Rudzia-Bianca Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='devoner']Rudzia mówiłam Ci już,że Cię kocham:loveu:?masz pw Nie :eviltong:............. na razie nie ma się co cieszyć, ale mam nadzieję że i tym razem ludziska pomogą Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 No nie śpimy ;) Działamy :) Czy ktoś może rozesłać wątek na dogo ? Przypomnieć Karo ? Quote
Sara2011 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Ja zaglądam z pracy ale tak szybciutko bo generalnie to nie można:-). Czy można prosić o link do FB ? Quote
devoner Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Sara2011']Ja zaglądam z pracy ale tak szybciutko bo generalnie to nie można:-). Czy można prosić o link do FB ? https://www.facebook.com/events/338776776253128/?notif_t=plan_user_invited proszę bardzo;) Quote
Sara2011 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='devoner']https://www.facebook.com/events/338776776253128/?notif_t=plan_user_invited proszę bardzo;) Dziękuję za link:-). Mało osób do Karusia zagląda:-(. Quote
Poziomka Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Dziś na konto Karo wpłynęła deklaracja od Kaas1 oraz 120 zł od Kabaja na transport i leki dla Karo. Bardzo pięknie dziękuję. :) Stan konta 681 zł. Quote
andzia69 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 ICK - gdzie jesteś? Co robimy? Najlepiej uciec teraz? Najwięcej krzyczałaś o wyciagnięciu psa - najlepiej to robić tak jak Ty - wirtualnie, złozyc obietnice, potem sobie iść i mieć psa w 4 literach! A niech się inni martwią - np. Ci, co są na miejscu! Czy pomyslalaś, ze właśnie przez takie osoby, która dużo krzyczą, żeby pomóc temu czy innemu psu, bo DA SIĘ RADĘ! inni wyciągają psy, albo te, które znalazły umieszczają w hotelach albo biorą na dt i zostają z tym same? A potem się dziwić, ze są afery, bo ktoś sobie nie poradził ?- BO KTOSIE COŚ OBIECAŁY! i się nie wywiązały? Quote
takasobieagatka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 witam przyszłam tu za Bianką,z fb.Obiecalam piątaka,ale oprocz tego zrobię dzis,jutro mini bazarek,z 50 zł wpadnie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='takasobieagatka']witam przyszłam tu za Bianką,z fb.Obiecalam piątaka,ale oprocz tego zrobię dzis,jutro mini bazarek,z 50 zł wpadnie :)[/QUOTE] Dzięki, dzięki , dzięki będą cudeńka na bazarku :multi::loveu::calus::lilangel::iloveyou::B-fly::Rose: Quote
Poziomka Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Poziomko czy Ty masz fb ?[/QUOTE] Tak mam. Już wysyłam dane do Ciebie. Quote
kabaja Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='takasobieagatka']witam przyszłam tu za Bianką,z fb.Obiecalam piątaka,ale oprocz tego zrobię dzis,jutro mini bazarek,z 50 zł wpadnie :)[/QUOTE] dzięki ,że jesteś u naszego Karo :) i za bazrek :) Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Kurcze, to musimy znalezc dt ktory podejmie sie opieki po zabiegu... latwo nie bedzie, to duzy pies. Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Banerek na prosbe cioteczki Doda_ Piekny banerek, bardzo Ci dziekuje! Cioteczki, częstujcie sie! wiecej osob tu zajrzy z banerka... Quote
kabaja Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 to prawda ,że z dużym psem jest trudniej :( po każdym zabiegu pies potrzebuje innej opieki .Jak czytałam po TTA to nie ma gipsu i wystarczy tylko ograniczyć ruch więc opieka może nie być taka kłopotliwa , ale trzeba to sprawdzić Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Mysle, ze hotelik odpada. to musi byc dt,w którym nie ma za wiele psów i który bedzie w stanie poświęcic Karowi naprawde duzo czasu. zmieńcie moze tytul-ze poszukujecie taki dt ? a po zabiegu, po rehabilitacji, rozumiem ze Karo miałby zostać w tym dt? czy wrócić do mirona? Quote
ania75 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='beataczl']kiedy jest wizyta dla Karo?[/QUOTE] chyba nie ma tej wizyty bo państwo się wycofali ..... Quote
andzia69 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='ania75']chyba nie ma tej wizyty bo państwo się wycofali .....[/QUOTE] dokładnie - państwo nie podejmą się adopcji psa w takim stanie, bo sobie po prostu nie poradzą Quote
Doda_ Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='andzia69']dokładnie - państwo nie podejmą się adopcji psa w takim stanie, bo sobie po prostu nie poradzą[/QUOTE] czyli szukamy dt który podejmie się opieki po zabiegu i zbieramy pieniążki na operację ? Quote
Recommended Posts