Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Cholerka i bylby bazar....... kurcze moze ktoras machnie szybko bazar?[/QUOTE]

jeśli trochę wolniej można to ja mogę zrobić bazarek ;) z czasem i umiejętnościami kiepsko ,ale dla Karusia wszystko :lol: tylko trzeba określić na co zbieramy . kod4 jeśli będziesz szukała hotelików to tu na dogo jest specjalny dział i tam nawet za 15 zl doba

Posted

[quote name='kabaja']jeśli trochę wolniej można to ja mogę zrobić bazarek ;) z czasem i umiejętnościami kiepsko ,ale dla Karusia wszystko :lol: tylko trzeba określić na co zbieramy . kod4 jeśli będziesz szukała hotelików to tu na dogo jest specjalny dział i tam nawet za 15 zl doba[/QUOTE]

Cioteczko, super :) To podaj mi proszę Twojego maila - wyślę Ci wieczorem zdjęcia i wymiary.

Posted

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2442/naiz.jpg[/IMG]

POZDRAWIAMY :*( Jedna z naszych wolontariuszek i bohater wydarzenia ) Info o Karo będziemy mieć jeszcze w tym tygodniu wiadomo przemyślenia i tak dalej :D

Posted

Karo będzie pod opieką zaprzyjaźnionej z nami Fundacji Happy Animals z Bielanów Wrocławskich, oni załatwiają właśnie konsultacje u świetnego specjalisty, który zainteresował się sprawą naszego przytulaka. Ale schronisko robi problemy, nie chce udostępnić aktualnej karty Karo, chyba że już po adopcji. Niestety FHA nie dysponuje miejscem, gdzie mogłaby ulokować Karo, ale mogą zbierać pieniążki np. na rehabilitację jeśli będzie się dało to załatwić. Na razie czekamy na odpowiedź od Chartów i mamy nadzieję, że nam pomogą, może jakiś tymczas by się znalazł, tak by było najlepiej. Wtedy to by nawet można pomyśleć o osobistym wysłaniu Karo do specjalisty, na konkretne badania, przez właśnie FHA. Póki co trzymamy kciuki za FHA i kolejną konsultację oraz pomoc od Chartów.

Posted

martwię się postępowaniem schroniska ,bo teoretycznie powinny się cieszyć ,że jakiemuś psiakowi ktoś chce pomóc .Mam nadzieje ,że pomimo utrudnień uda się pomóc Karusiowi

Posted

kabaja właśnie dlatego chcemy pomóc Karusiowi bo w schronisko nie ma szansy na nic dobrego. Podoba on się wielu ludziom ale oni wszyscy chcą go na podwórko do pilnowania ( bo szczeka czasem z bólu ) albo co gorsze na łańcuch ( bo to jest duży pies ) boimy się że kiedyś oni wydadzą go w takie warunki.