Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czekamy :loveu: , niewiem jak wy, ale ja juz sie niemoge doczekac Corteza Bblue :multi: . Ciekawe czy juz jest :roll: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jest. Siedzi sobie na kolankach, troche wystraszony, ale jak zaczynam go głaskać to jest lepiej... Niedługo dam zdjęcia :) Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ps. Okazało się, że szczotka jest jednak ok :P Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Są zdjęcia!! No proszę jaki śliczny psiaczek:loveu: trochę wystraszony:loveu: Quote
Yoanka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 W jakim wieku jest słodki szczeniaczek? Pozdrawiam Yoanka Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratuluje udanego zakupu:loveu: piękny Cortez Scoby:loveu: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Piesek ma 5 miesięcy :) Fakt, na początku był wystraszony. Piszczał i trochę popuścił. Później wszędzie za mną chodził i domagał się głaskania. Jak mu już trochę przeszło zaczął biegać z dzieciakami po całym domu i rozszarpywał maskotki. Później napił się i poskubał troszeczkę karmy. A teraz śpi :) Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Aha, jeszcze wcześniej zdjął łapkami kokardkę, bo mu przeszkadzała :) Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Śliczny Scooby-Cortez :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kate8828 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Po jakich rodzicach jest Cortez? Bardzo piękne oczka, śliczny kolorek, wogóle przepiekny psiaczek - gratuluje zakupu, czy myślicie w przyszłości o wystawach jak psiak ma 5 miesiecy to od 6 może juz w puppy biegać :p :razz: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Byłam z nim przed chwilą 15 minut na dworze i przez ten czas zdążyłam się trochę o nim dowiedzieć... Ciągnie go do innych psów, mokrej trawy, kałuż, największego błota, odchodów i na cudze podwórka. Śmiertelnie boi się kur i wyrywa się jak zobaczy samochód. Można prosić go kilka godzin a po schodach nie wejdzie, ani z nich nie zejdzie. A ogólnie to fajny wesoły piesek. Skacze, biega, bawi się i chyba już zapomniał, że jest w nowym miejscu :) Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 kate8828 napisał(a):Po jakich rodzicach jest Cortez? Bardzo piękne oczka, śliczny kolorek, wogóle przepiekny psiaczek - gratuluje zakupu, czy myślicie w przyszłości o wystawach jak psiak ma 5 miesiecy to od 6 może juz w puppy biegać :p :razz: Rodzice to OCEANIC Bakarat i FRAJDA Bella Mafia. Wystawy? Ja bym może i chciała, ale tata chyba nie. Z resztą sama nie jestem zdecydowana :) Quote
Ramona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Blu nie zmieniaj mu imienia Cortez świetnie brzmi można to zdrobnic na Corti ;) Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :multi: zgadzam sie , chociaz Scooby tez ładne :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cortez brzmi tak jakoś hmm dostojniej :lol: Scubi też ładne:p Ja wybrałabym Cortez:loveu: Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja chyba tez, chociaz musiałabym nad tym pomyśleć :roll: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Za późno już zaczął reagować na Scooby. Myślałam, że dłużej to będzie trwało. W ogóle on się jakoś szybko uczy. Dzisiaj stanął pod drzwiami i zaczął piszczeć. Chwyciłam go szybko, wybiegliśmy na dwór, i załatwił swoje potrzeby. Potem z nim pochodziłam i poznał nowego kolegę, Beagla :). Zaczęli tylko na siebie warczeć i poszliśmy szybko :) Przed chwilą z nim wróciłam. Tylko nie wiem, co mu się stało. Weszliśmy na klatkę, podbiegł do schodów i zaczął piszczeć i szczekać jakby go ktoś bił! Wzięłam go na ręce i się uspokoił. Teraz siedzi w domu i wszystko jest ok. Wiecie może o co mu chodziło? Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Już wiem. Nie chciało mu się wejść po schodach :) Wcześniej przy schodach też zaczął piszczeć, ale nie aż tak. Ech... Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 niewiem moze sie czegoś przestraszył, albo zaczoł tensknic :diabloti: niemartw sie przyzwyczaji sie Quote
Recommended Posts