Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja foksia też ma taką obrożę, tylko 'żółtą' i większy rozmiar. Jest super! :lol:
Gratuluję nowego mieszkańca, ja ostatnio też zakupów sporo robiłam nowemu psiakowi, no i Sarze też, żeby poszkodowana nie była. Czekam teraz na szeleczki maluchowi. Formy Woza. Zdam relacje jak się będą sprawować!

Posted

Dada napisał(a):
Moja foksia też ma taką obrożę, tylko 'żółtą' i większy rozmiar. Jest super! :lol:
Gratuluję nowego mieszkańca, ja ostatnio też zakupów sporo robiłam nowemu psiakowi, no i Sarze też, żeby poszkodowana nie była. Czekam teraz na szeleczki maluchowi. Formy Woza. Zdam relacje jak się będą sprawować!

To jak będziesz je miała to powiedz. Sama chciałam dzisiaj szelki kupić, ale sklep jest nowy i dopiero towar sprowadzają. Były szelki ale duuuuuże. :)

Posted

[quote name='Bblue']

Jest?

UPS, tą szczotką to chcesz zrobić krzywdę swojemu chłopakowi? Proszę na wieczór samej sobie zrobić fryzurę (zobaczysz czy to przyjemne). Jutro przywiozę pokazać (niestety nie mam na zbyciu) szczotki jakie powinno się używać.

Posted

Shahar napisał(a):
Panie Waldku w takim razie poprosimy o fotki szczotek dla maluszków :modla:
Bardzo prosimy !!!!!Bardzo !!!!! i wdzięczne będziemy.:oops:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam dziewczyny wejdzcie sobie na strone
http://www.karusek.com.pl/index.php?page=1
są szczotki i grzebienie dla yorków i nie tylko...

Bardzo fajne są szczotki, które są produkowane wlaśnie przez Karuska-niedrogie, a spełniają swoje zadanie. Mam dużą i tę całkiem malutką. Obie są naprawdę super. Iwan, który nie przepada niestety za czesaniem jakoś je nawet toleruje. Pomocny jest też obrotowy grzebień do rozczesywania pojawiających się czasami kołtunków.

Posted

waldek2 napisał(a):
UPS, tą szczotką to chcesz zrobić krzywdę swojemu chłopakowi? Proszę na wieczór samej sobie zrobić fryzurę (zobaczysz czy to przyjemne). Jutro przywiozę pokazać (niestety nie mam na zbyciu) szczotki jakie powinno się używać.

Nie znam się na szczotkach. Taką poradziła nam pani w szklepie...
Chociaż jeśli mam wypróbować to czesze sto razt lepiej niż zwykła, nie szrapie i kuje w głowe, bo na końcówkach ma takie coś
(kurcze nie wiem jak mam to nazwać...).
Jeśli jest zła, to trudno. Dokupimy nową :)

Posted

A ja słyszałam, ze szczotki do psów długowłosych (np takich jak mój grzywaczy), nie powinny być czesane szczotkami zakończonymi kulkami..
Czekam na zdjecia psinki!

Posted

No, a ja dopiero zaczynam. Nigdy wcześniej psa nie miałam. Był chomik, potem 2 myszoskoczki i na końcu kot :)
Taką szczotkę doradziła mi pani w zoologicznym.