Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera nie rozumiem kompletnie postępowania niektórych ludzi/instytucji. Nie dość, że sami nie mają pomysłu, nic nie robią, to jeszcze innym kłody pod nogi rzucają:shake:
Kod, byłoby fantastycznie, gdyby udało się przez fundację znaleźć DT, ale nawet jeśli to nie wyjdzie, to przynajmniej Karuś będzie miał zapewnioną opiekę specjalisty, a może udałoby się zbierać pieniążki na konto fundacji, bo wtedy ludzie z fb chętniej wpłacają (mają większe zaufanie do pieniędzy zbieranych na konto fundacji, niż na prywatne)....

Posted

Kurcze fundacje od chartów ciągle milczą. No niestety wielokrotnie próbowałyśmy tłumaczyć coś schronisku ale nie. Wszyscy zaślepieni na swoją racje. Szkoda że na tym Karo i nie tylko muszą cierpieć. Skoro podjeli się prowadzenia schroniska powinni prowadzić go od początku do końca. No ale cóż... Ważne że są takie osoby jak MY Z WIELKIM SERDUCHEM DLA PSIAKÓW . I musimy wykorzystać to aby zmienić życie Karusia. Jeśli chodzi o te pieniądze to porozmawiam z osobą z Fundacji ( ale to już jutro bo dziś i tak nie otrzymam odpowiedzi) I wtedy od razu robię wpis na dogomani ;-)

Posted

Karo :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: to pierwsze zdjęcie kompletnie rozwal :loveu: musimy pomóc i nie ma innej opcji . A pierwszy krok właśnie robimy ,tylko musicie pomóc ,bo kombinuje bazarek ,ale nie wiem jakie ceny wywoławcze dać , kto mógłby być skarbnikiem . link do przyszłego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247474-robi-sie-)-bazarek-dla-Karo .Niestety nie jest może zbyt lotny ,ale nie mam dużego doświadczenia i wszystko mi się rozjeżdżało ,ale czego się nie robi dla Karusia. _Lara bardzo dziękujemy za fanty:Rose:

Posted

Tak się zastanawiałam a może by ocenić wszystkie te przedmioty od jednej symbolicznej sumy a potem licytacja? AA i ustalcie może na jakie konto by były wpłaty ale błagam byle by to nie było konto schroniska dobrze? AAa i najprawdopodobniej dostaniemy prezenciki do WIELKIEGO SŁONIA W CZERWONE PASKI w postaci własnoręcznej pięknej biżuterii, co Wy na to? I jeszcze jedno. Możliwe że nasz bazarek będzie również pod nadzorem Fundacji Happy Animals ;) Byle by się wszystko udało :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Znaczy chodzi o to że Fundacja Happy Animals bierze go pod swoje skrzydła na odległość że tak powiem. Nie mają miejsca do trzymania psów. Ale pomagają z lekarzem i tak dalej. Fundacja od chartów wciąż milczy... :-(