Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='devoner']miron jak tak Karo?lepiej z łapką?czy Foresto dotarło?[/QUOTE]

Trochę lepiej, opiera się już na niej, ale to jeszcze nie to :/ Foresto jeszcze nie dotarło.

Posted

[quote name='miron h']Trochę lepiej, opiera się już na niej, ale to jeszcze nie to :/ Foresto jeszcze nie dotarło.[/QUOTE]
Może dziś przyjdzie?
Miron pytałam o leki które dostał Karo od wetki...
I dolicz do glukozaminy. Bardzo proszę. :)

Posted

Foresto już na Karo :) Przed chwilą doszła :) A za Movalis nie chcę kaski :) Niech ma ode mnie. Na glukozaminke czekam, koleżanka ma mi się ceny dowiedziec z hurtowni. Jutro będę wiedziec.

Posted

[quote name='miron h']Gluko zamówiona http://screenshooter.net/9523213/prnfkbt

A tak jak już o płatnościach. Wyleciało mi z głowy a dzisiaj akurat jej chciałem użyc :D Smycz co mi Karo w połowie zjadł :D To taka wyjściowa, do wetów i na miasto :D
No ja wiem. :) Taka strata :) Wylicz proszę o ile się da tę stratę na złotówki to jakoś to ogarnę. :)

Posted

A łapinka Karo jak? mam nadziej ,że chłopak może już śmigać:lol:
Poziomka może te wpłaty i wydatki na leki rozliczać jakoś oddzielnie od tych hotelikowych aby była jasność co jest na co i nie było nieporozumień.

Posted

[quote name='kabaja']A łapinka Karo jak? mam nadziej ,że chłopak może już śmigać:lol:
[/QUOTE]
Dużo lepiej. Jeszcze 2 dni movalis i wtedy zobaczymy. On by już chętnie śmigał :P

Posted

[quote name='Poziomka']Dziś wysłałam do Mirona 75 zł za glukozaminę i smycz.
Stan konta 840 zł.[/QUOTE]

żeby każdy tak prowadził finanse, to jak by było milo! :) Dzięki Poziomka, że jakoś to ogarniasz !!!!

telefonów w jego sprawie zero!

Posted

[quote name='Poziomka']Dziś wysłałam do Mirona 75 zł za glukozaminę i smycz.
Stan konta 840 zł.[/QUOTE]

Poziomka jesteś wielka,ja bym się już zagubiła w tych wszystkich wpłatach:shake:

Posted

[quote name='devoner']Poziomka jesteś wielka,ja bym się już zagubiła w tych wszystkich wpłatach:shake:[/QUOTE]
Właśnie noszę się z zamiarem oddać komuś do prowadzenia to zajęcie. :)

Posted

[quote name='Poziomka']Właśnie noszę się z zamiarem oddać komuś do prowadzenia to zajęcie. :)[/QUOTE]

Heheh, Poziomka, chyba trudno Ci będzie znaleźć zastępstwo :-).