Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reniagoj napisał(a):
no skąd nane, wcale tak nie uważam, wszystko z Twoim mózgiem w porządku, bardzo mi się podoba opowieść o perypetiach Waszej yorkowej rodziny, słowo i wzruszyłam i ubawiłam, błagam Cię tylko wytrzymaj choć do 24 maja, to może potem jakoś Ci pójdzie.;)

a o co chodzi z 24 maja??? :hmmmm:
dlaczego straszysz mnie tą datą??? :evil:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nane napisał(a):
a o co chodzi z 24 maja??? :hmmmm:
dlaczego straszysz mnie tą datą??? :evil:

sorry skąd Ci przyszło do głowy że straszę :roll: , toć ja Ci życzliwa niesamowicie jestem, ot tak dla przypomnienia tylko :???:
i już mnie nie ma :scared:

Posted

Reniagoj napisał(a):
sorry skąd Ci przyszło do głowy że straszę :roll: , toć ja Ci życzliwa niesamowicie jestem, ot tak dla przypomnienia tylko :???:
i już mnie nie ma :scared:

sorki ale nie lubię niedomówień jak już piszesz to pisz do końca tym bardziej, że nie mam 16 lat tylko troszkę więcej więc zachowujmy się jak dorośli :smokin:
co chciałaś mi przypomnieć??? :confused:
a jak się wstydzisz na forum to napisz pm'a

Posted

nane napisał(a):
zachowujmy się jak dorośli :smokin:

a jak się wstydzisz na forum

No dorośli, miejscami aż za bardzo :mdleje: , nie wstydzę się , tylko nie chcę Ci robić przykrości, ale jak nie wiesz, to co ja Ci poradzę :shake:

Posted

Reniagoj napisał(a):
No dorośli, miejscami aż za bardzo :mdleje: , nie wstydzę się , tylko nie chcę Ci robić przykrości, ale jak nie wiesz, to co ja Ci poradzę :shake:

Tak sobie tylko zaznaczyłam może sie do czegos przyda

Posted

Bblue napisał(a):
No właśnie nie było czuć! Było, minęło i po sprawie :)

Miła Marysiu!
Zaglądam co rusz, czy czegoś nie napiszesz o swoim Scoobisiu . Jak tam nocki, co nowego go nauczyłaś, a co juz zdążył zapomnieć. Ja właśnie miałam dziś nockę w plecy, bo Rubik domagał się by z nim być, a już pięknie prawie do rana przesypiał na tapczaniku w swoim pokoiku:multi: . A tu co, z wieczora pospał sobie na podusi przy kompie i w nocke balujomy, a biedna pańcia dziś oczy na zapałke a pracować musi, rady nie ma.:shake:
Przyznam się, że byłam zła na niego, no ale juz mi przeszło, ciekawa jestem kiedy się złamię i w końcu pozwolę mu spać na dopiero co nowozakupionym, nadzwyczaj drogim materacu, w moim łóżku :crazyeye:

Posted

Już, już :)

Pies, szkoła i młodsze rodzeństwo to mieszanka wybuchowa i mam mało czasu. A w dodatku przygotowujemy przedstawienie na wieczornicę kaszubską i zamiast w internecie siedzę na próbach. Poza tym jest maj, poprawianie ocen, więc nie bądźcie na mnie źli .
To minie, ale na razie jest jak jest...

A co u Scoobsia?
Jest kochany, mądry i wesoły
Kiedy wołam go od razu przybiega. Najfajniejszy jest kiedy wracam ze szkoły. Zaczyna skakać, biegać, lizać mnie, przynosi piłkę... Właśnie o takim psie marzyłam.

No ale nie będę go tak wychwalać. Ma też swoje wady...
Warczy na obcych i każdego kto wejdzie do domu.
Koleżanka ma takiego małego beagla. Tamten na spacerach skacze, bawi się, biega z dziećmi, a mój siedzi i warczy na wszystko
Za to jak przychodzimy do domu to zachowuje się zupełnie inaczej niż na spacerze. Ja już nie wiem co z nim.
Poza tym strasznie ciągnie na smyczy.

Kiedy ma na jakiś czas zostać w domu, to zachowuje się jak aniołek

Mój tata na początku śmiał się, że to będzie pies obronny, bo trzeba go bronić, ale jak widzicie Scoobiś potrafi sobie radzić sam :)

Posted

Marysiu ja cie rozumiem , tez mam w budzie przedstawienie gram narratora :/ , i poprawianie ocen ech..... są jeszcze prace domowe :/// :D

ale zrozum tez nas, ty masz Scoobiego na codzien a my nie :placz:

Posted

A ja gram teściową Kowalską :) To przedstawienie nie byłoby takie ważne, gdyby nie to, że na tą wieczornicę zaproszone są ważne osoby z województwa. A potem prawdopodobnie pojedziemy z tym do teatru muzycznego. Jak zwykle z resztą. Te próby pochłaniają po prostu dużo czasu...
Całe szczęście, że ze Scoobym się wyrabiam. Ma pół godziny spaceru rano, godzine po południu i tyle samo wieczorem. Ale to zależy też od pogody.

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Strasznie ci bBlue zazdroszczę! :p Mam nadzieję, żę kiedyś też się tego doczekam...

Ja mam taką samą nadzieję ;) :roll:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
doczekasz zobaczysz jak to szybko minie:evil_lol:

Najgorsze jest to, że nie wiadomo czy się rodzice na tego psa zgodzą... Bo narazie argumentem na NIE jest to że mam psa... :-( :-(

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Najgorsze jest to, że nie wiadomo czy się rodzice na tego psa zgodzą... Bo narazie argumentem na NIE jest to że mam psa... :-( :-(

U mnie jest dokładne taki sam :-( :-( (ten argument)

Posted

Bardzo dobry argument moim zdaniem. Dacie sobie radę z 2 psami? A kto je będzie utrzymywał (utrzymanie yorka - jeśli ma być w dobrej kondycji i przypominać yorka - kosztuje)? I tak macie szczęście - macie psa. Na miejscu rodziców obawiałabym się, że "stary" pójdzie w odstawkę, a nowy to kaprys. 2 psy to kupa roboty , kosztów, czasu. Proponowałabym poczekać do względnego usamodzielnienia się, a potem myśleć o stadzie:)

Posted

Hania:) napisał(a):
Bardzo dobry argument moim zdaniem. Dacie sobie radę z 2 psami? A kto je będzie utrzymywał (utrzymanie yorka - jeśli ma być w dobrej kondycji i przypominać yorka - kosztuje)? I tak macie szczęście - macie psa. Na miejscu rodziców obawiałabym się, że "stary" pójdzie w odstawkę, a nowy to kaprys. 2 psy to kupa roboty , kosztów, czasu. Proponowałabym poczekać do względnego usamodzielnienia się, a potem myśleć o stadzie:)

Haniu ja wiem . Szczególnie że Kuba( 8 letni jamiczek) jest u cioci dlatego że nie mieliśmy wtedy dla niego czasu ( miałam 6 lat , kiedy mi go kupiono).Zresztą tata nie miał pojęcia o jamnikach. O jego wychowaniu,o tym że wymagają dużo ruchu itd. Poprostu spodobał mu się..

Wiem że york wymaga dużo pracy i jego utrzymanie kosztuje.Ale to całe zbieranie dużo daje . Nie chcę kupować teraz psa :shake: muszę się wiele jeszcze nauczyć.Zresztą rodzice nigdy nie pozwlą mi na dwa psy.
Ale czekam wytrwale i wierzę ze się to zmieni- za rok , za dwa za trzy lata