Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaSja Hera napisał(a):
On noży wara ! ;)...ja jem tylko ser ,więc proszę Was grzecznie -odwalcie się ;)

oj,a mnie też się strasznie podobają:eviltong:

Posted

Malgoska napisał(a):
warzywka też jemy:)
owoce też :)

I bardzo dobrze. To już niedługo wywalicie ser. To po co kupować noże:eviltong:

Posted

ewab napisał(a):
I bardzo dobrze. To już niedługo wywalicie ser. To po co kupować noże:eviltong:

Zeby pomóc Karo :lol:

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
mamy jakies info o chlopaku?
ps. jak tam wojna o noze?

noże pod kontrolą
nic nie wiadomo o Karo....
na bazarku codziennie pojawiają się śliczne rzeczy
zaglądajcie
warto:)

piescofajnyjest gdzie Cię nie ma od marca?

Posted

widzę, że w ramach rozrywki i oczekiwania na wieści rozprawiacie o bazarku :) szkoda, ze nie wiem, kto jest kto na FB :razz:

trzymajcie jutro kciuki! jak tylko będę coś wiedziała od razu napiszę :) telefonów alarmujących brak - czyli chyba był grzeczny ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
widzę, że w ramach rozrywki i oczekiwania na wieści rozprawiacie o bazarku :) szkoda, ze nie wiem, kto jest kto na FB :razz:

trzymajcie jutro kciuki! jak tylko będę coś wiedziała od razu napiszę :) telefonów alarmujących brak - czyli chyba był grzeczny ;)

e tam proste,napisze Ci prywatnie żeby tutaj nazwisk nie używać

Posted

Karo był dziś operowany. Andzia69 nie chciała być zbyt natarczywa z telefonami. Mam nadzieję, że doktor wkrótce przekaże jej wieści a ona nam.
Z informacji "przedoperacyjnych" - Karo zachowywał się poprawnie, grzecznie chodził na spacery, tylko tyłu pilnował, żeby mu nie dotykać.

Posted

Dzwoniłam do lecznicy ok. 15 - Karo był operowany. Dopytałam jak tam się sprawuje - więc oprócz tego, ze szczeka i nie lubi dotykania tylnej lewej części to nei sprawia większych problemów Poprosiłam o informację, jak już będzie po. I właśnie przed chwilą dostałam sms od pana doktora: "Karo po zabiegu. Był na pierwszym spacerku z nowymi kolanami.Jutro opowiem o szczegółach." No to jeden etap mamy za sobą. Jutro po rozmowie z panem doktorem opowiem więcej.

Teraz trzeba trzymac kciuki, coby Karo był dalej grzeczny i nie zrobił sobie kuku :cool3: