Aimez_moi Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Cholerka i bylby bazar....... kurcze moze ktoras machnie szybko bazar? Quote
Poziomka Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Ja moge go podnosić i ogarnąć ale nie bardzo umiem zrobić. Quote
kabaja Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Aimez_moi']Cholerka i bylby bazar....... kurcze moze ktoras machnie szybko bazar?[/QUOTE] jeśli trochę wolniej można to ja mogę zrobić bazarek ;) z czasem i umiejętnościami kiepsko ,ale dla Karusia wszystko :lol: tylko trzeba określić na co zbieramy . kod4 jeśli będziesz szukała hotelików to tu na dogo jest specjalny dział i tam nawet za 15 zl doba Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Kabaja.....:):):) wolno wolniutko...... a zbieramy to chyba na hotelik dla przytulanki prawda? Quote
__Lara Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='kabaja']jeśli trochę wolniej można to ja mogę zrobić bazarek ;) z czasem i umiejętnościami kiepsko ,ale dla Karusia wszystko :lol: tylko trzeba określić na co zbieramy . kod4 jeśli będziesz szukała hotelików to tu na dogo jest specjalny dział i tam nawet za 15 zl doba[/QUOTE] Cioteczko, super :) To podaj mi proszę Twojego maila - wyślę Ci wieczorem zdjęcia i wymiary. Quote
Poziomka Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Bedzie bazarek :) A jak Karo się czuje? Quote
kabaja Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 no właśnie co tam u bohatera tego wątku :lol: Quote
kod4 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2442/naiz.jpg[/IMG] POZDRAWIAMY :*( Jedna z naszych wolontariuszek i bohater wydarzenia ) Info o Karo będziemy mieć jeszcze w tym tygodniu wiadomo przemyślenia i tak dalej :D Quote
Poziomka Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Spokojnie czekamy na wieści. Quote
kod4 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Karo będzie pod opieką zaprzyjaźnionej z nami Fundacji Happy Animals z Bielanów Wrocławskich, oni załatwiają właśnie konsultacje u świetnego specjalisty, który zainteresował się sprawą naszego przytulaka. Ale schronisko robi problemy, nie chce udostępnić aktualnej karty Karo, chyba że już po adopcji. Niestety FHA nie dysponuje miejscem, gdzie mogłaby ulokować Karo, ale mogą zbierać pieniążki np. na rehabilitację jeśli będzie się dało to załatwić. Na razie czekamy na odpowiedź od Chartów i mamy nadzieję, że nam pomogą, może jakiś tymczas by się znalazł, tak by było najlepiej. Wtedy to by nawet można pomyśleć o osobistym wysłaniu Karo do specjalisty, na konkretne badania, przez właśnie FHA. Póki co trzymamy kciuki za FHA i kolejną konsultację oraz pomoc od Chartów. Quote
__Lara Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ehh, czasami schroniska mają dziwne podejście... Quote
Poziomka Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Martwie sie tylko tym czasem. Raczej nie działa na naszą korzyść. Quote
piescofajnyjest Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 o krczaki....troche mnie nie bylo i sie podzialo u chlopaka!!! super:) Quote
kod4 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Z czasem nie jest dobrze ale gdyby schronisko raczyło pomóc nam w naszych działaniach byłoby lepiej niestety o tym możemy tylkopmożyć :-( Quote
kabaja Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 martwię się postępowaniem schroniska ,bo teoretycznie powinny się cieszyć ,że jakiemuś psiakowi ktoś chce pomóc .Mam nadzieje ,że pomimo utrudnień uda się pomóc Karusiowi Quote
__Lara Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Cioteczki, musimy być dobrej myśli. Ja jeszcze dziś wysyłam zdjęcia na bazarek :) Quote
Poziomka Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Bazarek dla Przytulanki bardzo się przyda :) Quote
kod4 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 kabaja właśnie dlatego chcemy pomóc Karusiowi bo w schronisko nie ma szansy na nic dobrego. Podoba on się wielu ludziom ale oni wszyscy chcą go na podwórko do pilnowania ( bo szczeka czasem z bólu ) albo co gorsze na łańcuch ( bo to jest duży pies ) boimy się że kiedyś oni wydadzą go w takie warunki. Quote
Recommended Posts