszłym tyg. czekać mam na telefon i chyba jak sie nic dziać nie będzie to będziemy go zabierać :)

Z ogłoszeń cisza - nie liczę jednego sms: czy Karo jest aktualny? i tyle :(

Wpłaty są uzupełniane na FB w rozliczeniu w treści wydarzenia.
Na konto STOZ łącznie na operację wplynalo 1020 zł a na dogomanii uzbierano 1493 zł. Mam nadzieję, że z bazarku na FB trochę dozbieramy, bo zaczynam się bać, że nam braknie z racji kolejnej operacji :( :(

https://www.facebook.com/events/338776776253128/?fref=ts

Edited by andzia69
Posted

Karo to bardzo dzielny psiak :) tyle zniósł to i my damy radę dozbierać finanse .
Jak wyglądała operacja ?czy Karo ma gips ?ile się to zrasta? .Myślałam ,że dochodzenie do zdrowia i postawienie go na nogi potrwa dłużej niż do przyszłego tygodniu ,ale pewnie ta ostatnia operacja niebyła taka poważna jak myślałam . Czy wiemy jak ma wyglądać rehabilitacja ? i ile czasu

Posted

kabaja napisał(a):
Karo to bardzo dzielny psiak :) tyle zniósł to i my damy radę dozbierać finanse .
Jak wyglądała operacja ?czy Karo ma gips ?ile się to zrasta? .Myślałam ,że dochodzenie do zdrowia i postawienie go na nogi potrwa dłużej niż do przyszłego tygodniu ,ale pewnie ta ostatnia operacja niebyła taka poważna jak myślałam . Czy wiemy jak ma wyglądać rehabilitacja ? i ile czasu

Gipsu nie ma, piszczel z tego co zrozumialam jest poskładana na jakieś cosiki metalowe - dlatego była we środę, bo doktor czekał na to coś. Nie wiem, czy wyjdzie w przyszłym tyg. - pewnie sie okaże po zrobieniu rtg jak tam sie to "zalewa". Kolana są cacy - i to jest super :)

Posted

andzia69 napisał(a):
Gipsu nie ma, piszczel z tego co zrozumialam jest poskładana na jakieś cosiki metalowe - dlatego była we środę, bo doktor czekał na to coś. Nie wiem, czy wyjdzie w przyszłym tyg. - pewnie sie okaże po zrobieniu rtg jak tam sie to "zalewa". Kolana są cacy - i to jest super :)

Przydałby się chłopu magnetronik.

Posted

Poziomka napisał(a):
Zbliża się czas płacenia za tymczas - pytam raz jeszcze ile mam wpłacić pieniędzy? Stara stawka 300 zł.?

na to pytanie to tylko Miron może odpowiedzieć - ja moge o wyskokach Karo pogadać i o sympatycznym panu doktorze ;) :)

Posted

andzia69 napisał(a):
na to pytanie to tylko Miron może odpowiedzieć - ja moge o wyskokach Karo pogadać i o sympatycznym panu doktorze ;) :)

Pewnie, pewnie. O doktorze ... sympatycznym. To Andzia godzinami :p
A Miron będzie gentelmen i miłośnik zwierząt za brak Karo na tymczasie przecie brał nie będzie ;)

Posted

mar.gajko napisał(a):
Pewnie, pewnie. O doktorze ... sympatycznym. To Andzia godzinami :p

a chociaż przystojny ten doktor? bo nei widziałam, ale Ty to chyba wiesz, ze blondyn - masz zdjęcia? :)