Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pytanie czy soba ktora podarowala karo.legowisko,koce pozwolila aby przekazac.to innemu biedakowi w schronisku.po jego wyjedzie z.schroniska dt ma.legowisk i kocy pod dostatkiem kolejne nie jest konieczne a w tym schronie jest iles makrych lap ,

Posted

Jestem na zaproszenie, kibicuję psince i cieszę się, że ma szanse opuścić schron. Mam nadzieję, że nowy DT okaże się odpowiedzialny i zapewni psu to, czego mu trzeba, a jednocześnie będzie na bieżąco informował o tym, co się dzieje. Trochę tu było zamieszania, chyba z tego powodu, że nie było/nie ma jednej osoby odpowiedzialnej za psa i decyzyjnej jednocześnie. Wszystkie akcje na zasadzie osoba A zadzwoni do osoby B i powiadomi osobę C, co powiedziała A nie kończą się dobrze

Posted (edited)

fajnie ,że u Karusia dzieje się tyle dobrych rzeczy :lol::lol:. W końcu będzie miał szanse na leczenie . bestia666 nie dziw się proszę ,że zadajemy dużo pytań po prostu chcemy jak najwięcej wiedzieć ,bo los Karusia nie jest nam obojętny i mogę się założyć jakbyś była na naszym miejscu robiłabyś to samo . Yeti zapada w serducha:loveu: teraz ma realną szanse na pomoc i nawet nie wiesz jak się cieszę :lol: transportu poszukajcie może na wątku transportowym może akurat ktoś będzie jechał tą trasą

Edited by kabaja
Posted

Pola17 napisał(a):
Maciek mala podpowiedz maxs maly rudo bialy piesio. to bendzie kolega karo. to co juz wiesz ????Znasz maxsa i cala ekipe

To już wiem gdzie:) Tylko, że stawiasz mnie w trudnej sytuacji - ja wiem, ale powiedzieć nie mogę?:hmmmm: mam nadzieję, że sama to zrobisz:)

Posted

Nie było mnie troszkę na dogo, a tu takie wspaniałe wieści, cioteczki!! Karo chyba by nie przeżył tej wrednej zimy w schronie :( dlatego to cud, że tak się udało z tym dt, bo droższe hotele nie sposób byłoby opłacić :/

Ale się cieszę :) :) :)

Posted

Pola17 napisał(a):
Okey mozemy w sumie .zdradzic kto bierze psa ,. Po dlugim na prawde dlugim. Przemysleniu zabieram karo do siebie do szamotul

Super. Jesteś aktywna na dogo to pewnie relację z postępów psa będziemy mieć na co dzień. A już wiadomo kiedy Karo będzie u Ciebie?