Oscar Patric Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 qmu napisał(a):No właśnie umaszczenie ma świetne, generalnie jest cudna, do tej pory mi się w głowie nie mieści że to było niechciane szczenie z wyrokiem schroniska ale najważniejsze że tak nie skończyła Quote
agutka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a widzisz, takie pieski i wiele innych nie tylko ttb trafiają do schronu co mnie dziwi że piękny, rodowodowy ipt kończą za kratami :( wiesz co jest najlepszego w takiej maści ... kazdy kolor obroży pasuje :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 agutka napisał(a): wiesz co jest najlepszego w takiej maści ... kazdy kolor obroży pasuje :evil_lol: To akurat minus :evil_lol: Quote
qmu Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 cale szczcie nie cierpie jakos bardzo na obrozowego bzika, bo pewnie miala bym ich huhuhu juz dawno :D w zielonym jej niespecjalnie ;p Quote
qmu Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 (edited) kurde chce kupic klatke suce, ale bladego pojecia nie mam jaka wielka, a najlepiej nie za wielka bo jeszcze nie wiem gdzie ja to wstawie Edited March 4, 2014 by qmu Quote
qmu Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 hahahaha i sie dogadalam z babeczka na klatke za 120 zl ale jest ogrooooomna bo to ta 124cm http://images20.fotosik.pl/342/4724db46c01455b1med.jpg no i u mnie w miescie wiec ino myk i moge po nia pojechac dzis wieczorem czy tez jutro :) Jak mnie syno bedzie wkur.... tak jak wczoraj to go zamkne w tej klatce :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Wyrodna matka :diabloti: Magda coś o tym wie, bo o niej też tak piszą :diabloti: Quote
qmu Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Wyrodna matka :diabloti: niiii nieznosne dziecko ;p Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Magda coś o tym wie, bo o niej też tak piszą :diabloti: Poczekaj aż sama będziesz matką :evil_lol: qmu napisał(a):niiii nieznosne dziecko ;p Nie ma nieznośnych dzieci :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie ma nieznośnych dzieci :eviltong: Polemizowałabym :) Quote
Robokalipsa Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 :new-bday: (wybacz poślizg :eviltong: ) Bierz bulla ze schronu ,tyle kochanych mordek czeka na domek a do Negry i Diesla będzie bull pasował jak ulał :loveu: Będzie Negra - Tret Style :multi: Kasta mam nadzieję niebawem tyż :cool3: Meeeega klatka :D Ja mam 109 cm i jest jak na moje oko za wielka ;) Quote
qmu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Robokalipsa napisał(a)::new-bday: (wybacz poślizg :eviltong: ) Bierz bulla ze schronu ,tyle kochanych mordek czeka na domek a do Negry i Diesla będzie bull pasował jak ulał :loveu: Będzie Negra - Tret Style :multi: Kasta mam nadzieję niebawem tyż :cool3: Meeeega klatka :D Ja mam 109 cm i jest jak na moje oko za wielka ;) Ja z kolejnym psem sie narazie wstrzymam, glownie z powodow finansowych, ale i dlatego ze najpierw musze sucz ogarnac z tym gupim lekiem separacyjnym i wtedy bede mogla sobie kolejnego pieseczka sprawic. Co do klatki mi sie one wszystkie jakies kurcze male wydaja nie wiem czemu, a tu sie trafila taka lanca wielka, musze jeszcze ja sobie obadac na zywo bo na foto malo co widac jesli chodzi o jej stan, bo wielkosc byla bi gites gdyz zmiescil by sie do srodka idealnie Negrowy materacyk (120x65). Tz oczywiscie wsciekly ze chce klatke w domu postawic bo jak to bedzie wygladac, ale wkoncu sfochowany strzelil mi " a rob sobie co chcesz" no to chce i juz :) ......................................................................................................................................................................................................... Dzis szuramy tez zaraz po pracy do weta... Niebardzo wiem co jest grane, ale dzis rano tak zlapalam suke za cucucha i scisnelam to mleko zaczelo sie pokazywac ;/ Zaraz jej brzuch zmacalam (mimo ze dwa tygi temu robil to wet). Miala isc na steryle i dupa bo tu chyba jednakl mamy ciaze urojona a przy urojonej to jej raczej nie wytna mi :( Quote
qmu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a): Nie ma nieznośnych dzieci :eviltong: to ja moze Ci przysle moje dziecio na kilka dni zaraz zmienisz zdanie ;p Poczekaj niech Ci Teos podrosnie to dopiero da Ci popalic Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 qmu napisał(a):to ja moze Ci przysle moje dziecio na kilka dni zaraz zmienisz zdanie ;p Poczekaj niech Ci Teos podrosnie to dopiero da Ci popalic Już mi daje popalić :diabloti: Quote
agutka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 teraz dojrzałam temat klatki...na niebieskim pisałam pw do Ciebie jak wrzuciłąś info o chęci zakupu... gdy wysyłałam coś mi wywaliło nie wiedziałam czy doszło. Sądziłam brak odpowiedzi że już nabyłaś ;) Ja mam 100x60 albo 90x60 odkupiłam od laski ale chciałąm się pozbyć bo jest mega za duża dla mojego szczura i zakupić mniejszą także używaną ;) Quote
qmu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 agutka napisał(a):teraz dojrzałam temat klatki...na niebieskim pisałam pw do Ciebie jak wrzuciłąś info o chęci zakupu... gdy wysyłałam coś mi wywaliło nie wiedziałam czy doszło. Sądziłam brak odpowiedzi że już nabyłaś ;) Ja mam 100x60 albo 90x60 odkupiłam od laski ale chciałąm się pozbyć bo jest mega za duża dla mojego szczura i zakupić mniejszą także używaną ;) to ja na niebieskim nic nie widzialam/ nie dostalam, a poczatkowo tez myslalam o takiej 90, ale mi sie to jakies takie male wszystko wydaje te klatki, tak naprawde ni mam nawet nikogo do kogo bym mogla pojsc i psa do takiej wpakowac zeby zobaczyc na wlasne oczy jak to wyglada, bo ze znajomych nikt takich nie praktykuje. Quote
agutka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 w tą klatę Sagat mi się właduje bez problemu dodatkowo Ledę wcisnę ;) u mnie też wszyscy zdziwieni że klatki używam... no jak mogę??!! przecież to nie ptak:evil_lol: Quote
qmu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Byłam z Negrą u weta i się okazuje, że niunia nie dość, że ma urojoną to jeszcze dostała zapalenia cycuchów (ma brązowawe mleko). Dostała zastrzyki antybiotyk + przeciwzapalny i jutro powtórka z rozrywki. Wetka kazała nam zmniejszyć jej porcje dzienną żarcia o połowę, jeszcze więcej spacerować, nie pozwalać lizać cycuchów, pozabierać wszystkie zabawki, nie miziać się z nią i wysmarować ją jodyną. Ta jodyna niespecjalnie mi leżała (schodzi po tym strasznie skóra), a że zdążyłam się juz oczytać przed wizytą spytałam czy faktycznie zamiast jodyny można stosować roztwór wody z sodą oczyszczoną i robić okłady i stwierdziła, że w sumie tez można :). Także się stosujemy, sucza okłady znosi super, a na juto mamy zaplanowany taki 3 może 4 godzinny spacer, co oznacza, że będą nowe fotki, a ja będe miała pewnie zakwasy bo trase wymyśliłam magiczną :D Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Hejka qmu :) współczuję urojonej, zwłaszcza że mieliście sterylizować :shake: Ale przynajmniej Negra się ucieszy z dłuuuugich spacerów :p Czekamy na fotki :) Quote
qmu Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 I tak jak myślałam nogi mi do tyłka wchodzą... Psy są tak spompowane, że żadne się nie rusza, a dziś jeszcze jeden ale już krótszy spacer :) Quote
Recommended Posts