ewab Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 No serowe kobity dorzućcie do menu trochę warzyw i owoców:razz: Quote
devoner Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 PaSja Hera napisał(a):On noży wara ! ;)...ja jem tylko ser ,więc proszę Was grzecznie -odwalcie się ;) oj,a mnie też się strasznie podobają:eviltong: Quote
Malgoska Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ewab napisał(a):No serowe kobity dorzućcie do menu trochę warzyw i owoców:razz: warzywka też jemy:) owoce też :) Quote
Poziomka Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 30.05.2014 na konto Karo wpłynęły deklaracje od Kabaja oraz Kaas1. Bardzo ślicznie dziękuję. :) Stan konta 1669 zł w tym 1158 zł na operacje. Quote
ewab Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Malgoska napisał(a):warzywka też jemy:) owoce też :) I bardzo dobrze. To już niedługo wywalicie ser. To po co kupować noże:eviltong: Quote
barb Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 ewab napisał(a):I bardzo dobrze. To już niedługo wywalicie ser. To po co kupować noże:eviltong: Zeby pomóc Karo :lol: Quote
Malgoska Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 ewab napisał(a):I bardzo dobrze. To już niedługo wywalicie ser. To po co kupować noże:eviltong: nigdy w życiu bez sera ani rusz idę sprawdzić noże na bazarku Quote
PaSja Hera Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Malgoska napisał(a):nigdy w życiu bez sera ani rusz idę sprawdzić noże na bazarku Idź! I sprawdź :-o Quote
piescofajnyjest Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 mamy jakies info o chlopaku? ps. jak tam wojna o noze? Quote
Malgoska Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 piescofajnyjest napisał(a):mamy jakies info o chlopaku? ps. jak tam wojna o noze? noże pod kontrolą nic nie wiadomo o Karo.... na bazarku codziennie pojawiają się śliczne rzeczy zaglądajcie warto:) piescofajnyjest gdzie Cię nie ma od marca? Quote
andzia69 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 widzę, że w ramach rozrywki i oczekiwania na wieści rozprawiacie o bazarku :) szkoda, ze nie wiem, kto jest kto na FB :razz: trzymajcie jutro kciuki! jak tylko będę coś wiedziała od razu napiszę :) telefonów alarmujących brak - czyli chyba był grzeczny ;) Quote
devoner Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 andzia69 napisał(a):widzę, że w ramach rozrywki i oczekiwania na wieści rozprawiacie o bazarku :) szkoda, ze nie wiem, kto jest kto na FB :razz: trzymajcie jutro kciuki! jak tylko będę coś wiedziała od razu napiszę :) telefonów alarmujących brak - czyli chyba był grzeczny ;) e tam proste,napisze Ci prywatnie żeby tutaj nazwisk nie używać Quote
PaSja Hera Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 devoner napisał(a):e tam proste,napisze Ci prywatnie żeby tutaj nazwisk nie używać Jak proste to ja też proszę :) Quote
ewab Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Karo był dziś operowany. Andzia69 nie chciała być zbyt natarczywa z telefonami. Mam nadzieję, że doktor wkrótce przekaże jej wieści a ona nam. Z informacji "przedoperacyjnych" - Karo zachowywał się poprawnie, grzecznie chodził na spacery, tylko tyłu pilnował, żeby mu nie dotykać. Quote
andzia69 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Dzwoniłam do lecznicy ok. 15 - Karo był operowany. Dopytałam jak tam się sprawuje - więc oprócz tego, ze szczeka i nie lubi dotykania tylnej lewej części to nei sprawia większych problemów Poprosiłam o informację, jak już będzie po. I właśnie przed chwilą dostałam sms od pana doktora: "Karo po zabiegu. Był na pierwszym spacerku z nowymi kolanami.Jutro opowiem o szczegółach." No to jeden etap mamy za sobą. Jutro po rozmowie z panem doktorem opowiem więcej. Teraz trzeba trzymac kciuki, coby Karo był dalej grzeczny i nie zrobił sobie kuku :cool3: Quote
andzia69 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 w międzyczasie w oczekiwaniu na wieści wstawiam link do innej kliniki opisujacej więzadła i ich diagnozę ( z naciskiem dla znaffcuff tematu ) http://legwet.pl/ciekawostki-weterynaryjne/88-zerwanewiezadlokrzyzowe.html Quote
ewab Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='andzia69']w międzyczasie w oczekiwaniu na wieści wstawiam link do innej kliniki opisujacej więzadła i ich diagnozę ( z naciskiem dla znaffcuff tematu ) http://legwet.pl/ciekawostki-weterynaryjne/88-zerwanewiezadlokrzyzowe.html Obejrzałam filmik. Aż mnie kolano zabolało... Szkoda, że nie słyszałam o tej metodzie przed operacją mojej suczyny. Quote
Recommended Posts