Luzia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Starą galerię podglądałam to i tu się przyłączę ;) Quote
gops Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Mój pies jest świetny ! Pojechałam do niego w czwartek , wróciliśmy przed chwilą , i pierwszy raz wyszłam z nim na rower . Pełna obaw czy to przeżyje wzięłam go na obroży , biegał jakby robił to całe życie! Raz złapał mnie za buta a raz złapał za koło ale wystarczyło jedno FE i leciał potem ładnie , zrobiliśmy na początek prawie 3km . Mam trochę zdjęć ale wrzuce jutro , dziś mam wesele kuzyna i nie zdążę . Quote
rashelek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 No to super, że wam dobrze idzie. Rower z psem to zajebista sprawa :loveu: Nie kulał Ci po takim wypadzie? ;) Czekamy na foty! Dostałaś moje pw z potwierdzeniem wpłaty , czy wysłać jeszcze raz? :P Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Haha, raz złapał za buta, raz za koło... Staffik... :lol: Quote
gops Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 rashelek napisał(a):No to super, że wam dobrze idzie. Rower z psem to zajebista sprawa :loveu: Nie kulał Ci po takim wypadzie? ;) Czekamy na foty! Dostałaś moje pw z potwierdzeniem wpłaty , czy wysłać jeszcze raz? :P Nie kulał :) Pw dostałam , wysłane wczoraj (brata wysłałam) z tym że popołudniu więc pewnie we wtorek będzie. Onomato-Peja napisał(a):Haha, raz złapał za buta, raz za koło... Staffik... :lol: Ano spodziewałam się że częściej będzie to robił a on potem NIC :loveu: Fakt że to wioska , zero ludzi, zero psów nic co by go rozpraszało . Kupiłam boomer balla , w poniedziałek powinien być ale dostanie go dopiero jak pojedziemy na działke (poza działką to na pewno ) bo tu w mieście nie mam takiego dużego pola by mu dać . Ale jestem pewna że go pokocha bo ma na koncie 4 piłki . Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Fajna ta brązowa obroża:lol: Chociaż nie wygląda na zbyt trwałą, nie? Quote
gops Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 leónowa napisał(a):Fajna ta brązowa obroża:lol: Chociaż nie wygląda na zbyt trwałą, nie? Normalna skórzana :) kryształki są trwałe , pływał w niej i latał po krzakach wsio sie trzyma więc trwała . Ale to taka wyjściowa bardziej będzie bo mi zwyczajnie jej szkoda :lol: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 tez mi sie podoba,sweet:loveu:zreszta te szerokie bardzo ladnie sie prezentuja,chyba tez musze taka sprawic moim szczora:) o fotka z piwkiem:)miny robi zaj..ste:multi: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 boszze koffam tego psa!!! Jest prześliczny i do tego ma zaj*****e miny:loveu: A obróżki macie boskie... i te szelki:loveu: Bardzo mi się podobają takie szerokie obroże a jakoś dziwnym trafem nie mogę nigdzie takiej upatrzeć... Albo nie umiem szukać:roll: Quote
rashelek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ten Twój zatuczony pies :shake: http://img443.imageshack.us/img443/7065/dwr7.jpg :lol: http://img15.imageshack.us/img15/9273/4mog.jpg no tutaj w końcu mina jak na morderce przystało! Ta skórzana obroża jest świetna :loveu: Za to ta zielona mi się strasznie szmatkowata wydaje, fuj :P Quote
gops Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):tez mi sie podoba,sweet:loveu:zreszta te szerokie bardzo ladnie sie prezentuja,chyba tez musze taka sprawic moim szczora:) o fotka z piwkiem:)miny robi zaj..ste:multi: :) (:Buńka:) napisał(a):boszze koffam tego psa!!! Jest prześliczny i do tego ma zaj*****e miny:loveu: A obróżki macie boskie... i te szelki:loveu: Bardzo mi się podobają takie szerokie obroże a jakoś dziwnym trafem nie mogę nigdzie takiej upatrzeć... Albo nie umiem szukać:roll: Wszystkie obroże i szelki jakie mamy są kupione w necie , w stacjonarnych nie ma takich przynajmniej u nas :) Jeśli jakaś konkretnie Ci się podoba to podam Ci firme i strone. rashelek napisał(a):Ten Twój zatuczony pies :shake: http://img443.imageshack.us/img443/7065/dwr7.jpg :lol: http://img15.imageshack.us/img15/9273/4mog.jpg no tutaj w końcu mina jak na morderce przystało! Ta skórzana obroża jest świetna :loveu: Za to ta zielona mi się strasznie szmatkowata wydaje, fuj :P Ta zielona to Martis i faktycznie jest "cienka" jakby z cienkiej taśmy , ja osobiście wole sztywniejsze także . jak pitman lub el perro . A znowu szelki musiałam kupić nowe, miękkie/bardziej szmaciane bo pitmany są zbyt sztywne i nie mogę mu łapy przełożyć . Quote
a_niusia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 cos ostatnio nikt nie wbija ci i nie pisze, ze clayton jest tlusty...:))) Quote
Aleks89 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Bo się wyrobił. A Ty szukasz znów dymu?Idź z idealnymi pieskami na spacer lepiej:loveu: Quote
gops Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 a_niusia napisał(a):cos ostatnio nikt nie wbija ci i nie pisze, ze clayton jest tlusty...:))) Aleks89 napisał(a):Bo się wyrobił. A Ty szukasz znów dymu?Idź z idealnymi pieskami na spacer lepiej:loveu: :evil_lol: spoko wyrobił się z wiekiem , ruch ma ten sam, żarcie to samo tylko dorósł , nabrał swojej wagi i ją przerobił według mnie całkiem fajnie :) Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Wygląda bardzo porządnie. ;) Przynajmniej na zdjęciach. :lol: A mnie się ta zielona obróżka podoba, chyba się domyślam jak u niej z miękkością. Quote
Amber Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 a_niusia napisał(a):cos ostatnio nikt nie wbija ci i nie pisze, ze clayton jest tlusty...:))) Może dlatego, że niektórzy wiedzą co to znaczy szacunek w obliczu nieszczęścia... Wszyscy oprócz ciebie. Chcesz szukać dymu, załóż se własną galerię zamiast spamować po innych, swoje mądrości z kosmosu... Poza tym faktycznie Caly się wyrobił ;) Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 i ktos sie wkurzyl;) tak trzymac:beerchug:dla Ciebie Quote
gops Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Mój prawie idealny staffik dzisiaj był na spacerku ze swoimi stafficzami laskami +Kleo , Lusia za miesiąc rodzi a w lesie były tabuny czepiających się ludzi więc spacer dość spokojny . Nigdy więcej nie pójde do lasu w niedziele popołudniu . dla tych co nie znają jego lasek (zdjęcie sprzed paru miesięcy) Quote
gops Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Doszedł boomer! Nobla dla tego kto to wymyślił ! Młody padł po 15min ganiania a wkręcił się bardzooo mocno :) Zdjęcia robione pod koniec zabawy, mój aparat nie był w stanie z anim nadążyć Quote
omry Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Kurcze, ja żałuję, że Avril się to nie spodobało. Fajna sprawa musi być :lol: Quote
Recommended Posts