angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='leónowa']Hah, nie znam takiego piłkarza:eviltong:[/QUOTE] rumuński :D Quote
BBeta Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='leónowa']Hah, nie znam takiego piłkarza:eviltong:[/QUOTE] Żałuj :diabloti: A nowe wymyślone imię nie jest związane z piłką nożną, więc możesz spać spokojnie :eviltong: Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 jeśli od nazwiska piłkarza, krótkie i jest to Messi, to znajoma ma cziłkę o takim imieniu :cool3: ..a ja też już mam przygotowane imię dla następnej suczy (choć nie wiem kiedy się pojawi, ale to będzie sucz na 100%) i też nie sądzę, że ktoś będzie chciał się nim 'zainspirować', tak samo jak Patrykiem :diabloti: Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Byliśmy na spacerku ale ostatnie co mi sie teraz chce to doprowadzać zdjęcia do oglądalności także dziś będą średnio oglądalne :lol: Trzeba docenić bo kolejne może będa po majówce :eviltong: Do czego zmuszamy chłopaków ? :diabloti: Uwierzcie że poł roku temu nie było szans na to żeby choćby siedziały obok siebie w tej odległości nie mówiąc o dotykanie się przy trzymaniu za obroże . To jest w tej chwili jedyny samiec którego Clayton toleruje ( i Clayton jest jedyny którego Shagut toleruje) . cdn Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 (edited) Reakcja na "Nie żryj trway ku**" koniec Edited April 17, 2014 by gops Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='BBeta']Żałuj :diabloti: A nowe wymyślone imię nie jest związane z piłką nożną, więc możesz spać spokojnie :eviltong:[/QUOTE] Uff, kamień z serca, bo już zaczynałam zbierać kasę na proces:diabloti: Messi? Niee, co chwile jakiegoś spotykam;) poza tym, nie lubię Barcelony:evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='leónowa']Uff, kamień z serca, bo już zaczynałam zbierać kasę na proces:diabloti: Messi? Niee, co chwile jakiegoś spotykam;) poza tym, nie lubię Barcelony:evil_lol:[/QUOTE] ...Pepe? :diabloti: Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Nie no więcej zdjęć nie będzie jak Wy tu gadki szmatki uprawiacie zamiast moje cudowne zdjęcia chwalić :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Pani Profesor']...Pepe? :diabloti:[/QUOTE] pan dziobak :diabloti: ktoś z chelsea pewnie :> Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='gops']Nie no więcej zdjęć nie będzie jak Wy tu gadki szmatki uprawiacie zamiast moje cudowne zdjęcia chwalić :eviltong:[/QUOTE] Oj przepraszam Gops:oops: Obiecuję poprawę;) I nie zdradze imienia mojego przyszłego psa, BO ODGAPIOM:eviltong: Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 no ja nie muszę komentować, bo zawsze napiszę to samo o Clayu - ale czołg :loveu: Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Żartuje ;) Dzisiaj mi się wyjątkowo nie chciało robić zdjęć :p A dupek sie tak upieprzył (oczywiście wchodził cały do wody i zapomniałam zdjąc foresto a potem się tarzał w piachu) że musiałam go kąpać w szamponie . Ale stopek nie domyłam i sa czarne :roll: Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 uroki posiadania białego psa ;) Patryk jak się ubrudzi,to łazi tak do następnej kąpieli (jak jest hardcore, to wanna po spacerze od razu), bo generalnie nie idzie go wyczesać - teraz jest ogolony na krótko, to trochę mniej się brud trzyma ;) Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A to z niego nie schodzi brud? Jupsu to nawet jak jest uwalony jak świnia, po pachy w błocie, to chwilę pospacerujemy i wszystko z niego odpada ;) Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Nie ma szans że to samo odpadnie :) Uwaliłby całe mieszkanie , to jest zawsze gruba warstwa . Nawet przy kąpieli szamponem czasami nie idzie domyć czegoś , dzisiaj nie domyłam mu stopek mimo że 3 razy szamponiłam i mydliłam i płukałam i dupa góra się domyła a stopy nie , pewnie samo zejdzie jak połazi po trawie . Pewnie kwestia w czym się utapla , my mamy taka ciemną ziemie przy wodzie i to moje utrapienie , nie lubię tam chodzić wole chodzić w drugie miejsce tylko tam ide konkretnie nad wode a teraz szliśmy poporstu na spacer a że psy postanowiły jak zawsze wejść do wody to druga sprawa . Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Dziwne, myślałam że u każdego psa z krótką sierścią odpada ;) Jupi już się w różnych świństwach upaćkał, zawsze zasychało i odpadało, pies się 3 razy otrzepał i czysty :D Czasami tylko trzeba było trochę dłużej pochodzić. Quote
asiak_kasia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='dog193']Dziwne, myślałam że u każdego psa z krótką sierścią odpada ;) Jupi już się w różnych świństwach upaćkał, zawsze zasychało i odpadało, pies się 3 razy otrzepał i czysty :D Czasami tylko trzeba było trochę dłużej pochodzić.[/QUOTE] Ewa, pamiętając Twoje czyste spoty na zlocie, to nie wiem czy o tym samym stopniu czystości z Goską rozmawiacie :diabloti: Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ale ja nie uważam, że miałam na zlocie czyste stopy :evil_lol: Przecież wiem, że były ujebababa :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='dog193']Ale ja nie uważam, że miałam na zlocie czyste stopy :evil_lol: Przecież wiem, że były ujebababa :diabloti: znaczy, ze Cię już wyprowadzili z błędu? :diabloti: Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Nie nie nie mój bialutki pies musi pozostać bialutki :lol: Nie ma opcji bez kąpieli po takim spacerze że wejdzie mi na kanape albo na pościel brr . Fajnie by było jakby to tak łatwo odpadało bo ani ja ani Clayton nie lubimy tych jego kąpieli potem cała łazienka mokra a Pańcia musi latać ze ściera i jeszcze wycierać . Okrutnie zaczął sie sypać ! Codziennie czeszemy kongiem i ciągle z niego leci :/ Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='asiak_kasia']znaczy, ze Cię już wyprowadzili z błędu? :diabloti:[/QUOTE] Nigdy w błędzie nie byłam :eviltong: Quote
agutka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 białe pieski są wspaniałe gdy się wybłocą:mad: wrrr ciekawe co wasze samce do siebie czują skoro się tak bardzo się tolerują :cool3: bardzo mi się podoba taki układ :) http://zmniejszacz.pl/zdjecie/126/149717_DSC02818.JPG Quote
gops Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='agutka']białe pieski są wspaniałe gdy się wybłocą:mad: wrrr ciekawe co wasze samce do siebie czują skoro się tak bardzo się tolerują :cool3: bardzo mi się podoba taki układ :) http://zmniejszacz.pl/zdjecie/126/149717_DSC02818.JPG One się tylko tolerują , nie bawią się , nie dotykają jak ich nie zmuszamy . Ale jest to i tak dużo tym bardziej że znam Shaga od szczyla i wiem jaki jest i zawsze sie obawiałam że to on będzie tym "gorszym" a mój tylko odda . Clayton niestety odreagowuje agresje na Shagu , jak mijamy psa to musimy iść od siebie z daleka bo jesli ten pies się zacznie rzucać to Clay pójdzie na Shaga (ma taka schize głupią bo robi to tylko z Shagiem z nikim więcej ) . A Keyti (york) to miłość Claya :) nie daje jej ostatnio spokoju i muszę trochę na niego nawrzeszczeć bo ona sobie nie radzi . [quote name='Vailet']pomaga na mięśnie ta obroża? Bardzo pomaga . Teraz to już wiesz Clayton ma raczej maxymalnie rozwinięty przód także nosi ją bo nosi ale z początku efekty były bardzo widocznie , zaczęliśmy od jednej sztabki i regularnie nosił , dodawał sztabki aż miał komplet . Teraz nie nosi jej regularnie tylko co jakiś czas także wyjęłam 2 sztabki i nosi z 4rema bo nie robi tego regularnie więc nie chce ryzykować niczym . Quote
agutka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 ha,ha to tak jak Leda na spacerach ze znajomych psami, obcy pies się sadzi a Leda chce zabić kompana:D z początku się śmiałyśmy że biała krzyczy na kumpla żeby jadaczkę zamknął ale później to już było irytujące ;) zamierzałam się do kupna obciążeniówki ale nigdy nie przysiadłam do tego tematu ;) Quote
Recommended Posts