Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłam u niego w odwiedzinach. Nasz mały słodziak podskakiwał dziś w lesie hihi. Był taki zabawny... Bawił się z 2 psiakami tak z 10 razy mniejszymi od niego :D Spodobała mu się nawet jedna sunia ;) Mam oczywiście pamiątkowe zdjęcia :p

Posted (edited)

[quote name='ick']Dogocioteczko a ile ma cm...?[/QUOTE]
Poprawka
Dogocioteczko a ile masz cm?:lol:

A kiedy zobaczymy nowe fotki ?

Edited by ick
Posted

hihihi teraz się tak zastanawiam że on jednak może wyższy być ;) Taki Yeti na czterech łapach ;) Przyzwyczaiłam się do wielkoluda ;)

A tu coś rozweselającego ;)

Posted (edited)

[quote name='kod4']No tak właśnie jakoś tak wyszło ;) ale Yeti woli zaciekawiać ludzi a nie pokazywać się w całości od razu :eviltong:[/QUOTE]
..................................................................
brak komentarza...........................................

Edited by ick
Posted

Ogłoszeń jest duuużo chociaż im więcej tym lepiej. Tak jak już umówiłam ogłasza go Fundacja, Kasia Pisarska ale kurczę bez odzewu :( Martwię się bo zbliża się zima a nasz Yeti nadal siedzi w schronisku...

Posted

Nie... Nadal milczą. :-( Aaa brudki się raczej nie podcina. Hihi wszyscy lubią jak karuś drapie mokrą brodą. Jest wtedy taki uroczy ;-)

Posted

[quote name='Poziomka']Skoro wszyscy milczą to jakie decyzje w sprawie Karo? Zostaje na zimę w schronie czy próbujemy jakoś załatwić hotel?[/QUOTE]

Ja myslę, że możemy spróbować cioteczki. Trzeba o niego zawalczyć.