qmu Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 zdjatka niestety musza zaczekac jeszcze z dwa dni bo czekam az przywioza zamowiony kabel do aparatu bo ktos mi zezarl, wiadomo kto :) hehehe za to bedzie duuuuuza porcja zdjatek :) Quote
qmu Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 (edited) zabawa w bobra lekcja kopania Edited July 28, 2013 by qmu Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 :)ale fajne d..pka;)http://imageshack.us/a/img708/3626/a81r.jpg gorzej jak potem w ogrodku bedzie kopac i wykopywac ;) Quote
qmu Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 (edited) Oj energii to ona ma mase, chociaż ma dwa oblicza :) w domu jest raczej spokojnym kanapiwcem nie liczac gonitw z kotem, za to na spacerze rozpiera ja energia sa momenty ze ja juz dawno sil nie mam a ona nawet nie mysli o powrocie do domu.No i oczywiscie jak widzi innego psa to ja przestaje istniec wydawanie komendy "do mnie" nie ma wiekszego sesu przez pierwsze okolo 10 minut zabawy bo i tak ma mnie w d... bo koleżka do zabawy zapewnia frajde wieksza niz gonitwa z pancia... Edited July 30, 2013 by qmu Quote
phase Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Potrafie to sobie wyobrazic, w bloku u mnie mieszkaja sasiedzi, ktorzy maja kundelka Yogiego, ale jest taki sam jak Negra. W domu aniolek, spokojny piesiu a na dworze wulkan energii, jak inny pies. :D Quote
qmu Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Polowanko w stylu lwa... Dwa cielaczki.... I odpoczywanko... Quote
Oscar Patric Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Macie dobrze że chociaż w domku jest grzeczna,Oscar jak był w jej wieku łobuzował i na dworze i w domu na całego:evil_lol: Quote
qmu Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 (edited) Moja niunia pokonała dystans 14 km, normalnie jestem z niej dumna :) Edited July 31, 2013 by qmu Quote
Rinuś Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 No nie widziałam Was nigdy :evil_lol: a takiego szkraba na pewno bym zapamiętała :loveu: Quote
qmu Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Rinuś my sobie na Teligi mieszkamy :) a co do spacerku to my chetnie, ale dopiero środa bo teraz praca dwa dni, a wiadoo jak to jest caly dzień wyjęty z życia w moim przypadku ;/ Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 ladnie szczylek rosnie i rozrabia,cale szczescie,ze tyko na dworze;) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Hejka ;) ale tu u was pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: na pewno bedziemy was często odwiedzać :loveu: Quote
Majkowska Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Ale fajna parka :) Wyglądają jak dwa aksamitki :) Quote
qmu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 A my troche zalatani w ostatnim czasie szkoda czasu na siedzenie przy kompie :) kożystamy z pogody Negrusia rośnie, przestaje sie słuchać zrywa sie na samowolne wyprawki, niedaleko bo niedaleko ale z oczu mi ginie momentami, no i gubi zęby :) taki ciulowaty okres normalnie ... Ale przynajmniej jak sie na treningu skupi to ladnie wykonuje polecenia Będę miała troszke czasu zeby pozgrywać zdjęcia to wam pokaże jak panna urosła :) Quote
qmu Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 no coz w ostatnim czasie Negra nam troche przychorowala, okazuje sie ze psica ma uczulenie pokarmowe ja tylko zje purinke to ma takie rozwolnienie ze az z krwia idzie tak samo po arionie, eukanubie, royalu :(, nawet po gotowanym kuraku z ryzem czy kasza i wazywami poczatkowo wet mowi moze zatrucie pokarmowe no to dostala tablety... dwa dni bylo ok kolejna wizyta u weta no to badanie kalu moze tasiemiec - no cale szczecie okazalo sie ze nie no to badanie krwi zeby zrobic, ale zadnego chorubska tez nie pies zdrowy, prawidlowo przybiera na masie, nie odwodniony wiec co jest...?? no i okazalo sie, ze po karmie zwanej chappi psica ma dopiero zdrowa kupke ;) karma nie jest jakiejs moze dobraj jakosci ale skoro uspokoila jej jelitka to coz bedzie ciamkac chappi dostanie dodatkowe witaminki i juz :) Quote
Alicja Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Leceeeee http://imageshack.us/a/img834/382/cln1.jpg Fajna malizna :) Strasznie w szybkim tempie przetestowałas karmy , z tego też może byc biegunka . Całkiem możliwe że ma podrażniony żołądek czy też jelita i to trzeba na spokojnie ogarnąć , dietka lekkostrawna , a potem ostrożnie karma . Ja z moim boksiem miałam tak że raz miał zaparcia raz biegunki więc podawaliśmy entereseptol czy coś w ten deseń , jakieś probiotyki , Lakcit itp Poszperaj moze na weterynarii . A co do żywienia wiele osób poleca barf Edited August 21, 2013 by Alicja Quote
Rinuś Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Chappi to gówno , a nie karma. A może ma uczulenie na kurczaka? A może coś w tym czasie zjadła i siedziało jej to w jelitach gdzieś? Quote
qmu Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Obiecane juz dawno temu fotki :) u pańci w pracy: tu sie gapią bo żarcie widzą ;p no i salceson na koniec... Quote
qmu Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 ooo na bank ten barf bedzie lepszy niz chappi :) z reszta po testach alergicznych wszystko będzie jasne, albo i nie ;/ Quote
phase Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jakie gryzonie. :evil_lol: http://imageshack.us/a/img542/7377/kfbc.jpg A tutaj aniołki. :loveu: http://imageshack.us/a/img6/3523/4lw8.jpg Quote
Recommended Posts