Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Waldek przywiezie go do nas!!! :multi: :multi: :multi:

I nawet przed 16, bo na tą godzinę byliśmy wcześniej umówieni.

No i zapadła ostateczna decyzja, bierzemy Corteza![/QUOTE]:loveu: :loveu: :loveu: SZCZĘŚCIARA Z CIEBIE !!!!!Piesek od Pana Waldka !!!!!!Moje niespełnione marzenie :oops:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

acha Bblue mówiełaś że jutro jedziesz do Gdańska na zakupy, ja też jade :cool3: , a gdzie ty jedziesz (jakie sklepy) bo moze sie spotkamy :evil_lol:

Posted

Blu moje gratulacje no i dla Pana Waldka również ;) jak juz bedziesz miała maluszka to szybciutko foteczki.

Ach jaki on piekny :loveu: Cortez oczywiscie :evil_lol:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
acha Bblue mówiełaś że jutro jedziesz do Gdańska na zakupy, ja też jade :cool3: , a gdzie ty jedziesz (jakie sklepy) bo moze sie spotkamy :evil_lol:

Nie mam pojęcia. Jade tak ogólnie sobie połazić...

Posted

W temacie" ANIELSKICH szeleczek" -----to był ŻART----oczywiście !.Ukłony dla P.Waldka !Jego wiedza w temacie yorków jest ogromna !Chylę czoła......To znawca tematu ....po prostu....

Posted

przykro mi ze cie zawiodłam :) , ale zawiode cie jeszcze bardziej :) mam 14lat i pół i jestem tak jak Bblue 1 gimnazjum :p . Niewiem czemu podałam inaczej :diabloti: .

Posted

I żebym już na jutro wiedziała.
Powiedzcie mi krok po kroku jak się wstawia zdjęcia :)
Bo jutro będę musiała się dopytywać, a tak to dzisiaj postaram się na próbe wrzucić fotkę mojego kiciusia, którego już nie mam :placz:

Posted

aby zamieścić zdjęcie na forum musisz wejść na stronkę www.fotosik.pl (http://www.fotosik.pl/) na środku strony będziesz miała napis "dodaj zdjęcie" kliknij na ikonkę "przeglądaj" i wstaw tam zdjęcie przez kliknięcie "dodaj" (jak otworzy ci się okienko dotyczące zalogowania sie na stronie kliknij "kontynuuj mimo wszystko") zmniejsz do rozmiaru okolo 400*400 po czym będą podane linki do twojego zdjęcia wybierz "pełen rozmiar na forum" po czym zaznacz adres pod tym napisem skopiuj go i wklej do posta - w ten sposób uzyskasz efekt wklejenia zdjęcia na forum :multi:

Posted

A póki ładuje się, to napiszę, że kupiliśmy obróżkę, smycz, miseczki, szczotkę, legowisko i w domu znalazłam mięciutki kocyk, jeszcze z czasów mojego dzieciństwa :loveu:
Zaraz będę rozszyfrowywać wstawianie zdjęć...