devoner Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Sara2011']W Nowym Sączu (a to ok.33 km od Krynicy) działa Stowarzyszenie Mam Głos. Może by tam napisać z prośbą o PA? Zapłacilibyśmy za dojazd. Stowarzyszenie ma też stronke na FB. Co myślicie? http://mamglos.pl.tl/ lub www.facebook.com/mamglos ja jestem za i jakby co zapłacę ze swoich pieniędzy za dojazd żeby nie obciążać konta Karo Quote
Sara2011 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Napisałam maila z prośbą o PA na kontakt podany na stronie Stowarzyszenia. Jeśli ktoś jest na FB, to może by się jeszcze tam zapytał? Ja nie używam FB. Quote
Sara2011 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Smutny jest ten wątek, jakieś "przepychanki "słowne na wątku, mam wrażenie że osoby które są blisko miejsca pobytu Karo jakoś powoli uciekają z wątku a są tu bardzo , bardzo potrzebne. Bardzo proszę, nie opuszczajmy Karo, znajdźmy mu domek, wszelkie urazy schowajmy głęboko do kieszeni bo na tym ucierpi tylko Karuś. Quote
kabaja Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Sara2011 masz zupełną rację .Musimy schować jakieś wzajemnie animozje i wzajemnie pomóc Karusiowi . Pomyślałam ,że już tyle czasu szukamy osoby do wizyty i czy Państw są jeszcze zainteresowani .Może ktoś by zadzwonił i się przy okazji dowiedział na ile są zainteresowani i czy oferują warunki odpowiednie dla Karo. Andzia69 od razu by odrzuciła niewłaściwy domek ale może warto jeszcze raz sprawdzić . A jakby byli zainteresowani to znalazłam na tablica.pl numer TOZu w Nowym Sączu /szukają wolontariuszy i dt / (18 443-42-27 , 508-080-373 może by pomogli a jak nie to chociaż podpowiedzieli . Quote
andzia69 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Wizyta ustalona na przyszłą sobotę. Gosiu i Kasiu - dziękuję!!!!!:loveu::loveu::loveu: czy ewentualnie dziewczyny mogą liczyć na zwrot kosztów paliwa? Będą jechac z Myślenic- wyjdzie ok. 150 złw obie strony. Ew. napiszcie ile mozna by było na to przeznaczyć. Quote
Sara2011 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Ja dorzucę do kosztów dojazdu, zerknę na swoje finanse na ile mogę sobie pozwolić aby dotrwać do 10.05 do wypłaty:-). Wspaniale że dziewczyny zgodziły się jechać tak daleko na PA, bardzo dziękujemy:-). Quote
devoner Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='devoner']ja jestem za i jakby co zapłacę ze swoich pieniędzy za dojazd żeby nie obciążać konta Karo[/QUOTE] podtrzymuję ofertę,andzia jaki to będzie koszt? Quote
Sara2011 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='devoner']podtrzymuję ofertę,andzia jaki to będzie koszt?[/QUOTE] Anidzia wyżej napisała że ok.150 zł ponieważ dziewczyny będą jechały aż z Myślenic. Quote
devoner Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Sara2011']Anidzia wyżej napisała że ok.150 zł ponieważ dziewczyny będą jechały aż z Myślenic.[/QUOTE] ślepa jestem,przeczytałam 150 km,a nie 150 zł,ot durna baba,100 zł dorzucę nie ma sprawy Quote
Sara2011 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 ja dorzucę 50zł tylko teraz pytanie na czyje konto przelać? Quote
devoner Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Sara2011']ja dorzucę 50zł tylko teraz pytanie na czyje konto przelać?[/QUOTE] super to mamy transport opłacony,pewnie do andzi,ale zobaczymy co napisze,nie ma jej na FB bo zapytałabym od razu Quote
andzia69 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='devoner']super to mamy transport opłacony,pewnie do andzi,ale zobaczymy co napisze,nie ma jej na FB bo zapytałabym od razu[/QUOTE] może na konto Karusia, a potem sie przeleje...albo zapytam Rudzi Bianki :) Quote
devoner Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='andzia69']może na konto Karusia, a potem sie przeleje...albo zapytam Rudzi Bianki :)[/QUOTE] Rudzia jedzie? Quote
Rudzia-Bianca Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='devoner']Rudzia jedzie?[/QUOTE] No ;) Miałam już się wycofać z wizyt ale Wam przecież nie odmówię ;) Na razie nie ustaliłyśmy z Kasią która pojedzie i jakie koszty paliwa , zobaczymy po trasie . Wstępnie umówiłyśmy się na sobotę bo ja wcześniej niestety nie dam rady :( Quote
devoner Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']No ;) Miałam już się wycofać z wizyt ale Wam przecież nie odmówię ;) Na razie nie ustaliłyśmy z Kasią która pojedzie i jakie koszty paliwa , zobaczymy po trasie . Wstępnie umówiłyśmy się na sobotę bo ja wcześniej niestety nie dam rady :( super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='devoner']super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:[/QUOTE] No nie wiem bo ostatnio coś mam pecha do wizyt :( albo ludzie na miejscu mi nie pasują albo co gorsza psy wracają po latach :( ale może Karo odczyni złe uroki ... Quote
PaSja Hera Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']No nie wiem bo ostatnio coś mam pecha do wizyt :( albo ludzie na miejscu mi nie pasują albo co gorsza psy wracają po latach :( ale może Karo odczyni złe uroki ...[/QUOTE] Trzymam kciuki mocno,mocno! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='PaSja Hera']Trzymam kciuki mocno,mocno![/QUOTE] Za uroków odczynianie ;) Quote
Poziomka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Coś już wiadomo? Bo leciutko mnie skręca z ciekawości. Quote
andzia69 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Poziomka']Coś już wiadomo? Bo leciutko mnie skręca z ciekawości.[/QUOTE] nie w tą sobotę ino w przyszłą ;) dopiero wtedy dziewczyny mogą jechać - chyba, ze znajdzie się ktoś na juz...ale jak na razie nikt nie zechciał Quote
ania75 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 A domek się nie wycofał? Jesteście w kontakcie bo to różnie z ludźmi bywa .... Quote
Poziomka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Wpłata deklaracji na konto Karo od Aimez_moi oraz Piescofajnyjest. Bardzo ślicznie dziękuję. :):) Stan konta 461 zł. Quote
Poziomka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='ania75']A domek się nie wycofał? Jesteście w kontakcie bo to różnie z ludźmi bywa ....[/QUOTE] A ja cały dzień myślałam, że to dziś. Quote
Recommended Posts