Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 tez tak mam, ja juz trzecią noc nieśpie :placz: , no wiesz stres i czekanie :evil_lol: Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ja nie wiem jak wytrzymam te 2 dni...:placz: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no niejest wprawdzie hodowla, ale po znajomości wiec mam pewność ze chorego pieska mi niewcisną. Ps mama i tata są z rodowodem Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 nie, ja mieszkam w Gdańsku a moj piesio w Sopocie, a ty? Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jejku, ale tu atmosfera napięta. Mam wrażenie, że zaraz sama będę musiała brać leki na uspokojenie:evil_lol: Czekam na dalsze wiadomości. Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 A jutro jedziemy na wielkie zakupy! Przynajmniej przez chwilę czymś się zajmę, bo jak na razie z nerwów chodzę z kąta w kąt i nie wiem co mam ze sobą zrobić... Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jejku, ale tu atmosfera napięta. Mam wrażenie, że zaraz sama będę musiała brać leki na uspokojenie:evil_lol: Czekam na dalsze wiadomości. Ja też już nie wytrzymuje... Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Asia&Misia napisał(a):nie, ja mieszkam w Gdańsku a moj piesio w Sopocie, a ty? A ja mieszkam nie daleko Gdańska. Pod Kartuzami! Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jak jutro wrucisz to opisz dokladnie co kupisz :p , a dokad jedziesz po psiaka? Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja jestez z Oliwy :p , a Madziu ja juz wiełam na uspokojenie :p Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Do Kwidzynia. Może jutro dam fotki tego co kupie. Zobaczymy jak to będzie z aparatem :) Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 tak!!!! FO-TY! :multi: Ja na galeri Czakiego zamieściłam zdjątko miseczek :evil_lol: . Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :diabloti: niebieskie :cool3: , robiłam tez ręcznie niebieskie kokardki dla Czakiego :loveu: Quote
Ramona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja mam kokardki po Dyziu takie typowe wystawowe i pare w innych kolorkach ale najbardziej lubie taka granatowo-złota jest piekna teraz na wystawie pewnie jeszcze costam dokupie znajac zycie:cool3: Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ja nie umiem takich rzeczy robić. Sierota jestem. Jak się do czegoś zabiorę, to kończę cała posiniaczona, pokaleczona i brudna. Więc wolę kupić :) Mówiłam Wam jak się dzisiaj zdenerwowałam? Siedziałam w szkole, cała w skowronkach oczywiście i opowiadałam koleżankom o piesku. W pewnym momencie podeszła do nas jakaś dziewczyna (koleżanka z klasy mojej przyjaciółki) i zapytała się czy kupujemy suńkę czy pieska. Powiedziałam, że psa, a ona na to, że lepiej suńkę bo przez całe życie można ją co pół roku rozmnażać i za dużą kasę szczeniaki sprzedawać :angryy: :mad: Myślałam, że ją trzasnę! Jak ja nie lubię ludzi dla których liczy się tylko zbijanie kasy na psie! :shake: Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Shahar napisał(a):Ja mam kokardki po Dyziu takie typowe wystawowe i pare w innych kolorkach ale najbardziej lubie taka granatowo-złota jest piekna teraz na wystawie pewnie jeszcze costam dokupie znajac zycie:cool3: A mi się najbardziej podobają takie jasno - różowe i perłowe :) Quote
Ramona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nie cierpie takich ludzi normalnie mi cisnienie podnosza a juz tym bardziej jak to robia :angryy: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 trzeba bylo ją trzasnąć i to odrazu odemnie też :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: , jak chcesz to moge zrobic dla twojego psiaka kokardeczke i ci pocztą przesłać, tak prezencik na powitanie :multi: Quote
Ramona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Blu ale takie jasno różowe to dla panienki dobre sa sliczne ale wydaje mi sie ze do pana nie pasuja:roll: bo bedzie tak hmm... dziwnie wygladał:evil_lol: Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ja też! Siedziałam tam i ledwo się powstrzymywałam, żeby jej nie walnąć! Napyskowałam jej troche i poszła sobie! Quote
chemicalo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Asia&Misia napisał(a):trzeba bylo ją trzasnąć i to odrazu odemnie też :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: , jak chcesz to moge zrobic dla twojego psiaka kokardeczke i ci pocztą przesłać, tak prezencik na powitanie :multi: Naprawdę?! Jeśli ci się chce to chętnie! Quote
Recommended Posts