chemicalo Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Obróżka tak na razie. Później będą szelki :) A w poniedziałek pojedziemy po karmę, smakołyki i zabawki :) Quote
chemicalo Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Będziemy go głodzić! Niech sobie radzi sam! Żartuję. Pan Waldek powiedział, że psiaki dostają wyprawkę między innymi karmę :) Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :evil_lol: a no chyba że dostanie wyprawke, niemoge sie doczekać jutrejszych fotek :multi: , a zostanie imie Cortez czy dasz inne? :p Quote
Dada Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Moja foksia też ma taką obrożę, tylko 'żółtą' i większy rozmiar. Jest super! :lol: Gratuluję nowego mieszkańca, ja ostatnio też zakupów sporo robiłam nowemu psiakowi, no i Sarze też, żeby poszkodowana nie była. Czekam teraz na szeleczki maluchowi. Formy Woza. Zdam relacje jak się będą sprawować! Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 podoba mi sie to legowisko :cool3: , za ile je kupiłaś i gdzie? :diabloti: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 podoba mi sie twoje legowisko :cool3: , za ile je kupiłaś i gdzie? :diabloti: Quote
chemicalo Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Legowisko kosztowało 37 zł, a kupiłam je W Kartuzach. To takie miasto koło mojej miejscowości... Podobne widziałam na allegro :) Quote
chemicalo Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dada napisał(a):Moja foksia też ma taką obrożę, tylko 'żółtą' i większy rozmiar. Jest super! :lol: Gratuluję nowego mieszkańca, ja ostatnio też zakupów sporo robiłam nowemu psiakowi, no i Sarze też, żeby poszkodowana nie była. Czekam teraz na szeleczki maluchowi. Formy Woza. Zdam relacje jak się będą sprawować! To jak będziesz je miała to powiedz. Sama chciałam dzisiaj szelki kupić, ale sklep jest nowy i dopiero towar sprowadzają. Były szelki ale duuuuuże. :) Quote
waldek2 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Bblue'] Jest? UPS, tą szczotką to chcesz zrobić krzywdę swojemu chłopakowi? Proszę na wieczór samej sobie zrobić fryzurę (zobaczysz czy to przyjemne). Jutro przywiozę pokazać (niestety nie mam na zbyciu) szczotki jakie powinno się używać. Quote
Ramona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Panie Waldku w takim razie poprosimy o fotki szczotek dla maluszków :modla: Quote
aniac50 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Shahar napisał(a):Panie Waldku w takim razie poprosimy o fotki szczotek dla maluszków :modla: Bardzo prosimy !!!!!Bardzo !!!!! i wdzięczne będziemy.:oops: Quote
Pegaza Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam dziewczyny wejdzcie sobie na strone http://www.karusek.com.pl/index.php?page=1 są szczotki i grzebienie dla yorków i nie tylko... Quote
danani Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Pegaza']Witam dziewczyny wejdzcie sobie na strone http://www.karusek.com.pl/index.php?page=1 są szczotki i grzebienie dla yorków i nie tylko... Bardzo fajne są szczotki, które są produkowane wlaśnie przez Karuska-niedrogie, a spełniają swoje zadanie. Mam dużą i tę całkiem malutką. Obie są naprawdę super. Iwan, który nie przepada niestety za czesaniem jakoś je nawet toleruje. Pomocny jest też obrotowy grzebień do rozczesywania pojawiających się czasami kołtunków. Quote
Ramona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Szczotki sa super zrobie sobie tam zakupy :multi: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 waldek2 napisał(a):UPS, tą szczotką to chcesz zrobić krzywdę swojemu chłopakowi? Proszę na wieczór samej sobie zrobić fryzurę (zobaczysz czy to przyjemne). Jutro przywiozę pokazać (niestety nie mam na zbyciu) szczotki jakie powinno się używać. Nie znam się na szczotkach. Taką poradziła nam pani w szklepie... Chociaż jeśli mam wypróbować to czesze sto razt lepiej niż zwykła, nie szrapie i kuje w głowe, bo na końcówkach ma takie coś (kurcze nie wiem jak mam to nazwać...). Jeśli jest zła, to trudno. Dokupimy nową :) Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jestem genialna. Szczotka nierozpakowywana, paragon mamy to można wymieńć :) Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :multi: Bblue to już dziś :cool3: , pamietasz o fotach? :diabloti: A o której pan Waldek przywiezie c Corteza? :evil_lol: Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Powiedział, że między 11 a 12. Ja już się doczekać nie mogę!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Dada Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A ja słyszałam, ze szczotki do psów długowłosych (np takich jak mój grzywaczy), nie powinny być czesane szczotkami zakończonymi kulkami.. Czekam na zdjecia psinki! Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 No, a ja dopiero zaczynam. Nigdy wcześniej psa nie miałam. Był chomik, potem 2 myszoskoczki i na końcu kot :) Taką szczotkę doradziła mi pani w zoologicznym. Quote
chemicalo Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 AAAAAA! Zaraz będzie. Już jedzie. Przed chwilą dzwonił! Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ojej to już pewnie nie możesz wytrzymać na miejscu:lol: A pozwolę sobie wkleić zdjęcie naszych szczotek Quote
Recommended Posts