Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek ma 5 miesięcy :)
Fakt, na początku był wystraszony. Piszczał i trochę popuścił. Później wszędzie za mną chodził i domagał się głaskania. Jak mu już trochę przeszło zaczął biegać z dzieciakami po całym domu i rozszarpywał maskotki. Później napił się i poskubał troszeczkę karmy. A teraz śpi :)

Posted

Po jakich rodzicach jest Cortez?

Bardzo piękne oczka, śliczny kolorek, wogóle przepiekny psiaczek - gratuluje zakupu, czy myślicie w przyszłości o wystawach jak psiak ma 5 miesiecy to od 6 może juz w puppy biegać :p :razz:

Posted

Byłam z nim przed chwilą 15 minut na dworze i przez ten czas zdążyłam się trochę o nim dowiedzieć...
Ciągnie go do innych psów, mokrej trawy, kałuż, największego błota, odchodów i na cudze podwórka. Śmiertelnie boi się kur i wyrywa się jak zobaczy samochód. Można prosić go kilka godzin a po schodach nie wejdzie, ani z nich nie zejdzie.
A ogólnie to fajny wesoły piesek. Skacze, biega, bawi się i chyba już zapomniał, że jest w nowym miejscu :)

Posted

kate8828 napisał(a):
Po jakich rodzicach jest Cortez?

Bardzo piękne oczka, śliczny kolorek, wogóle przepiekny psiaczek - gratuluje zakupu, czy myślicie w przyszłości o wystawach jak psiak ma 5 miesiecy to od 6 może juz w puppy biegać :p :razz:

Rodzice to OCEANIC Bakarat i FRAJDA Bella Mafia.
Wystawy? Ja bym może i chciała, ale tata chyba nie. Z resztą sama nie jestem zdecydowana :)

Posted

Za późno już zaczął reagować na Scooby. Myślałam, że dłużej to będzie trwało.
W ogóle on się jakoś szybko uczy. Dzisiaj stanął pod drzwiami i zaczął piszczeć. Chwyciłam go szybko, wybiegliśmy na dwór, i załatwił swoje potrzeby. Potem z nim pochodziłam i poznał nowego kolegę, Beagla :).
Zaczęli tylko na siebie warczeć i poszliśmy szybko :)

Przed chwilą z nim wróciłam.
Tylko nie wiem, co mu się stało. Weszliśmy na klatkę, podbiegł do schodów i zaczął piszczeć i szczekać jakby go ktoś bił! Wzięłam go na ręce i się uspokoił. Teraz siedzi w domu i wszystko jest ok.
Wiecie może o co mu chodziło?