Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tianku napisał(a):
przepraszam ze zapytam ale kto konkretnie się kontaktuje z tym hotelikiem Mirona w sprawie Karo??

Bardzo dobre pytanie. Ja myślę, że kieleckie Cioteczki.:) Cioteczki coś już wiadomo o decyzji Mirona?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Bialasek dalej siedzi w schronie? A wiadomo juz kiedy wyjdzie?

No właśnie tego jeszcze nie wiemy. Próbujemy to ustalić. Przede wszystkim zgodę Mirona.

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo

O Matuchno :) Bardzo bardzo dziękuję. O kurcze aż się popłakałam z radości.

Posted

Miejsce dalej czeka. Prosiłbym o wyznaczenie jednej, konkretnej osoby, z którą mogę się kontaktować w sprawie płatności, karmy i ewentualnych wizyt u weta. I można psiaka przywozić. Proszę tylko o wcześniejsze powiadomienie. Pozdrawiam.

Posted

Dziewczyny :) ustalenia dokonane. Wszystko jasne. 300zł od kiedy Karo pojedzie do Mirona plus karma bezpośrednio do Mirona plus opłaty za ewentualne leczenie. Teraz pozostaje tylko wyciągnąć pieska oraz sprawdzenie czy w schronie był zaszczepiony i odrobaczony. Oraz jaki jest Jego stan psychiczny i fizyczny.

Posted

Poziomko, zacznij moze zbierać deklaracje. Styczen wprawdzie się juz konczy ale moze chociaż część osób będzie mogła wpłacić pieniążki za styczeń, mielibyśmy więcej w skarbonce:-). Bo przecież i tak nie mamy kompletu deklaracji dlatego każda złotówka się liczy.

Posted

Mela Jakimiuk napisał(a):
Poznałam Was na wątku Milki, Karo bardzo mnie urzekł i chcę na niego wpłacić 50 zl na razie jednorazowo

Witaj Melu, cieszę się że Mileczka przyprowadziła Cię na wątek Karo:-).

Posted (edited)

[quote name='Poziomka']O Boże jak ja się cieszę. Znowu ryczę. Ja mogę rozmawiać na temat płatności, karmy i wizyt u lekarza ale zazwyczaj drogą internetową. Czy tak może być?[/QUOTE]
Sadzę,że tak...Poziomko rozmawiaj ..To juz czas...Strasznie zimno..
To nie wyjątek mozna i internetowo działać...Dogocioteczko nie jesteś sama...
My też tutaj czekamy i czekamy...
Czy najpierw go zabieramy i placimy...Jak bedzie zabrany zaraz robie super bazarek...
Trzeba koniecznie zmienic tytuł tego wąrtku .
Trzymam mocno kciuki...Pozdrawiam

Edited by ick
Posted

[quote name='Poziomka']Bardzo dobre pytanie. Ja myślę, że kieleckie Cioteczki.:) Cioteczki coś już wiadomo o decyzji Mirona?[/QUOTE]

ja jestem w kontakcie z Mironem - ponieważ mamy u niego psa

Uważam, ze muszą być stałe deklaracje na pełną kwotę, żeby zabrać psa
Bo do tego dojdzie karma - tu trzeba będzie znowu żebrać, nie wspominając o kosztach weta - jeśli chcemy go w koncu do końca zdiagnozować, może będzie trzeba operację...
To oczywiście jest moje zdanie i nie musicie sie z nim zgodzić.
No i nie dam rady ogarnąć psa - mamy w tej chwili ok. 50 psów i ok. 10 kociaków pod opieką i ciezko je ogarnąć, a adopcje stoją :( :(

Ja mogę rozmawiac z Mironem i przekazywac informacje o ile sam nie będzie mógł tego robić. Ale nie podejmuję się prowadzenia wątku, robienia rozliczeń, bo brak mi czasu.

I jeszcze jedna kwestia...pies może długo siedzieć w pdt...co będzie jeśli deklarowicze sie wykruszą? Kto wtedy podejmie odpowiedzialnosć za to, co z psem?
Wiecie, ze już nie raz i nei dwa bywalo tak, ze jeśli osoba prowadzi wątek, to niejako pies jest do niej "przypisany" i jest potem wszystko zwalane na nią :(
Bardzo chce temu psu pomóc, no ale tak jak mówię...gdybyśmy mieli 10 zwierzów na stanie - to ok...ale my mamy prawie schronisko!

Posted (edited)

Dlaczego jest mowa tutaj o operacji?
Pies nie ma wybiegu i się wogole nie piorusza...
Zdjęcia Rtg nie byly zweryfigowane..
Stałe deklaracje też nie daja 100 procent gwarancji...
Wiem o tym ,bo dlatego pomagalam psiakom na dogo w potrzebie bazarkami.
Nie wiem dlaczego tutaj nagle zawiał taki pesymist....
Ile juz psiakom pomoglismy na dogomanii? Starym chorym...
Dlaczego nie Karo ?
I znowu zaczynamy od początku pomimo,ze
mamy juz stale deklaracje i dodatkowe wpłaty...
To znowu krok do tyłu?
A tytuł wątku nadal nie zmieniony............

Edited by ick
Posted

Ja już pisałam, że mogę poprowadzić wątek i zająć się rozliczeniami ale nie mieszkam w PL i nie mogę wziąść odpowiedzialności za psa. Musicie Cioteczki zadecydować co robimy.
Przypominam, że mamy:
220 zł stałych deklaracji
303 zł w gotówce
kilka deklaracji obiecanych jednorazowych
bazarki ICK
karma dla Karo /nie wiem ile i jaka/