Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś 03.06.2014 na konto Karo wpłynęły deklaracje czerwcowe od Aimez_moi oraz Piescofajnyjest. Bardzo pięknie dziękuję :)
Stan konta 1699 zł w tym 1158 zł na operację.

Posted

Rozmawiałam z panem doktorem przed chwilą. Karo nie lubi klatki...szatkuje poslania na drobny mak i sika w klatce oraz szczeka Jutro prawdopodobnie wyśle mi pan doktor zdjecia rtg i jakieś Karo, bo prosilam. A dzisiaj moszczą mu posłanie w gabinecie - bo jak go dali nie do klatki to nie darł japiszona, tylko grzecznie leżał na poslanku Za jakieś 2 tyg. zrobią mu kontrolne rtg, żeby zobaczyc, czy wszystko ok. Karo chodzi i delikatnie opiera sie na tylnych łapach. Pan doktor jest zadowolony I my też oczywiście ! Powiedział, ze finanse nie są priorytetem i na spokojnie sobie pozbieramy i da nam f-rę na termin, ale się z tym nie spieszy

Posted

no proszę ,Karo wie jak polepszyć sobie warunki ;) medycyna niewyobrażalnie poszła naprzód ,jeszcze parę lat temu takie metody nie były znane, Jedyne wyjście gips 3 tygodnie i pół roku rehabilitacji a tu Karuś parę godzin po operacji idzie na spacerek na swoich zoperowanych nogach.
Nie wiem jak możemy się odwdzięczyć Panu Doktorowi za to co robi dla Karo .

Posted

[quote name='Poziomka']Super, że Karo już po zabiegu. :)
Czekam na info dotyczące przelewu pieniędzy na operację.

Poziomka - będzie trza wysłać na konto STOZu, ale to jeszcze kwilkę :)

A teraz napawajcie się zdjęciami :lol:

Posted

napatrzeć się nie mogę na zdjęcia .Mordka kochana :) To niesamowite ,że chodzi na łapkach i nawet może usiąść . Bardzo dzielny psiak i nawet nikogo nie dziabnął ;)

Posted

[quote name='kabaja']napatrzeć się nie mogę na zdjęcia .Mordka kochana :) To niesamowite ,że chodzi na łapkach i nawet może usiąść . Bardzo dzielny psiak i nawet nikogo nie dziabnął ;)

dziabanie już pewnie za nim,uwolniłyśmy go od bólu i teraz t będzie zupełnie inny pies,zobaczycie

Posted

wow..fajnie sie prezentuje na fotkach
chociaz z tymi wygolonymi łapkami to mi przypomina podgoloną owieczkę :p

głaski dla Karusia

Poziomka poprosze o numer konta , jakiegoś grosza wpłace na operację

Posted

zozola77 napisał(a):
wow..fajnie sie prezentuje na fotkach
chociaz z tymi wygolonymi łapkami to mi przypomina podgoloną owieczkę :p

głaski dla Karusia

Poziomka poprosze o numer konta , jakiegoś grosza wpłace na operację

Konto już wysłane. Bardzo serdecznie dziękuję. :)