Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 chodzi o to że czasem tak się dzieje że piszemy posty a one znikają po jakims czasie sie pojawiają no i przez te znikanie troche bałaganu się robi tak pokrótce bo jestem jedną nogą w kuchni przy kotletach a drugą tutaj jeszce chwilowo :lol: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 A ja siedze ze Scoobisiem :) Nie mogę się od niego oderwać. To taki przylepa, że mnie na krok nie odstępuje :loveu: Już wiem o co chodzi z tymi postami. Na innych forach też się tak czasami robi... Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 A jutro poćwiczymy jakąś podstawową komendę :) Jeszcze nie wiem jak się do tego zabiorę, ale jakoś damy radę... Dobranoc :buzi: Quote
chemicalo Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Śliczna :loveu: Wiecie, co? Wybredny ten mój piesek... Suchej karmy nie tknąl, ale jak mu trochę mięsa wkroiłam to wszytsko wszamał :) Quote
Ramona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Blu za bardzo go nie rozpieszczaj bo beda kłopociki z jedzonkiem pózniej :) Quote
ROZI_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Uszka tak fajnie stały po zdjęciu z nich plasterków Quote
chemicalo Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Karmię go Royalem. Staram się go nie rozpieszczać, ale on chyba po prostu nie lubi suchej karmy. Jak mu się serem posypie, albo coś tam wkroi to zje, a jak nie, to może karma cały dzień w misce stać i nie tknie... Quote
chemicalo Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 I zapomniałam powiedzieć. Dzisiaj zachęcony kawałkiem mięska wszedł po schodach na drugie piętro! I nauczyłam go reagować na "nie". Nawet mu wychodzi. Ogólnie to fajnie jest i baaardzo cieszę się, że go mam. Quote
Acia_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tez sie ciesze :multi: , a kiedy zamieścisz jakieś fotki :evil_lol: Quote
chemicalo Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Za jakiś czas zrobię galerię. Teraz nie mam ochoty. Jakaś grypa zołądkowa...ech. Już od kilku dni paskudnie się czułam, mogłam się spodziewać, że coś mi będzie... Quote
Guest Agata_B Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bblue napisał(a):Za jakiś czas zrobię galerię. Teraz nie mam ochoty. Jakaś grypa zołądkowa...ech. Już od kilku dni paskudnie się czułam, mogłam się spodziewać, że coś mi będzie... U nas też panuje Grypa żołądkowa.... wrrr... :roll: Mam nie miłe wspomnienia związane z tą chorobą :-( Czekamy za galerią ;) Quote
Reniagoj Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bblue napisał(a):I zapomniałam powiedzieć. Dzisiaj zachęcony kawałkiem mięska wszedł po schodach na drugie piętro! I nauczyłam go reagować na "nie". Nawet mu wychodzi. Ogólnie to fajnie jest i baaardzo cieszę się, że go mam. Cześc Bblue, to mi się podoba bardzo, cieszę się że jesteś zadowolona, bo piesek też to czuje.:lol: Quote
Acia_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 współczuje ci tej grypy :shake: , i czekam na galerie :evil_lol: Quote
Recommended Posts