Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak bardzo potrzebuje pomocy.....tylko jak to zrobic?
Cioteczki macie jakis pomysl? Moze facebook?
Ogloszenia .....gdy ludzie sie dowiedza, ze jest chory .....czarno to widze. Kurcze co robic?

Posted

Właśnie co robić ?! Trzeba działać szybko i to bardzo. Dt to jak na razie najlepsze co może się nam przyśnić. To jedyna szansa żeby przetrwał zime. Inaczej nie będzie zbyt kolorowo. ogoda jest straszna. Całe dnie pada. Czy Karo długo jeszcze musi cierpieć?

Posted

[quote name='Gusiaczek']Jeśli któraś z Was może zrobić wydarzenie na fb,m to nie ma na co czekać.
Ja niestety w tym temacie Wam nie pomogę :([/QUOTE]

I ja bezużyteczna, bo nie mam fb :(
Kto podjąłby się zrobienia wydarzenia?

Posted

Kod4 dobrze ,że opisałaś prawdziwą sytuacje Karo i teraz wiemy na czym stoimy .Czy w ogłoszeniach jest też prośba o DT za karme i weta,bo to chyba udałoby nam się zebrać? trzeba też zebrać inf o domowych hotelikach ,jakie to byłyby koszty .Warto przynajmniej spróbować .

Posted

[quote name='__Lara']Słuchajcie, ja mogę zaraz wysmarować Karo fb.

Według mnie to trzeba zbierać kasę na jakiś domowy dt, biedak będzie cierpiał w zimę, w boksie :([/QUOTE]

Byloby super. Masz racje ze zbieraniem kasy.
Ja moge pomoc w kupnie lekow i jakis grosik miesiecznie postaram sie wysupac.

Posted

Tak. Mam dużo wiecej zdjęć. Dziś poszukam tych domowych hotelików. I poszukam fundacji dla wilczarzy a może się uda ?! Warto spróbować. Dla Karusia trzeba wszystko co najlepsze , to taki królewicz ;-)

Posted

[quote name='kod4']Tak. Mam dużo wiecej zdjęć. Dziś poszukam tych domowych hotelików. I poszukam fundacji dla wilczarzy a może się uda ?! Warto spróbować. Dla Karusia trzeba wszystko co najlepsze , to taki królewicz ;-)[/QUOTE]

Super, to poproszę o więcej zdjęć :) no i o wklejanie jakichś info o Karo żebym mogła coś wkleić na fb, żeby wydarzenie żyło :) a nuż komuś wpadnie w oko.

Proponuję zmienić tytuł wątku żeby zaznaczyć, że zbieramy deklaracje na hotelik/domowe dt.

No i dobrze by było troszkę ludzi tu pozapraszać, ma ktoś czas? :razz:

Posted

Cioteczki, ja mam troszkę ciuszków na bazarek, ale brak czasu na prowadzenie bazarku :( Czy byłby ktoś w stanie poprowadzić taki bazarek? Ja zdjęcia porobię w weekend, wymiary też już podam. Zawsze jakaś kaska wpadnie dla Karo.

Posted

Pomysł super. Ale hoteliki domowe i to dobre kosztują sporo. 70 dniówka jak nie więcej. Gdzieś na początku ktoś dał mi linka do fundacji. Zadzwonie tam i o wszystkim opowiem. I wtedy może lepiej zrobić taki bazarek na transport, leczenie żeby troszke wspomóc mu w fundacji. A jak to nie wypali to wtedy hotelik domowy. Co o tym myślicie?

Posted

[quote name='kod4']Pomysł super. Ale hoteliki domowe i to dobre kosztują sporo. 70 dniówka jak nie więcej. Gdzieś na początku ktoś dał mi linka do fundacji. Zadzwonie tam i o wszystkim opowiem. I wtedy może lepiej zrobić taki bazarek na transport, leczenie żeby troszke wspomóc mu w fundacji. A jak to nie wypali to wtedy hotelik domowy. Co o tym myślicie?[/QUOTE]

Fajnie by było jakby jakaś fundacja go przejęła, zawsze możemy wesprzeć. Czekamy więc na jakieś wieści. Ja już mam porobione zdjęcia do bazarku i wymiary ciuszków.