Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak. Właśnie dziś odebrałam :) Wszystko jest cudne <3 wstawiłabym zdjęcie, ale nie mam komputera, korzystam tylko z telefonu. Jednak zdjęcie Karusia z tym wszystki będą na wątku, ale nie wstawione przeze mnie :) Aimez_moi tak baaardzk dziękujemy <3 Supergoga również wielkie podziękowania. :-*

Posted

kabaja napisał(a):
a co się dzieje z tym drugim bazarkiem dla Karo ,bo mi się gdzieś zapodział a chciałabym chociaż po podnosić .

Caly czas jest w trakcie tworzenia ........ chyba....

Posted

A czy są jakieś konkrety w sprawie Karo? Kiedy opuści schron? Kiedy może pojechać do Poli, czy miejsce już na niego czeka? Czy ktoś rozgląda się za transportem?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
My nic nie wiemy........

No właśnie, nikt nic nie wie. To po co w takim razie jest ten wątek??? Czy osoby decyzyjne w sprawie Karo mogłyby być bardziej wylewne jeśli chodzi o informacje dotyczące psa? Jakie i kiedy będą podejmowane kolejne działania w sprawie psa?

Posted

Karuś dostał dzisiaj swoje posłanko, smaczki i sznury. Radości co nie miara :lol: Oto relacja zdjęciowa

Tak sobie leżę :loveu:

Tak czekam na smaczki ..

Taaakie pyszne smaczki

Posted

dziewczyny pewno działają ,bo pisały że możliwy termin to ok 2 tygodnie i pewnie Pola17 szykuje miejsce .Czy macie już na oku jakiś transport czy nadal szukamy . Szczerze powiedziawszy to na razie na koncie Karusia jest niewiele i pewnie dużo nam brakuje do uzbierania kwoty jaka będzie potrzebna . Macie może jakieś fanty na bazarek ? Karuś potrzebuje przecież oprócz transportu ,także na karmę i leczenie.