Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukujemy domu dla 4-letniego asta/pitta.Pies ma zostać uśpiony w czwartek z powodu agresji w stosunku do dziecka...chociaż ciężko powiedzieć czy psiak rzeczywiście jest agresywny czy po prostu właściciele wyolbrzymiają problem...niestety żadna inna opcja typu kastracja/szkolenie nie wchodzi w grę...właściciel nie jest nawet zainteresowany oddaniem/sprzedaniem psa...

tak wygląda Ares:

O więcej info proszę pisać do mnie na pw bądz do Ani-kuzynki właściciela psa na mejla ania.krupa@wp.pl

Zostało naprawdę niewiele czasu:-(

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właściciele podobno odwlekają egzekucję już miesiąc...też myślałam o hotelu ale nie sądze żeby właściciel zechciał go opłacić...wygląda na to że chce się pozbyć jak najszybciej problemu...

Posted

Raczej do czwartku domku mu nie znajdziemy, nawet z DT bedzie problem.... Uwazam ze jedynym rozwiazaniem jest hotelik, gdzie bedzie mozna sprawdzic faktycznie zachowanie psiaka i ocenic co robic dalej...

Posted

problem w tym ze ja jutro prawie caly dzien na uczelni jestem...postaram się wrócic jak najszybciej...gdyby sie coś wyklarowalo prosze piszcie do Ani ona ma kontakt z właścicielem i bedzie potrafila wam wiecej powiedziec o psie i o calej sytuacji...aha jestesmy z okolic sosnowca

Posted

durni ludzie:diabloti:,jak pies był przed dzieckiem ,a teraz po pojawieniu się malucha pewnie jest przeganiany,to jasne,że jest zazdrosny.Jak by okazali mu trochę uczucia,to pewnie byłoby dobrze ale po co sie wysilac?:mad:

Posted

Jenny19 napisał(a):
na forum o amstaffach dostałam odp że może jest chętny który zaadoptuje psa...no nic czekam na odp

A kiedy ta odpowiedź ma paść (i powstać... hihihi ;) )?

Posted

wiem ...ten chłopak ma już asta suczkę...Ania zapytała co zrobi gdyby psy się nie tolerowały ( dobrze by było żeby wziął jutro sunie na spacer żeby sie poznaly na neutralnym gruncie) i napisał że jeden będzie siedział w klatce jak bedzie wychodził...pytałyśmy też o ewentualną kastrację ale się nie zgodził...nie wiem co mam myśleć:shake:

Posted

Koniecznie dobrze sprawdzic pana, wypytac go dokladnie... mozna nawet delikatnie o kastracji wspomniec ze piesek moze byc spokojniejszy i zobaczyc jaka bedzie reakcja... Lepiej zeby kilka dni siedzial w hotelu albo nawet w schronisku niz trafic do byle kogo. Bo tak to mu raczej zycia nie ocalimy...

Posted

wiem z pewnością nie będziemy szukać domu na siłę żeby tylko psa wypchnąć bo może trafić z "deszczu pod rynnę"...nie ukrywam że chcialabym zeby pies został wykastrowany bo jest śliczny i boje się ze ktoś wezmie go żeby nim kryć suki czy coś...