Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahh nie przesadzaj z tą jakością :P Ja też dużo z fona wrzucam.

No mam nadzieje że się uda poznać bo co raz bardziej przymierzam się do jazd autobusem z psem.

No ja Barka zabieram na sylwestra ze sobą chociaż on nie interesuje się specjalnie wystrzałami...

Posted

Uda się uda. :)

A o wystrzały jako takie się nie boję, bo jest przyzwyczajony. Chodzi raczej o wybryki dzieciaków i innych takich, co rozrywkę czerpią jak komuś petardę pod nogi rzucą. Niestety już niejedno widziałam. Mój poprzedni pies bał się wystrzałów i niestety z nim trafiłam na takiego mądrego człowieka, który mimo moich próśb i gróźb rzucał petardami, kiedy mój pies dostawał spazmów ze strachu na smyczy, a to było już po sylwestrze..

Posted

Sylwester  z psem! 

Super sprawa. 

Każdy zadowolony, Barkuś szybko znalazł miejsce , z każdym się witał bardzo serdecznie.

Ja z kacykiem, ale było warto. Nie musiałam się martwić czy z psem wszystko w porządku .

Nuśka szybko pokazała Baremu co wolno a conie.

Ale sylwester z psem ( jeśli dla nikogo to nie problem) to super sprawa serio. 

Posted

Pogoda jak nie całe 2 tygodnie temu- czyli wiatr i deszcz.

Zimno, zimno i jeszcze raz zimno odechciewa się gdziekolwiek wychodzić.

Już wolałam te mrozy :(

Posted

No nam już spacerów w deszcze i wiatry nie brakuje :(

Ale Barcia ma nową obróżkę, zielony neon- jak sie uda to wrzucę kiedyś foty.

Barko w nowych roku ( jeszcze) nie pokazał na co go stać. Czekam na poprawę pogody i zaczynamy przygodę z bieganiem.

Każde z nas na tym skorzysta.

W sobotę wybrałam się do zoologicznego z myślą o kupnie jakiś fajnych zabawek i nawiązał się dialog z panią ekspedientką.

P,- w czym mogę pomóc?

- szukam jakiś wytrzymałych zabawek dla psa

P.- jaki to pies?

- wyżeł weimarski, dorosły

P.- A to niestety, nie mamy zabawek dla takich dużych psów.

No moje zdziwienie i szybkość z jaką wyszłam z tego sklepu była niesamowita :D

Mam psa giganta :P

Posted

P,- w czym mogę pomóc?

- szukam jakiś wytrzymałych zabawek dla psa

P.- jaki to pies?

- wyżeł weimarski, dorosły

P.- A to niestety, nie mamy zabawek dla takich dużych psów.

buhahaahahahhaha j.e.b.lam :D :D :D

Posted

Na to wychodzi że bardziej opłaca się mieć małego psa, niż dużego :P

Gdyby Barowaty nie niszczył by ta wszystkiego nowego co popadnie, to bym duużo zaoszczędziła.

Posted

piłki ma chyba z 3 bądź 4 tenisowe i muszę go pilnować bo zaraz wszystko rozszarpuje :D 

Ringo gdzieś zgubił.

No a po za tym to zabawki dostaje tylko i wyłącznie jak jestem w domu, bo sam szybko by się z nimi rozprawił.

• 2 weeks later...
Posted

Laptop zepsuty, zdjęć duuużo...
Barko ma sie dobrze. Dużo teraz zaczelismy spacerowac,każdy z takiej formy czasu zadowolony po mimo pogody.
Chodzenie na smyczy i w nowej obrozy jest czymś przyjrmnym. Zdaża mu sie szarpać, ale jest o wiele wiele lepiej.
Zdrowie nam dopisuje, całe szczęście że żołądek nie buntuje sie, może to przez rybe ktorą często teraz jemy.

Posted

Chodzenie na smyczy i w nowej obrozy jest czymś przyjrmnym. Zdaża mu sie szarpać, ale jest o wiele wiele lepiej.

No i brawo! :)

Jak dasz radę wstać choć kilka zdjęć, chętnie zobaczę Barko. :)

Ja się zastanawiam czy częściej nie dawać swojej mokrego jedzonka. Bo cały czas jest na suchej a od czasu do czasu dam jej puszkę.

• 2 weeks later...