Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się z Karusiem. Jaki on jest śliczny, aż dziwne ze nikt o niego nie pyta. Chyba trzeba by mu było wyróżnić tablicę.pl albo jakiś inny bardziej popularny portal ogłoszeniowy.

Posted

[quote name='savahna']Karo 10 serwisów na Warszawę
http://www.morusek.pl/ogloszenie/225589/Wilczarz-mixduzy-40-kg-pies-do-domu-z-ogrodemADOPCJA/#.U1PyJaL1SDE

Dzieki Savciu!

ja nie wiem, o co biega, ze u innych psy ida do adopcji, a te ogloszone na mnie nie :( pewnie herr noe mnie przeklął...moze spróbujecie jednak ogłaszać Karo na kogo innego, bo może to ja pecha przynoszę wszystkim ogłaszanym na mnie psom, bo do mnie prawie nikt nie dzwoni - chyba, ze o szczyle

Posted

Karo to piękny pies ale musi się znaleźć albo miłośnik "rasy" albo osoba, która ma odpowiednie warunki np. ogród - ale w końcu się uda - bądźmy dobrej myśli

Posted

nareszcie odwirusowali mój komputer i mogę się pojawić u naszego słodziaka . Co tam u Karusia ,jak łapka? oby nie musiał mieć szlabanu na bieganie ,bo taka piękna wiosna teraz

Posted

Niestety kulawizna została. Dużo mniejsza niż na samym początku, ale jest. Karo chciałby latac jak wariat, ale pozwolenia nie ma :) Tylko krótkie spacerki i na ogrodzie , jak jest słoneczko, to sam puszczony, żeby z psami nie szalał. Wtedy się rozkłada w trawce i się wygrzewa :)

Posted

Andzia prosiła mnie o przekazanie, że jest chętna rodzina z Krynicy Górskiej. Mają kury. Potrzebna wizyta PA. Andzia ma kłopoty z netem więc mnie przekazała numer telefonu rodziny zainteresowanej Karo. Ja niestety też mało bywam przy komputerze więc w sprawi tego numeru poproszę o telefon do mnie 698 024 294 :-)

Posted (edited)

Super wiadomość:-). Biegnę zerknąć gdzie dokładnie jest ta Krynica Górska:p.

Edit:chyba trzeba kogoś z okolic Nowego Sącza szukać.

Edited by Sara2011
Posted (edited)

[quote name='Sara2011']Super wiadomość:-). Biegnę zerknąć gdzie dokładnie jest ta Krynica Górska:p.

Edit:chyba trzeba kogoś z okolic Nowego Sącza szukać.

Krynica-Zdrój[SUP][[/SUP](do 2002 Krynica, pot. Krynica Górska)
miasto w województwie małopolskim, w powiecie nowosądeckim
Trzeba kogos z Nowośadeckiego poszukać..
Wysłasłam dogociotkom ok. 15 pm z zapytaniem zrobienia PA ..Czekamy na odpowiedz..

Edited by ick
Posted

Poprzez wyszukiwarkę znalazlam tylko jednego użytkownika z Ktynicy Górskiej - nik wariograf.
Niestety na koncie ma tylko jeden post i to w lutym 2013 r.