Guest CAM Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Witam! Mam do was trzy pytania :) Co myślicie o szelkach firmy EzyDog? I czy warto na nie wydać tą symboliczną stówkę ? Oraz jaki model wybrać dla beagla 2 letniego ? Aby były wygodne :) [h=1]EzyDog szelki Chest Plate Medium[/h] [h=1]EzyDog szelki Quick Fit Medium[/h] Quote
Yedienia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Co myślicie o szelkach firmy EzyDog? Nie wiem. Nigdy nie kupowałam dla mojego psa szelek tej firmy, więc w tym Ci nie pomogę. Ale z opinii znajomych i innych forumowiczów, mogę śmiało powiedzieć że są fajne : ) Ale niestety cena jest zbyt wysoka. I czy warto na nie wydać tą symboliczną stówkę ? Na Twoim miejscu mając beagle, nie kupowałabym takich szelek. Wolałabym kupić zwykłe norwegi z DogStyle, dużo tańsze a też dobre :) Na Twoim miejscu wybrałabym szelki z DogStyle, tańsze. Oraz jaki model wybrać dla beagla 2 letniego ? Jeśli już naprawdę chcesz kupować to wybierz te drugie. Zdecydowanie najlepsze bo; EzyDog szelki Chest Plate Medium -mają krój step-inów (pospolicie mówiąc spacerówek) których się nie poleca, według mnie to najgorsze szelki jakie wyprodukowane.EzyDog szelki Quick Fit Medium - według mnie to z tych dwóch najlepsze, mają król norwegów, a norwegi są najlepszymi szelkami. sama zamówiłam dzisiaj psu norweskie tylko że z DogSTyle. Quote
Recommended Posts