Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stan konta Karo na dzień dzisiejszy to 568 zł. Rozliczenie jest na pierwszej stronie w drugim poście. Za marzec deklaracje wpłaciła tylko Kabaja.
Nie ma możliwości wymagać deklaracji pod koniec miesiąca skoro nie było większości wypłat. Ciotki wpłacą po pierwszym.

Posted

Jutro/dzisiaj wyślę za marzec. Postaram się wysyłać ok. 20.każdego miesiąca. Mam nadzieję, że niedługo - to cudo MUSI na dniach kogoś w sobie rozkochać.

Yorijko, dziękuję, że jesteś. Wiedziałam!

Posted

Karo korzysta w ostatnich dniach ze słoneczka :) Dostał nawet śpiwór, żeby na trawie nie leżeć. Niestety ostały się po nim tylko strzępy :P Pies woli na trawie :P Dużo mniej kuleje na przednią łapkę. Widać poprawę :)

Posted

miron h napisał(a):
Karo korzysta w ostatnich dniach ze słoneczka :) Dostał nawet śpiwór, żeby na trawie nie leżeć. Niestety ostały się po nim tylko strzępy :P Pies woli na trawie :P Dużo mniej kuleje na przednią łapkę. Widać poprawę :)

jak dobrze ,że widać poprawę :lol:.Może zastrzyki dadzą dalsze postępy . Jaka to niedobrota ,że tak nie docenia wygody i rozprawia się z posłaniem .Pewnie dla niego trawa też jest super ,bo w schroniskowym boksie to o niej mógł tylko marzyć .

Posted

wzięłam 2 zastrzyki od wetów (jeden na ten tydzień i ostatni na przyszły) - zapłaciłam za oba ze swoich na razie

Poziomka - na pw podam Ci nr konta za jeden zastrzyk - ten, który Kabaja sponsorowała ;)
A mamy chętnego na sponsorowanie ostatniego?

Czy ktoś robi Karusiowi ogłoszenia? bo cicho coś :(

Posted

Karo dostał dzisiaj trzeci zastrzyk :) Był bardzo grzeczny :) Natomiast muszę z nim popracować nad grzecznością przy jedzonku :P O ile przy mnie nic nie mówił do tej pory, tak wczoraj moją ciocię (którą zna i normalnie się do niej przymila) potraktował brzydko jak mu podała miskę. Było warczenie i grożenie zębami . Na szczęście obyło się bez rozlewu krwi, ciocia się z kojca wycofała. Zobaczę jak Karo się zachowa dzisiaj przy mnie. Chyba mu zadeczek za bardzo odżył :) W razie co czeka nas trochę pracy :)

Posted

a to psia niedobrota:mad: jeszcze rozumiem ,że może się nie podobać zabieranie miski ,ale podawanie:shake: mam nadzieje ,że da się naprowadzić na dobrą drogę naszego Karusia .

Posted

kabaja napisał(a):
jak tam postępy naszego Karutka ? zorientował się już ,że ząbki pokazuje się tylko w uśmiechu :lol:

Przy mnie jest grzeczny. Natomiast do każdej innej osoby długo się przekonuje przy jedzeniu. Nowy domek będzie musiał zwrócić na to uwagę i dać mu czas na aklimatyzację. Ćwiczymy codziennie :)

Posted

Na konto Karo wpłynęło 30 zł od Aimez_moi oraz Piescofajnyjest. Dziękujemy.
Stan konta 388 zł.
Nie wiem dlaczego do tej pory nie wpłynęły żadne pieniążki od _Lara oraz tylko deklaracja za styczeń od Kaas1.

Posted

miron h napisał(a):
Przy mnie jest grzeczny. Natomiast do każdej innej osoby długo się przekonuje przy jedzeniu. Nowy domek będzie musiał zwrócić na to uwagę i dać mu czas na aklimatyzację. Ćwiczymy codziennie :)

Super ,że Karo ćwiczy .Mówi się ,że praktyka czyni mistrza :lol: i za chwile zapewne nabierze zaufania do ludzi