Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kabaja, jeśli masz fb, to spróbuj umieścić Karusia na fb na profilu psygarnij z apelem o DT/DS, bo tam jest naprawdę sporo ludzi i może kogoś ruszy chłopak za serducho....

Posted (edited)

Słuchajcie mam wspaniałą wiadomość jest kilka fajnych propozycji domków dla Karo na terenie całej POLSKI !!! :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: Teraz będziemy sprawdzać i mam nadzieję że wybierzemy najodpowiedniejszy a po drodze żaden się nie wycofa. TRZYMAJMY KCIUKI :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Edited by kod4
Posted

To trzymamy ogromnie mocno:iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::thumbs: ..ja na fb ...to wogole jest magija dla mnie , mam konto ale b rzadko wchodzę:shake: ...Misiakuuu kochanyyyyyyyyyyy abys się spelnilo!:modla::modla::modla:

Posted

kod4 napisał(a):
Słuchajcie mam wspaniałą wiadomość jest kilka fajnych propozycji domków dla Karo na terenie całej POLSKI !!! :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: Teraz będziemy sprawdzać i mam nadzieję że wybierzemy najodpowiedniejszy a po drodze żaden się nie wycofa. TRZYMAJMY KCIUKI :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Fantastycznie! Trzymam mocno, mocni kciuki!
Kod, a skąd te domki się pojawiły?

Posted

Kod, a skąd te domki się pojawiły?[/QUOTE] Właśnie miałam zadać to pytanie , bo szukam domu dla małego szczeniaka i coś nie ma biedakiem zainteresowania . Schronisko sprawdza domy ,tak? bo Karusiowi należy się najlepszy . Kciuki mocno zaciśnięte za dobry domek dla Karo .

Posted

Domki pojawiły się nagle z ogłoszeń. Tak tak domki są sprawdzane przez specjalistów więc będziemy wybierać najlepszy. W jednym są kotki więc musimy zrobic mały teścik na koty oby wyszedł pozytywnie :multi:

Posted

Kolejna propozycja domku z ogłoszenia na tablicy i dogomani!!! Z tego co wiem dziś albo jitro będzie sprawdzany jeden z domków. Musimy wybrać najodpowiednieszy w którym podporządkują się do naszego Kaarusia . ;-)

Posted

kod4 napisał(a):

Ledwo weszłam na wątek, a już domki chętne :D :D :D

Posted

Najpierw przeprowadzamy rozmowy sporo rozmów ponieważ Karuś musi mieć na prawdę fachową opiekę :multi:. Zapewniony lekarz i tak dalej. Ale już niedłygo zaczniemy zbierać się do wizyt jest ciężko bo wiadomo domki z całej Polski :eviltong: Jeden już się niestety wycofał ale mamy inne więc Karuś swój na pewno znajdzie :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Musi jak najszybciej, zaczynają się chłodniejsze dni i nawet My widzimy że Karuś już cierpi :-(