Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Hah, nie znam takiego piłkarza:eviltong:[/QUOTE]
Żałuj :diabloti: A nowe wymyślone imię nie jest związane z piłką nożną, więc możesz spać spokojnie :eviltong:

Posted

jeśli od nazwiska piłkarza, krótkie i jest to Messi, to znajoma ma cziłkę o takim imieniu :cool3:

..a ja też już mam przygotowane imię dla następnej suczy (choć nie wiem kiedy się pojawi, ale to będzie sucz na 100%) i też nie sądzę, że ktoś będzie chciał się nim 'zainspirować', tak samo jak Patrykiem :diabloti:

Posted

Byliśmy na spacerku ale ostatnie co mi sie teraz chce to doprowadzać zdjęcia do oglądalności także dziś będą średnio oglądalne :lol:
Trzeba docenić bo kolejne może będa po majówce :eviltong:

Do czego zmuszamy chłopaków ? :diabloti: Uwierzcie że poł roku temu nie było szans na to żeby choćby siedziały obok siebie w tej odległości nie mówiąc o dotykanie się przy trzymaniu za obroże .
To jest w tej chwili jedyny samiec którego Clayton toleruje ( i Clayton jest jedyny którego Shagut toleruje) .

cdn

Posted

[quote name='BBeta']Żałuj :diabloti: A nowe wymyślone imię nie jest związane z piłką nożną, więc możesz spać spokojnie :eviltong:[/QUOTE]

Uff, kamień z serca, bo już zaczynałam zbierać kasę na proces:diabloti:

Messi? Niee, co chwile jakiegoś spotykam;) poza tym, nie lubię Barcelony:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Uff, kamień z serca, bo już zaczynałam zbierać kasę na proces:diabloti:

Messi? Niee, co chwile jakiegoś spotykam;) poza tym, nie lubię Barcelony:evil_lol:[/QUOTE]

...Pepe? :diabloti:

Posted

[quote name='gops']Nie no więcej zdjęć nie będzie jak Wy tu gadki szmatki uprawiacie zamiast moje cudowne zdjęcia chwalić :eviltong:[/QUOTE]

Oj przepraszam Gops:oops: Obiecuję poprawę;)

I nie zdradze imienia mojego przyszłego psa, BO ODGAPIOM:eviltong:

Posted

Żartuje ;) Dzisiaj mi się wyjątkowo nie chciało robić zdjęć :p
A dupek sie tak upieprzył (oczywiście wchodził cały do wody i zapomniałam zdjąc foresto a potem się tarzał w piachu) że musiałam go kąpać w szamponie .
Ale stopek nie domyłam i sa czarne :roll:

Posted

uroki posiadania białego psa ;)
Patryk jak się ubrudzi,to łazi tak do następnej kąpieli (jak jest hardcore, to wanna po spacerze od razu), bo generalnie nie idzie go wyczesać - teraz jest ogolony na krótko, to trochę mniej się brud trzyma ;)

Posted

Nie ma szans że to samo odpadnie :) Uwaliłby całe mieszkanie , to jest zawsze gruba warstwa .
Nawet przy kąpieli szamponem czasami nie idzie domyć czegoś , dzisiaj nie domyłam mu stopek mimo że 3 razy szamponiłam i mydliłam i płukałam i dupa góra się domyła a stopy nie , pewnie samo zejdzie jak połazi po trawie .
Pewnie kwestia w czym się utapla , my mamy taka ciemną ziemie przy wodzie i to moje utrapienie , nie lubię tam chodzić wole chodzić w drugie miejsce tylko tam ide konkretnie nad wode a teraz szliśmy poporstu na spacer a że psy postanowiły jak zawsze wejść do wody to druga sprawa .

Posted

Dziwne, myślałam że u każdego psa z krótką sierścią odpada ;) Jupi już się w różnych świństwach upaćkał, zawsze zasychało i odpadało, pies się 3 razy otrzepał i czysty :D Czasami tylko trzeba było trochę dłużej pochodzić.

Posted

[quote name='dog193']Dziwne, myślałam że u każdego psa z krótką sierścią odpada ;) Jupi już się w różnych świństwach upaćkał, zawsze zasychało i odpadało, pies się 3 razy otrzepał i czysty :D Czasami tylko trzeba było trochę dłużej pochodzić.[/QUOTE]

Ewa, pamiętając Twoje czyste spoty na zlocie, to nie wiem czy o tym samym stopniu czystości z Goską rozmawiacie :diabloti:

Posted

Nie nie nie mój bialutki pies musi pozostać bialutki :lol:
Nie ma opcji bez kąpieli po takim spacerze że wejdzie mi na kanape albo na pościel brr .
Fajnie by było jakby to tak łatwo odpadało bo ani ja ani Clayton nie lubimy tych jego kąpieli potem cała łazienka mokra a Pańcia musi latać ze ściera i jeszcze wycierać .

Okrutnie zaczął sie sypać ! Codziennie czeszemy kongiem i ciągle z niego leci :/

Posted

[quote name='agutka']białe pieski są wspaniałe gdy się wybłocą:mad: wrrr

ciekawe co wasze samce do siebie czują skoro się tak bardzo się tolerują :cool3:

bardzo mi się podoba taki układ :) http://zmniejszacz.pl/zdjecie/126/149717_DSC02818.JPG
One się tylko tolerują , nie bawią się , nie dotykają jak ich nie zmuszamy .
Ale jest to i tak dużo tym bardziej że znam Shaga od szczyla i wiem jaki jest i zawsze sie obawiałam że to on będzie tym "gorszym" a mój tylko odda .
Clayton niestety odreagowuje agresje na Shagu , jak mijamy psa to musimy iść od siebie z daleka bo jesli ten pies się zacznie rzucać to Clay pójdzie na Shaga (ma taka schize głupią bo robi to tylko z Shagiem z nikim więcej ) .
A Keyti (york) to miłość Claya :) nie daje jej ostatnio spokoju i muszę trochę na niego nawrzeszczeć bo ona sobie nie radzi .

[quote name='Vailet']pomaga na mięśnie ta obroża?
Bardzo pomaga .
Teraz to już wiesz Clayton ma raczej maxymalnie rozwinięty przód także nosi ją bo nosi ale z początku efekty były bardzo widocznie , zaczęliśmy od jednej sztabki i regularnie nosił , dodawał sztabki aż miał komplet .
Teraz nie nosi jej regularnie tylko co jakiś czas także wyjęłam 2 sztabki i nosi z 4rema bo nie robi tego regularnie więc nie chce ryzykować niczym .

Posted

ha,ha to tak jak Leda na spacerach ze znajomych psami, obcy pies się sadzi a Leda chce zabić kompana:D z początku się śmiałyśmy że biała krzyczy na kumpla żeby jadaczkę zamknął ale później to już było irytujące ;)

zamierzałam się do kupna obciążeniówki ale nigdy nie przysiadłam do tego tematu ;)