Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies jest świetny !
Pojechałam do niego w czwartek , wróciliśmy przed chwilą , i pierwszy raz wyszłam z nim na rower .
Pełna obaw czy to przeżyje wzięłam go na obroży , biegał jakby robił to całe życie! Raz złapał mnie za buta a raz złapał za koło ale wystarczyło jedno FE i leciał potem ładnie , zrobiliśmy na początek prawie 3km .
Mam trochę zdjęć ale wrzuce jutro , dziś mam wesele kuzyna i nie zdążę .

Posted

No to super, że wam dobrze idzie. Rower z psem to zajebista sprawa :loveu: Nie kulał Ci po takim wypadzie? ;)
Czekamy na foty!

Dostałaś moje pw z potwierdzeniem wpłaty , czy wysłać jeszcze raz? :P

Posted

rashelek napisał(a):
No to super, że wam dobrze idzie. Rower z psem to zajebista sprawa :loveu: Nie kulał Ci po takim wypadzie? ;)
Czekamy na foty!

Dostałaś moje pw z potwierdzeniem wpłaty , czy wysłać jeszcze raz? :P

Nie kulał :)
Pw dostałam , wysłane wczoraj (brata wysłałam) z tym że popołudniu więc pewnie we wtorek będzie.

Onomato-Peja napisał(a):
Haha, raz złapał za buta, raz za koło... Staffik... :lol:

Ano spodziewałam się że częściej będzie to robił a on potem NIC :loveu:
Fakt że to wioska , zero ludzi, zero psów nic co by go rozpraszało .

Kupiłam boomer balla , w poniedziałek powinien być ale dostanie go dopiero jak pojedziemy na działke (poza działką to na pewno ) bo tu w mieście nie mam takiego dużego pola by mu dać . Ale jestem pewna że go pokocha bo ma na koncie 4 piłki .

Posted

leónowa napisał(a):
Fajna ta brązowa obroża:lol: Chociaż nie wygląda na zbyt trwałą, nie?

Normalna skórzana :) kryształki są trwałe , pływał w niej i latał po krzakach wsio sie trzyma więc trwała .
Ale to taka wyjściowa bardziej będzie bo mi zwyczajnie jej szkoda :lol:

Posted

tez mi sie podoba,sweet:loveu:zreszta te szerokie bardzo ladnie sie prezentuja,chyba tez musze taka sprawic moim szczora:)
o fotka z piwkiem:)miny robi zaj..ste:multi:

Posted

boszze koffam tego psa!!! Jest prześliczny i do tego ma zaj*****e miny:loveu:
A obróżki macie boskie... i te szelki:loveu:
Bardzo mi się podobają takie szerokie obroże a jakoś dziwnym trafem nie mogę nigdzie takiej upatrzeć...
Albo nie umiem szukać:roll:

Posted

natija napisał(a):
tez mi sie podoba,sweet:loveu:zreszta te szerokie bardzo ladnie sie prezentuja,chyba tez musze taka sprawic moim szczora:)
o fotka z piwkiem:)miny robi zaj..ste:multi:

:)

(:Buńka:) napisał(a):
boszze koffam tego psa!!! Jest prześliczny i do tego ma zaj*****e miny:loveu:
A obróżki macie boskie... i te szelki:loveu:
Bardzo mi się podobają takie szerokie obroże a jakoś dziwnym trafem nie mogę nigdzie takiej upatrzeć...
Albo nie umiem szukać:roll:

Wszystkie obroże i szelki jakie mamy są kupione w necie , w stacjonarnych nie ma takich przynajmniej u nas :)
Jeśli jakaś konkretnie Ci się podoba to podam Ci firme i strone.

rashelek napisał(a):
Ten Twój zatuczony pies :shake: http://img443.imageshack.us/img443/7065/dwr7.jpg :lol:
http://img15.imageshack.us/img15/9273/4mog.jpg no tutaj w końcu mina jak na morderce przystało!

Ta skórzana obroża jest świetna :loveu: Za to ta zielona mi się strasznie szmatkowata wydaje, fuj :P

Ta zielona to Martis i faktycznie jest "cienka" jakby z cienkiej taśmy , ja osobiście wole sztywniejsze także .
jak pitman lub el perro .
A znowu szelki musiałam kupić nowe, miękkie/bardziej szmaciane bo pitmany są zbyt sztywne i nie mogę mu łapy przełożyć .

Posted

a_niusia napisał(a):
cos ostatnio nikt nie wbija ci i nie pisze, ze clayton jest tlusty...:)))

Aleks89 napisał(a):
Bo się wyrobił.
A Ty szukasz znów dymu?Idź z idealnymi pieskami na spacer lepiej:loveu:

:evil_lol: spoko
wyrobił się z wiekiem , ruch ma ten sam, żarcie to samo tylko dorósł , nabrał swojej wagi i ją przerobił według mnie całkiem fajnie :)

Posted

a_niusia napisał(a):
cos ostatnio nikt nie wbija ci i nie pisze, ze clayton jest tlusty...:)))

Może dlatego, że niektórzy wiedzą co to znaczy szacunek w obliczu nieszczęścia...

Wszyscy oprócz ciebie. Chcesz szukać dymu, załóż se własną galerię zamiast spamować po innych, swoje mądrości z kosmosu...

Poza tym faktycznie Caly się wyrobił ;)

Posted

Mój prawie idealny staffik dzisiaj był na spacerku ze swoimi stafficzami laskami +Kleo , Lusia za miesiąc rodzi a w lesie były tabuny czepiających się ludzi więc spacer dość spokojny .
Nigdy więcej nie pójde do lasu w niedziele popołudniu .

dla tych co nie znają jego lasek (zdjęcie sprzed paru miesięcy)

Posted

Doszedł boomer! Nobla dla tego kto to wymyślił ! Młody padł po 15min ganiania a wkręcił się bardzooo mocno :)

Zdjęcia robione pod koniec zabawy, mój aparat nie był w stanie z anim nadążyć