Poziomka Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Wysłałam na razie 13 zaproszeń. Aby choć kilka osób zajrzało. Po powrocie z wykładów postaram się wysłać następne. Trzymam kciuki za odzew. Quote
Mazowszanka13 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Zaglądam na wątek, ale pomysłu na razie brak. Quote
Onaa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Psiak jest w schronie w Kielcach tak ? Pierwsza rzecz to chyba załatwienie leczenia , bo ból może powodować warczenie czy agresje psa! Czy on ma wydarzenie na fb ? Można by poprosić fundacje aby użyczyła konta swojego do wpłat na psiaka - wtedy byłoby można jakoś zbierać chociażby na leczenie psiaka, bo to duży pies i leczenie może być kosztowne. Trzecia rzecz - znam hotelik w Katowicach, ale nie wim czy przyjąłby psiaka warczącego i tak dużego - i ile by to kosztowało. Hotelik jest u stwz, na miejscu jest wet. Oczywiście diagnostyka, badania trzeby by pewnie robić w lecznicy, lub u specjalisty. Quote
Norel Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Zaglądam na zaproszenie,ale mam za dużo psów i koni pod opieką żeby móc coś finansowo wspomóc... Prześledziłam kawałek wątku i kompletnie pogubiłam się w tym bałaganie decyzyjno-organizacyjnym.Jak pomóc psu skoro nie ma zgranego teamu i sprawnego przepływu info?Jak bez tego dograć potem finanse i leczenie? Nie mam pomysłu całkiem :( Szkoda zwierzaka w takiej przechowalni gdzie tyle czasu nie zdiagnozowali go nawet.. Quote
ania68 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na zaproszenie, niestety nie mam jak pomóc :( Quote
Gusiaczek Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na zaproszenie .... już Go widziałam, gdzie? niestety, finansowo wspomóc już nie dam rady .... Quote
Gusiaczek Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Zaglądam na wątek, ale pomysłu na razie brak. ale masz klawy banerek (oj, znajoma grafika ;)), czemu niepodlinkowany? Quote
irysek Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jakieś linki do jego ogłoszeń są gdzieś? Quote
irysek Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Norel napisał(a):Zaglądam na zaproszenie,ale mam za dużo psów i koni pod opieką żeby móc coś finansowo wspomóc... Prześledziłam kawałek wątku i kompletnie pogubiłam się w tym bałaganie decyzyjno-organizacyjnym.Jak pomóc psu skoro nie ma zgranego teamu i sprawnego przepływu info?Jak bez tego dograć potem finanse i leczenie? Nie mam pomysłu całkiem :( Szkoda zwierzaka w takiej przechowalni gdzie tyle czasu nie zdiagnozowali go nawet.. popieram. żeby wszystko trzymało się kupy potrzebna osoba z jajami. bo takie pitu pitu na wątku nic psu nie pomoże. Quote
auraa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jestem na zaproszenie ale mogę tylko zaglądać. Mam Konga w hotelu i połamaną sunię Na SGGW po operacji....... Quote
Poziomka Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Bardzo dziękuje wszystkim Cioteczkom za przybycie i rady. Wysłałam 70 zaproszeń więcej dziś nie dam rady. Quote
Maciek777 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na Poziomkowe zaproszenie:) Wieczorem poczytam o co chodzi:roll: Quote
Paja Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem mogę coś wygrzebać na bazarek jak ktoś będzie robił,ale wysyłka fantów ode mnie do każdego kupującego.. Quote
Agnieszka103 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na zaproszenie. Póki co będę mogła pomóc tylko jednorazową wpłatą. Jeśli któryś z psiaków, które mam na stałych deklaracjach, trafi do domu, to wtedy deklaracja przejdzie na Karo Quote
andzia69 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) Maciek777 napisał(a):Jestem na Poziomkowe zaproszenie:) Wieczorem poczytam o co chodzi:roll: ooo - ja tak na chwilkę tu wpadam i bardzo polecam hotelik psanatorium - Maciek ma link w podpisie ;) problemy zdrowotne to: "Poza dysplazją biodrową, z tendencją do podwichnięcia prawego stawu, ma problem z kolanem, prawdopodobnie zerwane więzadło krzyżowe. Karo kuleje" generalnie nie jest to tak łatwo, prosto i przyjemnie... dt/hotel musi o psie wiedzieć max info - że pies może naburczeć, ale może też złapać - być może zwiazane to z bolem, być może z tym, że po prostu jest w schronisku (stres) i w innym miejscu się lepiej poczuje...no ale takie informacje MUSZĄ być...bo gadanie, ze to psi aniołek jest nie do końca prawdziwe skoro jakas fundacja udostępnia konto i bierze go pod opiekę, to ja to rozumiem tak, że jest również odpowiedzialna za niego, za jego adopcje - oczywiście przy wspołpracy z zainteresowanymi osobami Edited October 25, 2013 by andzia69 Quote
milagros19853201 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jak jest podeslij ciocia mi linka na pw szkoda psiaka sliczna mordka zawsze mozna sprobowac zorganizowac jakas zbiorke deklaracji na hotelik zawsze tez zostaja bazarki az zall psiaka sliczny kod4 napisał(a):Wydarzenie na facebooku powstało nawet wcześniej niż to tutaj ale nadal nie ma żadnego zainteresowania :( Quote
agusiazet Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Zaglądam do pieska, ale mam tylu podopiecznych, że zaczynam nieogarniać:( Quote
paros Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na zaproszenie Poziomki, jutro poczytam Quote
agucha007 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jestem na zaproszenie... nie mam pojęcia jak pomóc... wydarzenie na facebooku ma? teraz dużo idzie zdziałać przez fb Quote
AgusiaP Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jestem na zaproszenie Poziomki ;) Niestety finansowo nie jestem już w stanie pomóc. Przykro mi ... Hotelik musi być w okolicach Warszawy tak? bo się pogubiłam. Jeżeli, nie to może ten, są wolne miejsca, ale nie wiem jaka jest cena. http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE/page2 Quote
zozola77 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 tez zagladam an zaproszenie Poziomki..przeczytałam ostatnie 3-4 strony ...hmmm bez komentarza....bo dalej czegos nie kumam ale niewazne.. a czy jednak DT do którego miał jechac .... aktualnie nie zgadza na jego przyjazd??? ktos tam dzwonił i rozmawiał ??? mzoe było tu o tym, jesli tak to sorry ale juz późno i mogłam przeoczyc... pomysle jak moge pomóc... Quote
Poziomka Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Boże jak bardzo się cieszę, że dogomaniacy sa razem i reaguja na prośby o niedoli cudnego psa. Dziekuję WAM bardzo za przybycie sugestie i rady. Teraz czekamy na przybycie opiekunów piesia. Quote
Maciek777 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='andzia69']ooo - ja tak na chwilkę tu wpadam i bardzo polecam hotelik psanatorium - Maciek ma link w podpisie ;) Dziękuję za reklamę;) [quote name='AgusiaP']Hotelik musi być w okolicach Warszawy tak? bo się pogubiłam. Jeżeli, nie to może ten, są wolne miejsca, ale nie wiem jaka jest cena. http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE/page2 Nie dziękuję za reklamę konkurencji:D Przyglądam się tylko. Finansowo nie jestem w stanie pomóc bo niedługo to dla mnie będzie potrzebna pomoc:shake: Quote
Recommended Posts