Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto mi pomoże. Nie wiem co się dzieje.
Mały nie może się załatwić. Za spacerze nie chciał, a teraz łazi po domu, próbuje, popiskuje. Nie wiem co sie dzieje. To coś złego? Musimy jechać do weta?

Posted

Marysiu słonko pewnie ma zatwardzenie i dlatego nie moze sie załatwic.Ja zawsze brałam i bardzo ale to bardzo delikatnie masowałam swojemu pupcie termometrem umaczanym w oliwce tak aby mu krzywdy nie zrobic moze popros mame do pomocy

Posted

Bblue napisał(a):
Ja też! Całe szczęście, że wpadłam na no :) Tak, to teraz bym cały czas siedziała i zastanawiała się co mu jest.

Cześć
Ty się nie zastanawiaj tylko zawsze dzwoń. Jak tylko bedę mógł pomóc przez telefon to napewno pomogę.
Pamietasz zwracałem Tobie uwagę, że obcinamy włoski na uszkach i można też na około odbytu. Jak mały będzie spokojny to możesz wziąć nożyczki (pamiętaj powinny mieć zaokrąglone końce) i mu na około obciąć - skrócic włoski.
A tak przy okazji wejdz na moja stronkę i tam znajdziesz informacje jak postepować przy uciążliwym zaparciu.

Posted

waldek2 napisał(a):
Cześć
Ty się nie zastanawiaj tylko zawsze dzwoń. Jak tylko bedę mógł pomóc przez telefon to napewno pomogę.
Pamietasz zwracałem Tobie uwagę, że obcinamy włoski na uszkach i można też na około odbytu. Jak mały będzie spokojny to możesz wziąć nożyczki (pamiętaj powinny mieć zaokrąglone końce) i mu na około obciąć - skrócic włoski.
A tak przy okazji wejdz na moja stronkę i tam znajdziesz informacje jak postepować przy uciążliwym zaparciu.

A wg. mnie to nie musiało być zaparcie równie dobrze mógl miec luźniejszy stolec i kupka poprostu się wkleiła we włoski
Zastanawia mnie tylko jedno
nie było nic czuć :ices_bla: ???

Posted

nane napisał(a):
A wg. mnie to nie musiało być zaparcie równie dobrze mógl miec luźniejszy stolec i kupka poprostu się wkleiła we włoski
Zastanawia mnie tylko jedno
nie było nic czuć :ices_bla: ???

Z tego co pisze Marysia to wynika, że to nie było zatwardzenie tylko zaklejony odbyt.
A nie było nić czuć bo Marysia ma swojego pierwszego w życiu psa i aż 3 dni. Musi sie poprostu wielu rzeczy nauczyć.

Posted

waldek2 napisał(a):
Z tego co pisze Marysia to wynika, że to nie było zatwardzenie tylko zaklejony odbyt.
A nie było nić czuć bo Marysia ma swojego pierwszego w życiu psa i aż 3 dni. Musi sie poprostu wielu rzeczy nauczyć.

sorry waldek2 ale chyba moje blond włosy wpłyneły na mój mózg bo nie rozumiem tego co piszesz :hmmmm:
[SIZE=2] w zasadzie przepisałeś moje słowa :-?

przez te dwadzieścia parę lat które przeżyłam nigdy nie słyszałam żeby ktoś kto ma pierwszy raz psa nie poczuł "zapachu" psiej kupy :ices_bla:

Posted

Musze się wtrącić ale Pipi miała wczoraj przyschnięty hmm bobeczek i wcale nie było go czuć:eviltong: moja robi poprostu nieśmierdzące :evil_lol: czasami:eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Musze się wtrącić ale Pipi miała wczoraj przyschnięty hmm bobeczek i wcale nie było go czuć:eviltong: moja robi poprostu nieśmierdzące :evil_lol: czasami:eviltong:

no pewnie skoro już był uschnięty :evil_lol: to co miało być czuć :confused: to jak z kwiatkiem po prostu zapach zwiędł :grab:

Posted

Pegaza napisał(a):
hahah dodam, że takie przyschnięte są nawet lepsze bo zapachu nie ma, lepiej się to ściąga z hmm wiadomo z czego:eviltong:

i się rączki nie pobrudzą nawet jak nie ma czym ściągnąć :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
chyba moje blond włosy wpłyneły na mój mózg bo nie rozumiem tego co piszesz :hmmmm:

no skąd nane, wcale tak nie uważam, wszystko z Twoim mózgiem w porządku, bardzo mi się podoba opowieść o perypetiach Waszej yorkowej rodziny, słowo i wzruszyłam i ubawiłam, błagam Cię tylko wytrzymaj choć do 24 maja, to może potem jakoś Ci pójdzie.;)