gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Nie mam pojęcia czy szczylki wszystkie mają różowe jakoś nie zwróciłam na to nigdy uwagi . Mój ma różowe tylko teraz to juz rzadko to widać bo wiadomo jak łazi po piachu to sie przybrudzają ale bywaja takie dni że są calutkie różowiutkie czyściutkie :loveu: A jajka Clayek ma malowane , różowe w czarne ciapki jakieś :lol: Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='gops'] Biały pies musi mieć białą głowe! i koniecznie różowe obwódki , różowe poduszki łapek , różowe fafelki i różowe uszka jak się zdyszy :loveu: Dla mnie to właśnie cały ich urok , jedyne czego bym nie zniosła to różowy nos :lol: najgorsze co może być to różowy/jasnobrązowy nos :shake: Koszmarek takie cuś :diabloti: Quote
dog193 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Pies widmo... Spotkać w nocy takiego psa... spierpapusiałabym aż by się za mną kurzyło :diabloti: Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Fu ten pies jest na prawde brzydki jak dla mnie i taki przerażający brrr Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='dog193']Pies widmo... Spotkać w nocy takiego psa... spierpapusiałabym aż by się za mną kurzyło :diabloti:[/QUOTE] [quote name='gops']Fu ten pies jest na prawde brzydki jak dla mnie i taki przerażający brrr[/QUOTE] :evil_lol: no piękny na pewno nie jest. I nos i te oczy i jeszcze dobek... :mdleje: Quote
Czekunia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='dog193']Fufufufu :eviltong: A różowych poduszek nie mają wszystkie psy po urodzeniu? Pytam serio, bo nie wiem :D Jupi miał za szczyla, różowe i mięciutkie... cóż, jest to już tylko odległym wspomnieniem :eviltong: Teraz ma ciemne, szorstkie i walą starymi skarpetami :lol: Ale i tak je lubię :D Zarka też takie miała jak do nas trafiła:loveu:, a miała ok. 1.5 roku wtedy, więc chyba za bardzo na dwór nie wychodziła albo czort wie... A teraz ma szare, twarde, szorstkie jak papier ścierny i też walą skarpetami:evil_lol:. Choć muszę się przyznać, że ja zapach psich łap uwielbiam:eviltong:, takie tam małe zboczenie. [quote name='asiak_kasia']najgorsze co może być to różowy/jasnobrązowy nos :shake: Koszmarek takie cuś :diabloti: Grzeszysz:evil_lol: Mój pierwszy pies, w typie bretona, miał różowiutki nosek i był taki jedyny w miocie:loveu:. Quote
dog193 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Czekunia, nie wiem o co biega, bo ja też lubię ten zapach :lol: Lubię całować jego łapki, szczególnie rano, kiedy jeszcze się wyleguje pod kołdrą i są takie cieplutkie :loveu: Gdzie jest lekarz? :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Czekunia']Zarka też takie miała jak do nas trafiła:loveu:, a miała ok. 1.5 roku wtedy, więc chyba za bardzo na dwór nie wychodziła albo czort wie... A teraz ma szare, twarde, szorstkie jak papier ścierny i też walą skarpetami:evil_lol:. Choć muszę się przyznać, że ja zapach psich łap uwielbiam:eviltong:, takie tam małe zboczenie. Grzeszysz:evil_lol: Mój pierwszy pies, w typie bretona, miał różowiutki nosek i był taki jedyny w miocie:loveu:.[/QUOTE] Oooo stare skarpety, to taki miły zapaszek jak się człowiek budzi rano z psimi łapami na poduszce :loveu: Wszystikm moim psom łapy walą, żaden nie miał mięciutkich, ani różowiutkich :placz: a różowy nos- kojarzy mi się z jakimś guzem albo inną obrzydliwą naroślą :shake: fuj fuj :evil_lol: Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Ja to lubię jak Clayek długo siedzi w wodzie i wtedy ma takie czyściutkie te opuszki że widać ich różowy kolor :loveu: Zapachu nie lubie :p tak samo zapachu uszu brrr Ja to sie często budze twarz w twarz z Clayem , i uwielbiam jak się przebudza i ćlamie , mlaska , ziewa i jest taki bezbronny :lol: To sa jedyne chwile kiedy mogę go przytulić bo jemu to do szczęścia nie jest potrzebne niestety . Quote
dog193 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Cholera, a ja zapach uszu też lubię :lol: Za to nie cierpię jak ziewa, bo mu od szczeniaka jedzie z ryja niemiłosiernie :diabloti: Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 O może ktoś wie , prosty program ( taki żebym skumała co i jak :lol:) do obróbki filmików ? Chodzi mi o ewentualne ucięcie w którymś miejscu i podłożenie gnp muzyczki . Quote
BBeta Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='gops']O może ktoś wie , prosty program ( taki żebym skumała co i jak :lol:) do obróbki filmików ? Chodzi mi o ewentualne ucięcie w którymś miejscu i podłożenie gnp muzyczki .[/QUOTE] Windows Movie Maker :eviltong: Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='BBeta']Windows Movie Maker :eviltong:[/QUOTE] Spróbuje go ściągnąć ale czytam w opisach że sa problemy przy windowsie 8mce :roll: to najgorszy windows jaki miałam grrr Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 No właśnie nie mam , a przynajmniej go nigdzie nie widze . Ściąga mi sie właśnie , zobacze zraz co i jak . Quote
agutka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 ten dobek to albinos chyba? białe pieski bynajmniej ttb zawsze mają różowe noski z bliskim czasem się zaciemniają , ale to też nie reguła ;) a co powiena prawie pierwotnego bulka? gull terier Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='agutka']ten dobek to albinos chyba? białe pieski bynajmniej ttb zawsze mają różowe noski z bliskim czasem się zaciemniają , ale to też nie reguła ;) a co powiena prawie pierwotnego bulka? gull terier [/QUOTE] dobek chyba jest albinosem, ale tez nie do końca wiem jak to u dobków- bo niby jest odmiana "biała". Amber by się musiala odezwać ;) widziałam gullteriery i jestem w nich zakochana. Są rewelacyjne :loveu: Quote
agutka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 gdzieś kiedyś czytałam o dobkowych "albinosach" ale chyba oczy powinny mieć inny kolor ... może się mylę bo wygoglowałam i wyszły takie psy jak na twojej ilustracji ;) gullki to dość kontrowersyjna rasa w naszym zacofanym kraju ;) niektóre z nich bardzo przypominają mi pierwsze bulki, wysokie , smukłe po prostu piękne ale i niektóre troszkę odstraszają Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Pierwsze słysze o gull terierach idę wygooglować :p Za to w Polsce mamy juz pierwszego borderstaffa . Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='agutka']gdzieś kiedyś czytałam o dobkowych "albinosach" ale chyba oczy powinny mieć inny kolor ... może się mylę bo wygoglowałam i wyszły takie psy jak na twojej ilustracji ;) gullki to dość kontrowersyjna rasa w naszym zacofanym kraju ;) niektóre z nich bardzo przypominają mi pierwsze bulki, wysokie , smukłe po prostu piękne ale i niektóre troszkę odstraszają no ten jak pogrzebałam to niby albinos bo Albinos, żeby być albinosem musi wyglądać następująco : musi mieć białe → a właściwie zupełnie bezbarwne futro, kompletnie różowy nos, różowe krawędzie powiek, niebieskie oczy i różowe poduszki. ale bodajże w stanach produkują białe dobermany-i tu się nie bede mądrzyć czy to biały czy albino, bo jakoś nigdy nie zgłebiałam tematu. Tak czy siak- nie podobają mi się zupełnie. A ilośc chorób i problemów pewnie powala na kolana. [quote name='gops']Pierwsze słysze o gull terierach idę wygooglować :p Za to w Polsce mamy juz pierwszego borderstaffa . o gull terierach swego czasu czytałam w temacie DA, dość mocno rozpropagowane są w pakistanie, na ogół jako psy polujące i prawda taka, że są sztuki naprawde piękne, a są maszkary, ale przy psie, który jest do "roboty" ma to drugorzędne znaczenie. Chętnie poczytam coś więcej, bo patrzac na niektóre bulle mam dziwne wrażenie, ze im wiecej kg i bardziej beczkowaty pies tym lepiej :roll: Przeraża mnie ta tendencja u molosów, grzebiac w innych rasach tez taki lekko niepokojący trend widać. gops borderek x staffik? pokaż :cool3: Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Tak border i staffik Z tego miotu w Polsce jest jedna suczka bodajże . https://www.facebook.com/caniballdogs Quote
dog193 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='gops']No właśnie nie mam , a przynajmniej go nigdzie nie widze . Ściąga mi sie właśnie , zobacze zraz co i jak .[/QUOTE] A próbowałaś dać "uruchom" w pasku startowym (nie wiem czy w ósemkach jest pasek startowy :eviltong:) i wpisać moviemk? Quote
gops Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='dog193']A próbowałaś dać "uruchom" w pasku startowym (nie wiem czy w ósemkach jest pasek startowy :eviltong:) i wpisać moviemk?[/QUOTE] Nie mam paska :evil_lol: ale taką wyszukiwarke znalazłam i nic mi nie wyskoczyło . Zaraz spróbuje to uruchomić bo w między czasie byłam na poczcie i jeszcze tego nie zrobiłam . Quote
dog193 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 A co do border-staffa, będzie biegać we flyballu, w drużynie z Krakowa Psychosis :cool3: https://www.facebook.com/PSYchosis.flyball.team?fref=ts Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Gops pobierz sobie aktualizację do win 8.1 i wtedy normalnie masz start na pulpicie i dużo przyjemniejszy w obsłudze windowsik jest ;) Quote
Recommended Posts