phase Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Boze jak to dobrze miec psy cioty jak moje :D Czasami Pania na kacu w niedziele dopiero w poludnie wychodzi, a te niewzruszone :diabloti: Moje nawet nie sygnalizuja :hmmmm:, maja z gory ustalone godziny wychodzenia i nie pamietam kiedy ostatnio piszczalo mi ktores pod drzwiami :hmmmm: Mam tak samo z moją sucz. Ona nawet jak wstanę przed 12 to patrzy na mnie i dalej łeb do pościeli. A jak ją wołam na dwór to ledwo ruszy swoje cztery litery jakby za karę szła na dwór. :stupid: Zdrówka dla chłopaka!! Quote
kropi124 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Może to kwestia wieku :niewiem: Ale siedzę z Barko w domu i nie mam nerwów już na niego. Kręci się i kręci... Na dworze świruje jak głupi, ma jeszcze zakaz biegania ale już zdążył rozwalić opatrunek i za nic nie chce sobie założyć nowego. Barko też ogółem ma godziny wyznaczone ale chyba nie rozumie że od 23 do 8 rano nie wychodzimy z domu i się budzi w nocy. Podziękowania i pozdrowionka od Barko :kiss_2: Quote
kropi124 Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Trochę tutaj pusto... Zdjęcia domowe, bo w sumie trzeba zapisać wspomnienia. :mdrmed: Razem z Barko mamy teraz ciężkie noce, wychodzimy w nocy o 2/4 w potrzebie. Psisko się rozchorowało ( biegunka) jak na razie druga noc zawalona. Dużo spacerujemy wieczorem, tylko i wyłącznie na smyczy :nonono2: Quote
kropi124 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Żyjemy :D Bark już wyzdrowiał, ma się dobrze. Ale w nocy nadal się kręcił. U nas deszcz, mam nadzieje że w sobotę będzie lepsza pogoda i wybierzemy się spacerem na miasto. Quote
agutka Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 ta chora pogoda wszystkim krzyżuje plany :lookarou: moje psy już chyba nie pamiętają co to porządne wybieganie się :look3: Quote
kropi124 Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 No nam plany też nie wyszły, bo mieliśmy burze i na dodatek bardzo silny wiatr. :nonono2: Barko biega tylko wieczorem na prawie zamkniętym terenie tak aby nigdzie sie nie zawieruszył a przede wszystkim był bezpieczny. Quote
YxNinaxY Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja w końcu dzisiaj zaliczyłam dłuższy spacerek z piesełami. Hunter się wybiegał - poleciał w szczere pole z nadzieją na znalezienie sarenki :lmaa: Po 3 minutach wrócił z jęzorem na brodzie :megagrin: Quote
agutka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 o myśmy też się załapali na dłuższy spacerek ;) w końcu mam zmęczone psy ;) Quote
kropi124 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 hahah :mdrmed: To się zgrałyśmy, bo my też wybraliśmy się do Gryfina na super spacer. :jumpie: Pieseł padnięty no i mam duuużo super ślicznych foteczek :bigcool: Quote
kropi124 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Strasznie zmniejszyły sie zdjęcia :shake: Quote
kropi124 Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Nowy miesięcznik już w waszych sklepach :megagrin: Quote
phase Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 jak się zlewa w jesiennym klimacie. :) http://images69.fotosik.pl/469/e5dc3ab237c11a57med.jpg najpiękniejsze zdjęcie. :loveu: http://images69.fotosik.pl/469/04b43ec7e860ceacmed.jpg Quote
kropi124 Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Dziękujemy Phase ;) Święta i po świętach... Nie spędzaliśmy je w takim samym gronie jak zawsze, bo bez Kropki (już dwa lata ) i mamy. Barko śledzi pojadł, rybki spróbował. A później spacerowaliśmy po jedzonku :P Żadne z nas nie przytyło :D Sylwester spędzamy razem po za domem, Barko zapoznał już nowe miejsce na powitanie Nowego Roku i znalazł swoje miejsce na grubym dywanie. Nie ma śniegu, jest mróz, który stara nadrabiać się za śnieg. Quote
nichya&nazir Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 No śniegu u nas jeszcze długo nie będzie.. Widać, że Barko już się lepiej czuje, oby tak dalej :) Quote
kropi124 Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Nichya&Nazir muszę Ci powiedzieć że pada, ale nna bardzo krótko :( Chyba czas się przyznać że Twojego Perkisa ( nie wiem czy tak wołasz na niego, ale nie dojrzałam innego imienia) też oglądam i podziwiam. Zaglądam regularnie ;) Quote
nichya&nazir Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nichya&Nazir muszę Ci powiedzieć że pada, ale nna bardzo krótko :( No po moim poście zaczęło padać, ale raczej nic z tego nie będzie bo jutro już temp. na plusie i deszcz.. I tak nie wiem, czy jutro uda nam się gdzieś wybrać, czy ryzykować, że ktoś nam zza rogu z petardą wyskoczy.. Chyba czas się przyznać że Twojego Perkisa ( nie wiem czy tak wołasz na niego, ale nie dojrzałam innego imienia) też oglądam i podziwiam. Zaglądam regularnie ;) No to nam miło, że ktoś tam zagląda :) choć zdjęcia mamy najczęściej komórkowe i dość marne, pomijając że bardzo rzadko pojawiają się nowe :P Wypada w końcu w nowym roku zapoznać Perkisa z Barkiem, i tego sobie życzmy ;) Quote
Recommended Posts