Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='devoner']poleciała deklaracja za styczeń i luty i mały dodatek do deklaracji na nową drogę życia[/QUOTE]
Jesteś Kochana :) dziękuję ślicznie.
Nowa droga życia - no tak dokładnie.

Posted

Nie mam pojęcia jak sobie radzą, ale jak się go wyprzytula to wejdzie do samochodu :lol: przynajmniej przy mnie chciał wchodzić, nie wiem jak przy obcych. No trudno, oby się tylko nie zestresował. Prosiłam koleżankę z biura żeby im przekazała, że mogą podjechać do mnie po karmę, ale nie wiem czy będą chcieli. Jak coś to ja i Mortes ją zawieziemy, jak tylko Mortes wyzdrowieje.

Posted

No były małe problemy, Karo się wystraszył i nie chciał wyjść z boksu, samochód też mu się nie podobał. Ale w końcu się udało ;) Szkoda że nie daliście znać, pomogłabym, byłoby szybciej i bezboleśnie ;) Ale Miron sobie poradzi nawet z obrażonym Karo :multi:

Posted

o matko ale się zadziało :crazyeye: kieleckie dziewczyna nawet nie wiem jak wam dziękować za to co zrobiłyście . Karo na pewno zdziwiony co te ciotki wykombinowały :lol:
Oczywiście zaraz prześle deklaracje

Posted

[quote name='Tianku']super wiadomości :) Poziomko Kochana wyślij mi konto to wpłacę coś do skarbonki :) ale dopiero w połowie tygodnia :roll:[/QUOTE]
Dzięki wielkie. Konto już wysłane.
Bardzo ślicznie dziękujemy. :)

Posted

[quote name='kabaja']o matko ale się zadziało :crazyeye: kieleckie dziewczyna nawet nie wiem jak wam dziękować za to co zrobiłyście . Karo na pewno zdziwiony co te ciotki wykombinowały :lol:
Oczywiście zaraz prześle deklaracje[/QUOTE]
Zaszalały no nie?

Posted

[quote name='kabaja']o matko ale się zadziało :crazyeye: kieleckie dziewczyna nawet nie wiem jak wam dziękować za to co zrobiłyście . Karo na pewno zdziwiony co te ciotki wykombinowały :lol:
Oczywiście zaraz prześle deklaracje[/QUOTE]

[quote name='Poziomka']Zaszalały no nie?[/QUOTE]

one tak zawsze:loveu:

Posted

[quote name='Sara2011']A jakie tajemnicze, słowem nie pisnęły o szykowanej akcji:mad:.[/QUOTE]
A człowiek tu siedzi z dala od świata, nic nie wie. Ja mam najgorzej z WAS.

Posted

[quote name='Poziomka']To dobrze żeśmy trafiły.

taaaaaa,strzał w samą dziesiątkę,w Kielcach pomoc dla zwierząt działa bardzo dobrze:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/218108-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-zwierzaki-Ty-te%C5%BC-mo%C5%BCesz-im-pom%C3%B3c-przeka%C5%BC-1-KRS-0000324532

http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-PRZEKA%C5%BB-1-aktualizacja-i-info-str-1

chociaż one pewnie uważają,że nie,ja jestem pełna podziwu i szacunku:loveu:

Posted (edited)

O rany !!! To super wiadomości...
Dziękujemy bardzo kieleckie dogociotki i Miron i wszystkim zaangażowanym osobom..
To i ja zabieram się do bazarku..Pozdrawiam Was cieplutko...
Czekamy na dalsze dobre wiesci ..

Edited by ick
Posted

[quote name='Kaas1']mogę deklarować 20 zł na miesiąc, proszę podajcie numer konta i inne dane na priv:)[/QUOTE]

Wspaniale, bardzo dziękujemy za pomoc Karusiowi. Jak tylko Poziomka wpadnie na Dogo podeśle nr konta.:loveu::loveu::loveu: