mar.gajko Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 andzia69 napisał(a):no ja sie nie upieram :evil_lol: ino pan doktor nic nie mówił, ze chce sobie mieć psa stacjonarnego :) :) Pewnie pan doktor nieśmiały jest :p Quote
ania75 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 mar.gajko napisał(a):Pewnie pan doktor nieśmiały jest :p Albo nawet nie wie, że chciałby :p Quote
ewab Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='mar.gajko']Baaaardzo do siebie psują. Obaj wysocy przystojni blondyni. Z olśniewającym uśmiechem. Niech Pan Doktor ma Karo! Nie upieraj się. A jak się zepsuł doktor?:eviltong: Quote
mar.gajko Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 ewab napisał(a):A jak się zepsuł doktor?:eviltong: No jak to jak. Żeby pasować do Karo, piszczel sobie złamał :p Quote
Rudzia-Bianca Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 andzia69 napisał(a):no ja sie nie upieram :evil_lol: ino pan doktor nic nie mówił, ze chce sobie mieć psa stacjonarnego :) :) Jeszcze o tym nie wie ;) Quote
Grażyna49 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Tak sobie poczytuję wątek od samego początku mocno kibicując. No,ale dzisiaj to już nie wytrzymałam,żeby się nie odezwać. CUDNE jesteście cioteczki z tym zepsutym doktorem co to jeszcze nie wie,że chce mieć stacjonarnego piesa. Trzymam kciuki za Karusia i jego opiekunki. Quote
mar.gajko Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Jeszcze o tym nie wie ;) No więc właśnie. Trzeba uświadamiać ludziom ich potrzeby i pomagać w realizacji. To humanitarne jest bardzo :roll: Quote
devoner Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 mar.gajko napisał(a):No więc właśnie. Trzeba uświadamiać ludziom ich potrzeby i pomagać w realizacji. To humanitarne jest bardzo :roll: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
kabaja Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Grażyna49 napisał(a):Tak sobie poczytuję wątek od samego początku mocno kibicując. No,ale dzisiaj to już nie wytrzymałam,żeby się nie odezwać. CUDNE jesteście cioteczki z tym zepsutym doktorem co to jeszcze nie wie,że chce mieć stacjonarnego piesa. Trzymam kciuki za Karusia i jego opiekunki. witam na wątku :) mam nadzieje ,że zostaniesz z nami :) Jutro trzymamy mocno kciuki za naprawę Karo . i trochę za humanitarne uświadomienie potrzeb niektórym Panom Doktorom ;) Edited June 17, 2014 by kabaja Quote
mar.gajko Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Trzymamy kciuki za kolejne łatanie Karo. Może by go zagipsować na czas jakiś :cool: Quote
devoner Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 mar.gajko napisał(a):Trzymamy kciuki za kolejne łatanie Karo. Może by go zagipsować na czas jakiś :cool: nawet na dłuższy niż jakiś:crazyeye: Quote
zozola77 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 :crazyeye: no ja myslałam ze on juz niedługo z lecznicy wyjdzie a tu takie kwiatki....operacja znowu no nic, czasem tak wychodzi pokręcenie...przetrzymamy z Karo i to ;) damy rade!! to kciuki za kolejną operację !! Quote
Grażyna49 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 kabaja napisał(a):witam na wątku :) mam nadzieje ,że zostaniesz z nami :) Jutro trzymamy mocno kciuki za naprawę Karo . i trochę za humanitarne uświadomienie potrzeb niektórym Panom Doktorom ;) Dzięki za miłe przywitanie. Jestem , czytam,czasu mam dużo,więc jak tylko mobilny pozwala/wrrrr co z tym netem/śledzę . Niestety pomóc ani finansowo ani fizycznie /jestem pomiędzy pierwszą a drugą operacją kręgosłupa/ nie mogę. Kciuki trzymam i pozytywne fluidy ślę:lol: Quote
mar.gajko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 To Wy oboje z Karo takie "operacjowe" jesteście :shake: Mam nadzieję, że Ty Grażyno trochę grzeczniejsza od Karo ;) Quote
andzia69 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 a ja czekam na tel........jak dr nie zadzwoni to sama zadryndam później Quote
mar.gajko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 andzia69 napisał(a):a ja czekam na tel........jak dr nie zadzwoni to sama zadryndam później Aleś Ty uparta, no dzwonić i dzwonić tylko chce. Quote
PaSja Hera Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 mar.gajko napisał(a):Aleś Ty uparta, no dzwonić i dzwonić tylko chce. A kiedy ona nie dzwoni? Quote
andzia69 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 mar.gajko napisał(a):Aleś Ty uparta, no dzwonić i dzwonić tylko chce. zgodnie z Twoja sugestią...nie zadzwonilam :diabloti: dałam panu dr szansę zgłębnić tajniki swego umysłu :) no ale w piątek to juz zadryndam jak dr nie zadrynda sam - a pewnikiem nie ;) Quote
mar.gajko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Niech zgłębia. I uczucia do Karo niech wzbierają :) Quote
andzia69 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 mar.gajko napisał(a):Niech zgłębia. I uczucia do Karo niech wzbierają :) że tak spytam...myślisz, ze to mozliwe? przeca jakby kciał jakiegoś piesa to by sobie miał już Quote
mar.gajko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 andzia69 napisał(a):że tak spytam...myślisz, ze to mozliwe? przeca jakby kciał jakiegoś piesa to by sobie miał już Nie wiadomo Andzia, nie wiadomo jakimi drogami ludzkie uczucia chadzają :evil_lol: Quote
Sara2011 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Czuję, że Pan Doktor obawia się, że nie przejdzie PA, dlatego wciąż nie prosi nas o Karo. Quote
andzia69 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Sara2011 napisał(a):Czuję, że Pan Doktor obawia się, że nie przejdzie PA, dlatego wciąż nie prosi nas o Karo. myślisz???? :) :) :) no to jeszcze potrzymamy go w niepewności ;) :) Quote
ewab Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 andzia69 napisał(a):myślisz???? :) :) :) no to jeszcze potrzymamy go w niepewności ;) :) Jak kcesz to trzymaj doktora w niepewności, ale ja bym chciała wiedzieć co u chłopaków. Quote
Recommended Posts