Pani Profesor Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 qmu napisał(a):hyhyhy 8 kg zgubilam nim go za drzwi wywalilam tak jeszcze zeby zobaczyl co stracil hehehehe teraz jeszcze 3 kg zgubie i zaczynam sie rzezbic :) normalnie bede laseczka taka ze koparki beda zjezdzac facetom choc juz teraz i tak sie ogladaja :evil_lol: ja zaczęłam ćwiczyć, bo jestem obwisła jak stara baba i podjęłam tę dzielną decyzję, kiedy wraz z chłopem nie dałam rady przenieść stołu i moja część blatu wlokła się smętnie nad ziemią :eviltong: trzeba trochę siły i mięśni przybrać, nie ma to tamto! zawsze po koksowaniu i ciężarach nie staję na wadze przez pół roku,bo rośnie o 5-6kg zamiast spadać - w końcu mięśnie ważą więcej, ale to i tak jakoś paskudnie wygląda na wadze :diabloti: Quote
qmu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Pani Profesor napisał(a):ja zaczęłam ćwiczyć, bo jestem obwisła jak stara baba i podjęłam tę dzielną decyzję, kiedy wraz z chłopem nie dałam rady przenieść stołu i moja część blatu wlokła się smętnie nad ziemią :eviltong: trzeba trochę siły i mięśni przybrać, nie ma to tamto! zawsze po koksowaniu i ciężarach nie staję na wadze przez pół roku,bo rośnie o 5-6kg zamiast spadać - w końcu mięśnie ważą więcej, ale to i tak jakoś paskudnie wygląda na wadze :diabloti: Phiii na wadze moge miec i nawet 80 ale wygladac mam na 60 :) ja generalnie miesnie mam i tak deko rozudowane 6 lat na basenie zrobilo swoje :D u mnie jedyne co mnie na chwile obecna drazni to brzuch bo mi wlasnie lekko jeszcze zawadza ale zrobi sie zrobi na spokojnie jak juz sie wylaszcze tak jak chcialam to zrobie prezentacje przed i po bez eli chodakowskiej hyhyhyhyhy tez mozna :D Quote
agutka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 to i ja dorzucę się do rozmowy ;) powiem wam że siłę to ja mam mimo kompletnym braku mięśni:evil_lol: lecz niestety mam po mojej matce obwisłe ciało :placz: w wieku 19 lat już mi nie trzymało się kupy, najgorsze mam ręce :roll: Waga mi nie straszna lecz przyznam po 28 roku nieco trudniej zrzucić mi kilosy Quote
qmu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Aga ja mam 28 hyhyhyhyhy trzeba zrobic hardcore trening pozadnie wkurwic sie na siebie i samo idzie. Ale nie powiem na poczatku zarzynalam sie po 2,5 godziny ostrych sprintow takze no efekt jest ale nie bez pracy :) taka prawda jak sie dupy nie ruszy to sie nie schudnie zadna dieta cud tylko ruch :D ja jem co chce kiedy chce i ile chce i i tak waga spada bo sie ruszam choc nie powiem jem juz duzo mniej niz jadlam bo sie wszystko obkurczylo no i 3-4 litry wody dziennie chleje. Quote
agutka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 hhmm tylko że ja ważyłam całe życie 48 kg, gdy przytyłam w czarodziejski sposób 2 kg za tydzień już tego nie miałam ;) teraz mam 52 i wisielce na dupie i całym ciele ale masz rację jak się dupą leży do góry to ciało w kryształ nie zamienię ;) Quote
Pani Profesor Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ja też coś koło 50, ale to z tłuszczu :diabloti: bo jestem niziutka. mięśni brak totalny, zapuściłam się i czas to zmienić - nienawidzę jednak aerobów, NIENAWIDZĘ biegać, skakać- uwielbiam za to ładować na siłowni :loveu: i ogólnie ciężary. Quote
qmu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 o ja pitole tyle co ty to ja ostatni raz w podstawowce chyba wazylam no moze gimnazjum ;p heheheh edit: moja idealna waga to 62kg wtedy jestem zajebista wysportowana laseczka mimo ze waga twierdzi inaczej :D Quote
Pani Profesor Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ja najlepiej w życiu wyglądałam 2 lata temu latem, ważyłam 56 (co przy 160cm wzrostu wydaje się sporo!), ale to była waga mięśni, bo chodziłam na siłownię i naprawdę wyciskałam siódme poty. wagą się nie sugeruję od tej pory, z resztą wiecie jak to jest - mój chłop waży 106kg, a znajomy 100 przy czym znajomy wygląda jak chodząca kluska, a mój tż jest po prostu duży. kwestia stosunku tłuszczu do mięśni, no :D dlatego też uważam że indeks BMI to gówno :eviltong: wg BMI powinnam ważyć chyba ponad 60, jeśli miałoby to być nie z mięśni, a "tak po prostu", to bym nie wychodziła z domu :D :D Quote
Pani Profesor Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 106 ;) delikatny,bo nie umie utrzymać Waldusia? :eviltong: (nie słyszałam, żeby ktokolwiek to opanował do perfekcji :diabloti: :loveu:) Quote
agutka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ja też mam 16 i 2 cm ;) waga wadze nie równa bo kumpela była sporo niższa ode mnie i chuda jak szkielet a jej waga to 62 kg ... dziwne w dodatku ona nigdy nie miała grama tłuszczyku ;) Quote
Robokalipsa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 JA od tygodnia wyciskam na sztangach,ławeczka w domku ,ciężarki i nawalam siłke + pare areobów. Dzień w dzień . Czyli mamy ten sam plan - być fajnymi sukami :diabloti: Quote
agutka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 to wy się niedługo na koksa przerobicie:diabloti: Quote
Robokalipsa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 agutka napisał(a):to wy się niedługo na koksa przerobicie:diabloti: Nie powiem ,że nie - ja mam taki dokładnie plan. Chce mieć rzeźbe i będę do tego dążyć :diabloti: Quote
qmu Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Robokalipsa napisał(a):Nie powiem ,że nie - ja mam taki dokładnie plan. Chce mieć rzeźbe i będę do tego dążyć :diabloti: hahaha mam ten sam plan jeszcze tylko 4 kg zwale i zaczynam sie rzezbic :) A co niech skamla na moj widok hyhyhyhyhy w koncu jestem najlepsza dupa w miescie buheheheheh (tak sobie zawsze wmawiam) Co do wagi heh tez mam 162 cm i no ba moja waga taka dobra waga na wadze to 64kg, a chuda wtedy jestem jak badyl ale jeszcze tylko troszku juz zostalo do tego :D Odpuscilam sobie ostatnio kilka dni i dzis dostalam tak po dupie ze myslalam ze urodze z wrazenia ;p ale za to czuje sie teraz przekozacko :) Negra tez miala pelna dupe juz po 30 minutach i strajkowala biegac nie chciala ;/ z innej beczki wczoraj z sucza bylam na starowce niby nic wielkiego ale stoje z kumplem gadamy sobie nagle slychac pisk jakiejs baby "o booooooze jaka piekna!", sie rozgladam leci do nas dopadla do nigery i normalnie aria zachwytu och jaka piekna, jakie miesnie, a postawa, ta rzezba ohom i ahom konca nie bylo, zaczela zdjecia jej pstrykac itd. i nagle sie okazalo ze babeczka tez ma 6 miesieczna astk, a ten jej zachwyt to poprostu sie okazuje pani na wystawy jezdzi i Negra tak bardzo jej sie spodobala. Przepytala mnie co z nia robie ze tak zajebiscie wyglada pogadalysmy i poszla, ale ze sie okazalo ze mieszka niedaleko mnie na bank zaliczymy jakis spacerek :D Quote
Franca81 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Robokalipsa napisał(a):Nie powiem ,że nie - ja mam taki dokładnie plan. Chce mieć rzeźbe i będę do tego dążyć :diabloti: No to ja poszłam trochę w masę. :evil_lol: No ale najpierw masa, później rzeźba. :razz: Quote
qmu Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Franca81 napisał(a):No to ja poszłam trochę w masę. :evil_lol: No ale najpierw masa, później rzeźba. :razz: najpierw spalanie pozniej rzezba zeby sie nie ubic jak swinia :D Quote
Robokalipsa Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Franca81 napisał(a):No to ja poszłam trochę w masę. :evil_lol: No ale najpierw masa, później rzeźba. :razz: Ja mam masy aż nad to ,dlatego dłuuuga i ciężka przede mną droga do ideału :placz: Quote
qmu Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Troszku nas nie bylo :) ale sie nam w zyciu narobilo ze ho ho choc i tak juz sie prostujemy i jest zajebiaszczo, nawet suce chyba zmiany odpowiadaja bo zyskala nowego wyprowadzacza i kumpla do zabaw :) fotek mam do wklejania co nie miara bo zaleglosci az od kwietnia ale to wszystko jakos na czasie powstawiam jak narazie foty z wczorajszego spacerku malo spektakularne bo suki jzu padniete byly jak sie przypomnialo zeby cos napstrykac :) jutro z kolei wyjezdzamy na weekendzik :) dziecko jedzie do chrzesnej a my z sucza dyla gdzies nad jeziorko pod domek :) Quote
qmu Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) i Dżamal wazacy 68kg Edited July 3, 2014 by qmu Quote
agutka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Dżamal nieco tłuściutki ;) Ważne że wszystko u Was ok a nawet z tego co piszesz lepiej ;) Negra no cóż piękna :loveu: Quote
qmu Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 agutka napisał(a):Dżamal nieco tłuściutki ;) Ważne że wszystko u Was ok a nawet z tego co piszesz lepiej ;) Negra no cóż piękna :loveu: Dżami hehe 0 tłuszczu właśnie wydaje się taki ulany ale jak zaczęłam go macać to normalnie zbity jak Negra same mięśnie jak kamloty :) u nas uklada sie coraz lepiej i dobrze bo chce juz zapomniec o tym calym cyrku hehehe, a co do Negry oiekna to ona jest ale futro ma faaaaaatalne sobie debilka powygryzala siersc na grzbiecie wszedzie pelno strupow na karku i bombli normalnie jak by ktos ja znalazl stwierdzil by ze bankowo to pies do walk byl hahahaha na innych psach jakos tak nie widac ze sa obdrapane a u niej wszystko widac masakra ;/ Quote
Majkowska Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Fajnie ze wróciliście, myślałam sobie nawet ostatnio co tam u Was. A Diz jak tam? jak patrzę na te wszystkie pieski z tzw masą to tymbardziej mi się Negra podoba ;) Quote
qmu Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Majkowska napisał(a):Fajnie ze wróciliście, myślałam sobie nawet ostatnio co tam u Was. A Diz jak tam? jak patrzę na te wszystkie pieski z tzw masą to tymbardziej mi się Negra podoba ;) no Diesel heh... temat rzeka normalnie, wychodza wszystkie dotychczasowe zaniedbania mojego braciszka Dizi robi w sumie co chce łazi jak chce, matka jeszcze inteligentnie kupiła mu obrożę łańcuszkową która g... daje, zero kontroli na smyczy w niej no i zaczął ruszać do innych samców ;/ jednym słowem teraz Jacenty ma pełne ręce roboty żeby pieska sobie nareperować XD przynajmniej w końcu do niego dotarło :) A moja niunia to taka typowa sportowa wyścigówka ona się nie da mocno rozkabanić chyba że na koksach hahahaha Czasem mam wrazenie ze by chciala sie nabic masą bo Maciek sie tam dopomaga tymi odrzywkami białkowymi itd. a ta jak tylko poczuje tego szejka to az cala się trzęsie i tylko patrzy czy może jej skapnie coś do ryja wtedy nawet kiełbasą jej sie nie przekupi :D Quote
Recommended Posts