Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak juz raz wspominalismy ze powinien zobaczyc go specjalista ale narazie cisza... Jenny19 macie dojscie do kogos sprawdzonego? Poki co probuje sie wywiedziec o nim wszystkiego co widac na pierwszy rzut oka, w codziennych kontaktach z ludzmi... Choc w dalszym ciagu intryguje mnie przyczyna poprzedniego ataku na mlodzienca ktory chcial go adoptowac... a moze wogole nie bylo ataku?

Posted

oczywiście też jestem za tym żeby psa obejrzał behawiorysta...bo rzeczywiście jest różnica między tym czego dowiedziałam się na początku o psie a tym co teraz się o nim mówi..chociaż jeśli chodzi o tę agresję do dziecka to napisałam że może być wyolbrzymiona przez rodziców...Ania pisała mi że wg niej to mogła być chęć zabawy albo zazdrość...bo tak jak napisała karinan pies najpierw był oczkiem w głowie właścicieli a pózniej pojawiło się dziecko i psiak zszedł na dalszy plan...co do agresji do tego chłopaka...ania pisała że pies nie okazuje sympatii na pierwszym spotkaniu co może trochę zniechęcać...chociaż to jak opisywała spotkanie z tym chłopakiem rzeczywiście wyglądało nieciekawie...że pies od początku był nastroszony wzrok wbity prosto w oczy, że warczał i szczekał i gdyby nie kaganiec to mógłby ugryżć...

Posted

Do Sosonowca niedaleko chyba miałby Mariusz rragnarr. On jest wybitnym szkoleniowcem od amstaffów i chyba co do astów, nie znajdziecie lepsiejszego.
Ma str w necie i jest na forum amstaffowym jako Szkoleniowiec.

Posted

na forum amstaff.civ pisze że dziś Aresik ma trafić do nowego domku:multi: będzie mieszkał z sunią bullterierką też po przejściach...oby się udało...

edit:Ares już w nowym domku w Jaworznie:)

Posted

Normalnie zaskoczona jestem ;) Niezmiernie sie ciesze ze slodziak juz grzeje doopke w nowym domku :loveu: Miejmy nadzieje ze sie ladnie zaklimatyzuje i nie bedzie powrotow :) a jakas relacja zdjeciowa bedzie z nowego domku?

Posted

Nie no kurcze Aresik juz tyle czasu w domciu a fotek nie ma... czyzby ktos zapomnial pochwalic sie nimi na dogo... Czekamy czekamy i mamy nadzieje ze w koncu zobaczymy szczesliwego pychola ;)

• 5 months later...
  • 7 months later...
Posted

na zielonym są takie 2 zdjęcia jeszcze z zeszłego roku,nie wiem jakim cudem je przegapiłam:cool1:

Napisałam do Kariny z prośbą o nowe zdjęcia i wieści co u Aresa.:cool3: