Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, ale tu atmosfera napięta. Mam wrażenie, że zaraz sama będę musiała brać leki na uspokojenie:evil_lol:

Czekam na dalsze wiadomości.

Posted

A jutro jedziemy na wielkie zakupy! Przynajmniej przez chwilę czymś się zajmę, bo jak na razie z nerwów chodzę z kąta w kąt i nie wiem co mam ze sobą zrobić...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Jejku, ale tu atmosfera napięta. Mam wrażenie, że zaraz sama będę musiała brać leki na uspokojenie:evil_lol:

Czekam na dalsze wiadomości.

Ja też już nie wytrzymuje...

Posted

Ja mam kokardki po Dyziu takie typowe wystawowe i pare w innych kolorkach ale najbardziej lubie taka granatowo-złota jest piekna teraz na wystawie pewnie jeszcze costam dokupie znajac zycie:cool3:

Posted

Ja nie umiem takich rzeczy robić.
Sierota jestem. Jak się do czegoś zabiorę, to kończę cała posiniaczona, pokaleczona i brudna. Więc wolę kupić :)

Mówiłam Wam jak się dzisiaj zdenerwowałam?
Siedziałam w szkole, cała w skowronkach oczywiście i opowiadałam koleżankom o piesku.
W pewnym momencie podeszła do nas jakaś dziewczyna (koleżanka z klasy mojej przyjaciółki) i zapytała się czy kupujemy suńkę czy pieska.
Powiedziałam, że psa, a ona na to, że lepiej suńkę bo przez całe życie można ją co pół roku rozmnażać i za dużą kasę szczeniaki sprzedawać :angryy: :mad:
Myślałam, że ją trzasnę! Jak ja nie lubię ludzi dla których liczy się tylko zbijanie kasy na psie! :shake:

Posted

Shahar napisał(a):
Ja mam kokardki po Dyziu takie typowe wystawowe i pare w innych kolorkach ale najbardziej lubie taka granatowo-złota jest piekna teraz na wystawie pewnie jeszcze costam dokupie znajac zycie:cool3:

A mi się najbardziej podobają takie jasno - różowe i perłowe :)

Posted

trzeba bylo ją trzasnąć i to odrazu odemnie też :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ,
jak chcesz to moge zrobic dla twojego psiaka kokardeczke i ci pocztą przesłać, tak prezencik na powitanie :multi:

Posted

Blu ale takie jasno różowe to dla panienki dobre sa sliczne ale wydaje mi sie ze do pana nie pasuja:roll: bo bedzie tak hmm... dziwnie wygladał:evil_lol:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
trzeba bylo ją trzasnąć i to odrazu odemnie też :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ,
jak chcesz to moge zrobic dla twojego psiaka kokardeczke i ci pocztą przesłać, tak prezencik na powitanie :multi:

Naprawdę?! Jeśli ci się chce to chętnie!