Poziomka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Tianku napisał(a):przepraszam ze zapytam ale kto konkretnie się kontaktuje z tym hotelikiem Mirona w sprawie Karo?? Bardzo dobre pytanie. Ja myślę, że kieleckie Cioteczki.:) Cioteczki coś już wiadomo o decyzji Mirona? Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Bialasek dalej siedzi w schronie? A wiadomo juz kiedy wyjdzie? Quote
Poziomka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Aimez_moi napisał(a):Bialasek dalej siedzi w schronie? A wiadomo juz kiedy wyjdzie? No właśnie tego jeszcze nie wiemy. Próbujemy to ustalić. Przede wszystkim zgodę Mirona. Quote
kabaja Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 już nam tak niedużo brakuje deklaracji ,bardzo prosimy może jeszcze ktoś się zlituje Quote
Poziomka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Do pełnej kwoty brakuje tylko 80zł. Quote
Sara2011 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku na taki informujący o braku deklaracji. Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Zaglądam i przypominam o Karym :) Quote
Mela Jakimiuk Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo O Matuchno :) Bardzo bardzo dziękuję. O kurcze aż się popłakałam z radości. Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo Quote
Mela Jakimiuk Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Tylko podajcie mi adres na PW , na który mam wpłacić pieniądze. Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Już wysłałam, już wysłałam.:calus: Quote
miron h Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Miejsce dalej czeka. Prosiłbym o wyznaczenie jednej, konkretnej osoby, z którą mogę się kontaktować w sprawie płatności, karmy i ewentualnych wizyt u weta. I można psiaka przywozić. Proszę tylko o wcześniejsze powiadomienie. Pozdrawiam. Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 O Boże jak ja się cieszę. Znowu ryczę. Ja mogę rozmawiać na temat płatności, karmy i wizyt u lekarza ale zazwyczaj drogą internetową. Czy tak może być? Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dziewczyny :) ustalenia dokonane. Wszystko jasne. 300zł od kiedy Karo pojedzie do Mirona plus karma bezpośrednio do Mirona plus opłaty za ewentualne leczenie. Teraz pozostaje tylko wyciągnąć pieska oraz sprawdzenie czy w schronie był zaszczepiony i odrobaczony. Oraz jaki jest Jego stan psychiczny i fizyczny. Quote
Sara2011 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Poziomko, zacznij moze zbierać deklaracje. Styczen wprawdzie się juz konczy ale moze chociaż część osób będzie mogła wpłacić pieniążki za styczeń, mielibyśmy więcej w skarbonce:-). Bo przecież i tak nie mamy kompletu deklaracji dlatego każda złotówka się liczy. Quote
Sara2011 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Mela Jakimiuk napisał(a):Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo Witaj Melu, cieszę się że Mileczka przyprowadziła Cię na wątek Karo:-). Quote
2010 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) [quote name='Poziomka']O Boże jak ja się cieszę. Znowu ryczę. Ja mogę rozmawiać na temat płatności, karmy i wizyt u lekarza ale zazwyczaj drogą internetową. Czy tak może być?[/QUOTE] Sadzę,że tak...Poziomko rozmawiaj ..To juz czas...Strasznie zimno.. To nie wyjątek mozna i internetowo działać...Dogocioteczko nie jesteś sama... My też tutaj czekamy i czekamy... Czy najpierw go zabieramy i placimy...Jak bedzie zabrany zaraz robie super bazarek... Trzeba koniecznie zmienic tytuł tego wąrtku . Trzymam mocno kciuki...Pozdrawiam Edited January 24, 2014 by ick Quote
andzia69 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Poziomka']Bardzo dobre pytanie. Ja myślę, że kieleckie Cioteczki.:) Cioteczki coś już wiadomo o decyzji Mirona?[/QUOTE] ja jestem w kontakcie z Mironem - ponieważ mamy u niego psa Uważam, ze muszą być stałe deklaracje na pełną kwotę, żeby zabrać psa Bo do tego dojdzie karma - tu trzeba będzie znowu żebrać, nie wspominając o kosztach weta - jeśli chcemy go w koncu do końca zdiagnozować, może będzie trzeba operację... To oczywiście jest moje zdanie i nie musicie sie z nim zgodzić. No i nie dam rady ogarnąć psa - mamy w tej chwili ok. 50 psów i ok. 10 kociaków pod opieką i ciezko je ogarnąć, a adopcje stoją :( :( Ja mogę rozmawiac z Mironem i przekazywac informacje o ile sam nie będzie mógł tego robić. Ale nie podejmuję się prowadzenia wątku, robienia rozliczeń, bo brak mi czasu. I jeszcze jedna kwestia...pies może długo siedzieć w pdt...co będzie jeśli deklarowicze sie wykruszą? Kto wtedy podejmie odpowiedzialnosć za to, co z psem? Wiecie, ze już nie raz i nei dwa bywalo tak, ze jeśli osoba prowadzi wątek, to niejako pies jest do niej "przypisany" i jest potem wszystko zwalane na nią :( Bardzo chce temu psu pomóc, no ale tak jak mówię...gdybyśmy mieli 10 zwierzów na stanie - to ok...ale my mamy prawie schronisko! Quote
2010 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Dlaczego jest mowa tutaj o operacji? Pies nie ma wybiegu i się wogole nie piorusza... Zdjęcia Rtg nie byly zweryfigowane.. Stałe deklaracje też nie daja 100 procent gwarancji... Wiem o tym ,bo dlatego pomagalam psiakom na dogo w potrzebie bazarkami. Nie wiem dlaczego tutaj nagle zawiał taki pesymist.... Ile juz psiakom pomoglismy na dogomanii? Starym chorym... Dlaczego nie Karo ? I znowu zaczynamy od początku pomimo,ze mamy juz stale deklaracje i dodatkowe wpłaty... To znowu krok do tyłu? A tytuł wątku nadal nie zmieniony............ Edited April 8, 2014 by ick Quote
Poziomka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ja już pisałam, że mogę poprowadzić wątek i zająć się rozliczeniami ale nie mieszkam w PL i nie mogę wziąść odpowiedzialności za psa. Musicie Cioteczki zadecydować co robimy. Przypominam, że mamy: 220 zł stałych deklaracji 303 zł w gotówce kilka deklaracji obiecanych jednorazowych bazarki ICK karma dla Karo /nie wiem ile i jaka/ Quote
Recommended Posts